MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Пробити ніс в домашніх умовах
Пробити ніс в домашніх умовах
OlenkaДата: Неділя, 30.10.2016, 18:45 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Краще, звичайно, проколювати носа в клініках, тому що у них всі інструменти та прикраси стерильні, а голки одноразові. У таких установах прокол проводиться швидко (стерильною голкою) і болю практично не відчуваєш.Не раджу в дома,та ще й самостійно,бо можна занести інфекцію.
Ала хоч,так хоч.
Якщо звернулись,то потрібно відповідати :)
Ось:
Робити пірсинг носа - досить давня практика, що бере своє коріння в Індії. Зараз пірсинг проводиться у спеціалізованих салонах, проте є сміливці, які роблять його в домашніх умовах. Щоб не виникло ускладнень, потрібно дотримуватися обов'язкові умови.Найпопулярніший на сьогодні вид пірсингу - це прокол ніздрі і септума (перегородка носа). Інші, менш поширені види проколів, виникли в нашому суспільстві тоді, коли це увійшло в моду. Пірсинг відомий у багатьох народів світу - у бедуїнів, в ацтеків, у майя, у австралійських аборигенів і в багатьох інших.Якщо ви зважилися на проколювання носа, то слід дізнатися про протипоказання у лікаря, щоб потім не виникло серйозних труднощів. Не можна робити прокол, якщо у вас захворювання крові або порушення згортання крові, є будь-які гострі захворювання, хронічні захворювання (у важкій формі) внутрішніх органів і систем, якщо ви схильні до алергічних реакцій (непереносимість металів наприклад), і інші протипоказання.Отже, ви вдома і палко бажаєте проколоти собі ніс самостійно. Найпростіше проколоти ніздрю. Якщо на дворі зима, то це добре, тому що влітку краще цим не займатися внаслідок підвищеного потовиділення і наявності пилу. Придбайте потрібний матеріал: хірургічні рукавички і стерильну вату. А для самого проколювання потрібно голка від крапельниці (вона гостра і йде з пластиковою трубочкою).Ще вам знадобиться близько 100 мл спирту, а от відносно анестезії, то краще без неї, так як укол самому собі робити важкувато, та й небезпечно. Тим більше, якщо є алергія, може з'явитися набряк. Уже після процедури необхідно мати при собі мазь з антибіотиками, борний або саліциловий спирт, а найкраще запасіться двома антисептиками - розчином хлоргексидину і мірамістину.Після досконалої над своїм носом процедурою, постарайтеся не чіпати свій пірсинг, щоб він швидше гоївся. Два рази на день обробляєте місце проколу двома вище наведеними антисептиками, і не міняйте прикраса поки не сформується канал і не заживе ранка. Зазвичай вона проходить на протязі місяця.Природно не забувайте про заходи обережності після (і до) загоєння. Акуратно знімайте і надягайте одяг, обережно користуйтеся рушником і подвійно будьте пильні при простудних захворюваннях, наприклад при нежиті.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Пробити ніс в домашніх умовах
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом