MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Як Знати, Коли Ваші Груди Перестали Рости?
Як Знати, Коли Ваші Груди Перестали Рости?
OlenkaДата: Середа, 19.10.2016, 15:49 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
У мене були перші місячні в 12 років. Мої груди почали рости протягом цього періоду, і зупинилися коли мені було 14 років, тому що я-дистрофік. Я повинна турбуватися, що у віці 17 років, мої груди ще не повністю розвинені? Як ви знаєте, коли вони перестали рости?



Ситуація з анорексією, так шкода, що ти пройшла через це! Я сподіваюся, що твоє відновлення йде добре!
Але ми тут, щоб поговорити про груди, давайте повернемося до цього. Розвиток молочної залози відбувається протягом досить довгого часу – якщо бути дійсно конкретним, він триває протягом усього життя. Але ріст грудей запускається, переважно у віці статевого дозрівання, зазвичай у 11 - 13 років, хоча це можливо пізніше або раніше. Як починається статеве дозрівання, відбувається викид естрогену з яєчників, і коли йдуть перші місячні, видільні залози починають формуватися. Ці залози, виробляють молоко,  це знак тіла, що ти готова мати дитину.

Як формуються залози, жирова тканина розвивається, що робить ваші груди великими. Весь процес може тривати, до початку двадцяти років, але звичайно для кожного індивідуально.
Деякі жінки бачать ріст у підлітковому віці, потім ріст зупиняється ненадовго, а згодом знову ростуть на початку двадцятих років. Деякі дівчата не відчувають ріст, поки не стають старше 16 років, у той час як інші бачать його майже одразу і різко. Іноді рістуть дуже повільно, в когось дуже швидко. Іноді вони стають більші, то менше. Для кожного індивідуально!

Це означає, що ваша ситуація є цілком нормальною – ваші груди росуть, коли ви досягли статевої зрілості, зробили перерву, і зараз знову ростуть.

Ви праві, харчування здатне вплинути на ваш розвиток грудей. Значна втрата ваги може зробити Ваші груди меншими, оскільки вони складаються з жиру.

Я не знаю, чи зможемо ми коли-небудь дійсно сказати, коли наші груди перестали рости. Вони як правило, перестають рости у віці 20 років – будь-які зміни після цього це втрата або збільшення ваги, менструації або вагітність. Ваші груди можуть збільшувати свій розмір, коли в тебе місячні кожен місяць. Коли ви вагітні, ваші груди стануть більшими , так як ваше тіло готується. Отже, є багато речей, які можуть змінювати розмір грудей  – тому однозначної відповіді не існує.
Прикріплення: 0867372.gif (1.06 Mb)
 
OlenochkaДата: Середа, 07.03.2018, 21:50 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Заздриш своїм подругам, що у них великі груди а твої ні, боїшся що з Тобою щось не так? Перевірте, до якого часу ростуть груди!



Розвиток молочної залози-це індивідуальна справа і залежить від багатьох факторів. Відмінності в темпі росту залежить, від генетичних детермінант та можуть мати різницю навіть в кілька років! Так само і з менструацією, яка з'являється між 10 і 15 роком життя, і ця різниця, є нормою.


Як правило , перша фаза росту у віці 12-16 років, коли в грудях накопичується жирова тканина. Друга фаза, 16-20 років, тоді груди отримують свою індивідуальну форму, та стають більшими. Але якщо у Вашому випадку це не так, не панікуйте! Це відбувається тому, що груди збільшуються після 20 років, хоча зазвичай це викликано різким збільшенням маси тіла, але не завжди це так повинно бути.

Що ти можеш зробити? Запастися терпінням! Ніякі креми, вправи, ні дієти не допоможуть, вирости грудям. Поговори зі своєю мамою, тому що дуже ймовірно, що розмір грудей ти отримала по генах від неї. Також пам'ятай, що високі і стрункі дівчата дозрівають пізніше, ніж ті які нижчі та важчі.


Переваги невеликий грудей:

– У вас немає проблем з вибиранням бюстгальтера;
– Не обтяжуєш хребта;
– Залишаться пружніми на дуже довго;
– Ви можете вільно займатися спортом;
– Багато хлопців взагалі не люблять великі груди


Образливі коментарі – як з ними впоратися? Якщо хтось висміює Тебе через твій невеликий бюст, у тебе є 2 виходи – або ігнорувати і сміятися разом з цією особою (покажеш , що у тебе є почуття гумору, а такі коментарі не псують тобі настрою), або спробувати висміяти цю людину – звичайно, не буде бажання продовжити розмову.

Розмір грудей та дієта. Груди складаються з залозистої тканини, яку заповнює жирова тканина. У зв'язку з цим, коли ми худаємо, в першу чергу нам зменшуються груди, а коли поправляємося, він стає більшим.

Розмір грудей і вагітність. Під час вагітності під дією гормонів груди стають більші. Часто їх розмір залишається без змін після пологів, тому навіть якщо ви зараз не можете похвалитися великими грудьми, досить можливо, що в майбутньому це зміниться


Як візуально збільшити маленькі груди? Вибирайте бюстгальтери push-up, топи з жабо, кокардами та іншими прикрасами в області грудей, які візуально їх збільшать. Блискучі матеріали заломлюють світло і красиво заокруглюють груди.

Прикріплення: 6204826.jpg (45.0 Kb) · 7055838.gif (395.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 29.03.2018, 21:59 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Питання Про Великі Сіськи

Цицьки. Ми отримали багато запитань про них. Питають коли вони почнуть рости, коли вони перестають рости, і що це *ідеальний* Розмір. І це тільки верхівка, айсбергу.
Великі груди отримали репутацію ідеальних для хлопців і найгарячіша річ навколо. Це трохи безглуздо і несправедливо, тому що кожна людина має свої індивідуальні смаки і всі органи повинні відрізнятися. Просто пам'ятайте, що незалежно від розміру ваших грудей, ви повинні прийняти їх і знати, що це і є *ідеальний* Розмір грудей.


Ви Дійсно Будете Мати Болі В Спині Від Більших Цицьок?



Болі в спині насправді можуть залежати від декількох факторів, у тому числі, наскільки великі груди, який бюстгальтер носити. Деякі дами можуть мати болі в попереку, але це проходить, коли вони носять більш підтримуючий бюстгальтер. Це рідкість, але є ті, у кого великі груди, вони мають майже хронічний біль у спині і іноді роблять операції по зменшенню грудей через це.

Ви Можете Зупинити Ваш Ріст Грудей ?



Нема ніякого способу, щоб зупинити ріст грудей. Ви також не можете їх збільшувати. Це гормони все. Ви можете змінити форму грудей за допомогою операції або комбінувати з різними видами бюстгальтерів.
Прикріплення: 5613855.png (316.3 Kb) · 5316263.png (386.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 15.08.2018, 21:07 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Мій хлопець каже,щоби я робила операцію на груди,думаєте то того стоє?



На мою думку не варто навіть зустрічатись з ним
Якщо він би мав дісно почуття до тебе то сприймав тебе такою якти є з всіма + і - 
А якщо ти комплексу іза того що в тебе груди меньші ніж 3 чи 4 розміру не варто комплектувати є різні люди і різні вподобання
Прикріплення: 5936527.jpg (37.4 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 26.09.2018, 22:45 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
Жіночі груди створені для лагідних дотиків та поцілунків, а не для грубого стискання до синців в чоловічих руках!
Люблю пестити свою подругу

Прикріплення: 4535007.jpg (99.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 22.04.2019, 11:18 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
Ліфчик-це не проблема. Проблема знайти плаття, яке добре на бюст і талію. Я знаю, що кажу. У мене розмір F, але в загальному не заважає мені, навпаки, крім одного проблема з підбором сукні-це навіть добре. Всі подруги заздрять, хоча я не знаю, чому. Адже кожна з нас красива

Великий бюст-це зовсім не така, хороша річ. У моєї сестри дійсно великі груди, і вона заздрить мені, тому що у мене немає проблем з пошуком відповідного бюстгальтера
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Як Знати, Коли Ваші Груди Перестали Рости?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом