Модератор форуму | Дата: Вівторок, 10.05.2016, 12:53 | Повідомлення # 1 |
|
Зустрічаюся з хлопцем, і я неймовірно щаслива з ним. Він був моїм найкращим другом, перш ніж ми почали зустрічатися і він так багато значить для мене. Ми не займалися сексом до недавного часу. Він був збуджений, але його член був маленький і я боюсь що він не зможе задовільнити мене. Природно, я запевнила його, що він був дурним і що я люблю його таким яким він є. Перший раз я побачила його член, хоча, я була здивована , що він був маленький через недостатність гіпофізу, де його тіло не виробляє достатньо гормонів. Він дуже сором'язливий, і зніяковів, і я заспокоїла його, сказавши все, що могла.
Секс ніколи не був всім на мене, до того ж було кілька сексуальних партнерів. Мені, дійсно подобається цей хлопець, він є абсолютно досконалим у всіх аспектах і ставиться до мене краще за всіх і я закохалася в свого кращого друга. Але слід визнати, що це турбує мене трохи. Мені потрібна допомога, орієнтуючись на нього, а не
Розмір його пеніса. Він означає мій всесвіт для мене і я хочу, щоб усе було добре. Хочу знати, як поговорити про це з ним і що я можу зробити, щоб зробити простішим життя для нас в сексуальному плані. Будь ласка, допоможіть. Спасибі!
Ти щаслива, і хочеш, щоб усе було добре. Це здорово! Схоже, у тебе все в основному під контролем, але я згодна, що це дійсно важливо для вас, потрібно навчитися говорити про свій мікропеніс і як з ним боротися в більш сексуальному образі. Цей матеріал є новим для вас обох, і це може зайняти деякий час, щоб пристосуватися.
Давайте, в першу чергу вирішувати проблему за допомогою спілкування. Зрозуміло, що твій хлопець є супер сором'язливим щоб говорити. Це цілком зрозуміло, враховуючи що для хлопців важливий розмір свого достоїнства. Щоб показати йому, що ви дійсно не в порядку з його мікропенісом, ви повинні просто продовжувати бути підтримуючою і обнадійливою.
Не говоріть такі речі як, "це для мене великий!" або що-небудь подібне. Він зрозуміє, що ти брешеш, і він не відчуватиме себе добре. Також не кажи, "я не дбаю про твій пеніс, я дбаю про тебе". Настрої це звичайно добре, але основна думка : "я не люблю твій пеніс, але я люблю тебе!" це трохи образливо.
Замість цього, зосередься на розмові про те, що він робить, як почуває себе. Дайте йому зрозуміти, що Ви не заперечуєте, сказавши, "мені плювати, що у тебе член маленький". Іноді краще, що можна зробити, це показати а не розповісти. Сексуальний досвід, знайти інші способи, щоб почувати себе добре разом, і не намагайтеся змусити його говорити про пеніс. Тепер за сексуальні поради речі. Регулярні проникнення в "нормальній" позі, як місіонерської або раком може не працювати для вас. Оральний секс - це відмінний варіант для вас обох. Якщо ви збираєтеся зайнятися сексом, включіть також секс-іграшки для вашого задоволення, наприклад маленький вібратор. Використовувати його пальці, щоб стимулювати свій клітор, поки він всередині вас. Покажіть йому, як добре такі речі відчуваєте, і в кінці кінців, щоб будувати впевненість і змусити його відчувати себе більш комфортно.
Ваше мислення абсолютно праве: головне, що ти любиш цього хлопця, що він робить тебе щасливою, і те що ви дуже підходите один одному. Розмір пеніса не має значення! Ви, хлопці, можете шукати способи, щоб задовільнити один одного для того щоб почувати себе добре. Я впевнена, що у вас це получиться!
Повідомлення відредагував Rostyk8275 - Четвер, 24.08.2017, 19:46 |
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 24.08.2017, 19:46 | Повідомлення # 2 |
| Щоб задовільнити дівчину, потрібно бути ніжним та уважним. це допоможе віднайти її секретні зони. ще потрібно приємно ласкати її інтимні зони, щоб дівчина змогла наповнитись бажанням кохатись. а далі - все по стандарту) але потрібно пам'ятати, що займаючись сексом добре повинно бути обом.
|
|
| |