MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Дуже потіють руки, Як з цим боротися
Дуже потіють руки, Як з цим боротися
knopaДата: Понеділок, 29.06.2015, 12:35 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
"...У мене дуже потіють ручки з дитинства-називається гіпергідроз!Як такого лікування не має.Коли почала цікавитись, то дізналася, що я такі уколи, які блокують потові залози-діють пів року, кошьують поза 1000 грн, і то робити тільки в Києві. Якщо вже дуже сильні проблеми, то роблять операцію-вирізають потові залози з пах, з долонь чи ніг.Але це така крайня міра-все таки вони виводять всякі шлаки з організму!(в так онкологічних хворіб зараз розвилося). Я замовила собі минулого року припарат-Дріонік, це такі ваночки, засновані на принципі електрофорезу.підходять для рук і для ніг, робиш 2 тижні процедури по 30 хв, ефекти на цілий місяць, потім знову повторюєш курс. Це чудо мені допомогло, робила літом, коли руки потіють найбільше від жари!!!Але при вагітності нажаль такі ванночки робити не можна, тому страждаю від дискомфорту, он писала кандидатські екзамени, прийшлось листочки під руки підкладати.Так не зручно, всі думають що ти дуже хвилюєшся, а вони в мене і просто так часто мокрі!О такі проблеми, може хтось щось порадить...
А Дріонік-раджу!Коштував 1500 грн, але він того вартий, бо це дуже не приємна проблема, особливо, коли працюєш з людьми, і особливо чоловікам , бо вони ж здоровкаються!..."
*Для того щоб менше потіли руки, після миття їх споліскують водою з нашатирним спиртом - 1 ч. ложка на 1 л води.
або
2 ст. ложки свіжого подрібненого листя берези заливали стаканом окропу. Настоювали протягом години. Проціджували, розводили холодною водою і тримали в розчині руки півгодини. Потім насухо витирали, змащували сільською соняшниковою олією і надягали бавовняні рукавички.
Від цієї процедури не лише зменшується пітливість, але й зберігається м'якість і гладкість шкіри. Ванни влаштовують протягом 20 - 30 днів.
*Є такий крем "ДЕО контроль" пише що для ніг, але використовують і для пітнілих рук.Я сама особисто не пробувала на руки наносити, але чула що дієво.Тільки треба дуже обережно ту продседуру робити, щоб не пересушити долоні. І наносити тільки на долоні, або ступні ніг.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Дуже потіють руки, Як з цим боротися
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом