MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Як Розслабитися Під Час Сексу? (Прочитайте статтю нижче і скористайтеся моїми порадами.)
Як Розслабитися Під Час Сексу?
Модератор форумуДата: Середа, 13.07.2016, 01:55 | Повідомлення # 1





Мистецтво любити-це, мабуть, одине з найкрасивіших і приємних речей, які може робити людина. Це дає дивовижне відчуття близькості між двома людьми. Кожен з нас неодноразово дивився романтичні комедії, в яких це при свічках та відповідної музики коханець ніжно бере на себе свою партнерку смакуючи кожен сантиметр її тіла. На жаль, в реальності буває зовсім по-іншому. Спосіб життя, який зараз у нас, напруга, надлишок роботи і поспіх зводять цей дивовижний акт любові до звичайної рутини або, що ще гірше, проблем із-за недостатньої продуктивності нашого організму. Насамперед, не можна ставитися до сексу, як до обов'язку або довести партнерці, що ви є повноцінним чоловіком, тому що це може призвести до ще більшої дратівливості, яка повністю паралізує твоє тіло. Навчіться отримувати задоволення від кохання. Прочитайте статтю нижче і скористайтеся моїми порадами.


Не плануй
Кращий секс-це спонтанний. Якщо ви почнете планувати кожну деталь, безумовно, ви будете відчувати занепокоєння і страх, що щось може не вийде, так як ви плануєте.  В той момент, коли ви відчуєте величезне бажання до партнерки, візьміть її на руки і віднесіть в ліжко.
Спальня повинна бути місцем відпочинку, і таким, в якому ви дійсно зможете відпочити і розслабитися.


Музика
Музика асоціюється у нас з багатьма ситуаціями, які мали місце в нашому житті. Вона зможе налаштувати нас до виконання дій. Якщо ви хочете розслабитися і відключитсь ви, напевно, знаєте, треки, які відмінно вам у цьому допоможуть. Інші, в свою чергу, прискорять пульс крові і, отже, мотивують до походу в тренажерний зал або тренування. Використовуй магію музики і в ліжку. Перш ніж зануритися партнерку в обійми послухай ноти, які дозволять вам увійти в світ фантазії, в якому ви і ваша жінка, ви-головні герої

Зосередьтеся на жінці
Як і будь-яка людина, ви можете мати поганий день. Невдалий проект на роботі, пробки в місті або неприємна продавщиця в магазині можуть зробити, що ви будете відчувати себе дуже погано. Найкращим рішенням в такій ситуації-це зосередитися на партнерці. Утіште її краще, як ви можете, не чекаючи нічого взамін. Побалуйте її ароматним і повір мені, що твоя впевненість у собі зросте, і ви будете почувати себе як неперевершений коханець і, перш за все, багато задоволення жінці, звичайно, не залишиться в боргу перед вами під час наступного разу.

Не лякайтеся помилок
Люди, які мають досвід у спальні прекрасно розуміють, що іноді відношення може бути по-справжньому брудним. Мокрі плями, запахи  є неминучим елементом того, що ми називаємо дорогою. Якщо щось піде не так, не турбуйтеся, що ваш партнер подумає щось погане. Краще смійся над цим, а вона буде сміятися разом з тобою. Такі дрібні ляпи можуть ще більше зміцнити вашу близькість. Якщо з'являться чергові ляпи в наступний раз ви вже не будете взагалі соромитися, налаштуйтесь, що це все природно.
 
OlenkaДата: Середа, 13.07.2016, 18:29 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Можна,випити трішки вина!
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Як Розслабитися Під Час Сексу? (Прочитайте статтю нижче і скористайтеся моїми порадами.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом