В мене маленькі груди , що мені робити?((
|
|
Olenka | Дата: Четвер, 17.11.2016, 12:14 | Повідомлення # 1 |
| В мене маленькі груди , що мені робити?((
Мені 14 років , місячні ідуть вже рік , але груди дуже маленькі .В усіх моїх однокласниць більші . Мені ніяково адже хлопці не звертають на мене увагу і взагалі в моєї подружки якій три місяці тому 3 виповнилося 13 років груди більші чим мої і це при тому що в неї тільки вчьора (1.09.10)почалася менструація . Я дуже комплексую , що мені робити?((
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 29.01.2018, 11:06 | Повідомлення # 2 |
| Привіт, я бачу тут багато кого турбує розмір грудей .. і тут є багато таких як я, що також перживають через їх розмір. Звичайно груди (як вважають багато кількість дівчат, не повинні відігравати великої ролі у житті, та кожному напевно хочеться хоть раз одягнути блюзку з вирізом .. і бачити як тобою милуються ) Не комплексуй...немає через що комплексувати...тобі тільки 14... всі ми різні і розвивваємось по різному хтось скорше на 2 роки хтось пізніше...вот пройде час і зрозумієш шо ти красива і так... ...груди це не головне ..якшо ти за це так переживаєш...не варто просто треба почекати.
Дуже хотілося б тобі допомогти, але навіть не знаю як... просто перестань переживати, цим ти не зарадиш, з тобою все нормально просто кожна з нас особлива, постарайся не думати про це. живи як завжди, і все в тебе ще буде!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 07.05.2021, 10:12 | Повідомлення # 3 |
| Всі на любителя.
|
|
| |