MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Смак вагіни, залежить від того що ви їсте.
Смак вагіни, залежить від того що ви їсте.
OlenkaДата: Пятниця, 24.06.2016, 20:59 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Отримувати оральний секс - це здорово. Це може бути чудово... приголомшливо... чарівно, навіть, якщо у вас є правильний партнер який робить це. Єдине, що може зупинити задоволення від орального сексу" Вірно" "смак/або запах там. Піхва, ніжна, чутлива частина нашого тіла, а це ключ до сексуального задоволення, це також місце, яким пісяємо та місячні. Крім цих тілесних функцій, є й інші речі і це запах вагіни, що просто є , що ви навіть не можу описати. Було б непогано мати щось, що може зробити ваше піхву смак і запах кращим , щоб ви могли просто розслабитися?

На жаль, у мене немає рішення цієї проблеми. Вибачте! Ніхто цього не робить. Знову ж таки, вагіна чутлива і ніжна, і будь-які приємно пахнуть, контрастний душ, спрей або засоби можуть легко порушити рН-баланс, що призводить до інфекції, яка призводить до поганих наслідків ніж запах , на регулярній основі. Найкраще митися регулярно,але ми не можемо сказати “Гей, зачекай, дай мені прийняти душ, перш ніж зробити це. Ні, насправді це нормально, поки не зіпсували весь процес."

Але, поки я не є панацея, у мене є деякі старі казки дружин, і я не знаю, це краще, ніж нічого! Поки що немає науково обґрунтований дослідження на продукти, які зроблять вашу вагіну на смак краще існує багато спекуляцій і деякі досить хороші теорії пропозиції нижче. Принаймні, вони зроблять Ваш ваг смак і запах м'який, як піхву... що б це не значило. Тому що, чесно кажучи, в кінці дня, ваш вай-Джей-Джей не повинен пахнути, як прекрасний сад троянд. Це частина тіла, де багато всього відбувається, і ніхто не очікує, що вона на смак як рідке золото (і якщо вони це зроблять, вони не повинні бути там). Отже, ось деякі продукти, які *можуть* зробити вагіну смак і запах краще... але не зациклюйтеся на цьому, добре?



Ананаси...

Ви всі чули чутки про те, що ананаси роблять ваш запах VAG і смак офігенний. Це правда? Я не знаю... але багато хто, звичайно, поручитися за це. Поки що немає ніяких наукових доказів того, що ананаси роблять піхву прекрасною на смак, це, звичайно, можливо! Ананаси мають солодкий і приємний запах, і їжа, яку ви їсте напевно впливає на вашу там ситуацію. Я ніколи не радив би натиратися ананасом, але немає ніякої шкоди в їжі і тоді, бачачи, що відбувається!



Йогурт...

Взагалі, молочні продукти не дуже здорово, коли ваша мета, зробити ваше піхву смачнішою. Молочні продукти насправді можуть зробити тільки гірше. Кефір, навпаки, може допомогти. Йогурт допомагає запобігти інфекції і зберігає збалансовану систему рН, який в свою чергу тримає ваш вагу в хорошій формі.



М'ята...

Немає ніяких наукових доказів, що м'ята робить смак хорошим там, але деякі люди клянуться що це саме так. Я навіть читав хтось радив дівчатам щоб листя м'яти прикладати до вагіни. Я проти цього, тому що я думаю, це не буде корисним і може мати катастрофічні наслідки, але... спробуйте пити м'ятний чай, а потім подивитися, і яку Ви помітите різницю.



Мед...

Знову ж таки, немає жодного наукового доказу, щоб підтримати це, але деякі люди, здається, переконані, що це правда. Може бути, це так! Мед солодкий! (Хоча надлишок цукру може зробити речі що погано пахнуть, тому я трохи збентежена.) Але будь ласка, не ставте мед у вашу піхву. Я бачив, як один блогер радить робити це, і я повинен сказати, що це звучить жахливо.



Брусниця...

Медики поки не можуть сказати, що журавлина відігнати імп тощо, тому що немає ніяких наукових доказів немає, але деякі люди клянуться їм. Журавлинний сік (натуральний матеріал, а не журавлинний сік коктейль, який повний цукру), або журавлину, загалом, допомагають очищенню організму, вимиваючи погане. Ось чому вони відомі, щоб допомогти з імп.
 
OlenochkaДата: Неділя, 17.09.2017, 20:38 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Мускусом віддає smile Легенько так. А щодо того солодка/солона/кисла - залежить від часу місяці, бо в залежності від близькості місячних змінюється кислотність (РН). Спершу солодко пів-місяця, потім гірчинка з'являється.

Прикріплення: 2878559.jpg (17.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 01.04.2018, 13:27 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
У дівчат навіть протягом циклу змінюється запах і смак. Як для мене, є смачні, так і не смачні. Буває так, що дівчина переходить із найсмачнішої в несмачну, потім назад (хвороби не в рахунок). Що можна зробити, -- це робити кунілінгус лише поверхово -- клітор і статеві губи зовні, щоб багато не потрапляло на язик. Адже дівчата миють тільки зовні (всередині не має сенсу взагалі мити). По ідеї, смак формується мікрофлорою і, якщо у дівчини все впорядку -- може бути цілком смачно. Так, за смаком і запахом можна визначити хворобу.

Якось читав на форумі думку -- залити антисептиком в піхву пару раз, щоб та мікрофлора померла і оновилася, буде смачніше))). Напевно залежить від харчування і життєвих пріоритетів. Коли мені не подобається смак чи запах я просто не роблю, взагалі. Попередньо можу перевірити понюхавши пальці непомітно після фістінга.

Прикріплення: 2703851.jpg (16.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 21.06.2018, 09:12 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4513
Від жінки починає смердіти рибою, коли вона захворює на бактеріальний вагіноз, у здорових там не повинно бути ніяких схожих ароматів
 
OlenochkaДата: Субота, 12.01.2019, 16:13 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4513
Просто цікаво чи в усіх дівчат солоденька, смачненька та пахнюча кицька) обговоримо... поділіться моментами як буває в таких ситуаціях, чи завжди приємно та смачно робити куні;)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 19.02.2019, 20:49 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4513
Не розумію, чому хлопцям так огидна сперма на смак. Я от спокійно можу ввійти в себе, і облизати свій пальчик, щоб знати, яка я вкусняшка
 
OlenochkaДата: Неділя, 03.03.2019, 14:51 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4513
Цитата
У девушек даже на протяжении цикла меняется запах и вкус. Как для меня, есть вкусные, так и не вкусные. Бывает так, что девушка переходит из вкусной в невкусную, потом обратно (болезни не в счет). Что можно сделать -- это кунилингус делать лишь поверхностно -- клитор и половые губы снаружи, чтобы много не попадало на язык. Ведь девушки моют только снаружи толком (внутри не имеет смысла вообще мыть). По идее, вкус формируется микрофлорой и, если все у девушки впорялдке -- вполне вкусно может быть. Да, по вкусу и запаху можно определить болезнь. Как-то читал тут на форуме мысль -- залить антисептика во влагалище пару раз, чтобы та микрофлора умерла и обновилась, будет вкуснее))). Наверное зависит от питания и жизненных приоритетов. Когда мне не нравится вкус и запах я просто не делаю, вообще. Предварительно могу проверить понюхав пальцы незаметно после фистинга.
 
OlenochkaДата: Четвер, 02.04.2020, 09:47 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4513
Дівчата, а ви всі там такі солоні чи є інші смаки?
 
OlenochkaДата: Середа, 15.04.2020, 15:57 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4513
Не найприємніше відчуття , але коли любиш людину
 
ursolДата: Субота, 25.07.2020, 12:45 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 2
i
 
OlenochkaДата: Середа, 09.06.2021, 09:39 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4513
Дівчата, жінки, а чи не є вам бридкий, огидний, противний запах своєї кіски?
Я маю на увазі коли дівчина, жінка повністю здорова і її кіска.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Смак вагіни, залежить від того що ви їсте.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом