Olenka | Дата: Вівторок, 06.12.2016, 01:05 | Повідомлення # 1 |
| =( проблема, що турубує майже всіх дівчат цієї планети....мені 15 років і у мене Зовсім немає грудей. місячні у мене давно ще з 11 років почались, так що розвиватись я почала рано. тоді в мене зовсім трішки виросли груди... після цьоо я трохи схудла, і " ОЦе" щей обвисло... словом повний жах... я вчуся в класі з дівчатами молодшими на рік від мене і у них УСіх є груди... хоч маленькі....я звичайно розумію що це не головне... і є такі чудо операції що зроблять будь кого красунею.. але хочеться мати своє. мене усі втішали, мовляв, все виросте не переживай. але я вже зовсім втратила надію. ношу ліфчики пуш ап, але боюсь заводи стосунки з хлопцями бо думаю що коли викриють мої "хитрощі" то можуть кинути.. вродою я "(не буд скромною) дуже вдалась природня блондинка, досить висока.. але ця "проблема" не дає мені спокою і мучить весь час. заспокоювати себе уже не має сил.. здаюсь... порадьте хто що може)
Потрібна накачати грудний м"яз. піти в спортзал і звернися до інструктора. у нас в спортзалі таке практикують. Звичайно! Головне це навчитися сприймати себе такою, яка ти є. В мене теж було багато проблем цього характеру і завдяки їм я навчилася просто не звертати на це увагу. Адже кожна з нас особлива, і яка різниця, що там в інших, яка різниця що вони говорять, ТИ ТАКА ОДНА... і якщо ти будеш жити повноцінним життям не думаючи про цю проблему, то все буде СУПЕР!!! Удачі!
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 21.12.2016, 01:30 | Повідомлення # 2 |
| Мені 17 і в мого хлопця груди більші,ніж в мене. Мій тато каже,що в нього немає в сім'ї жінок,одні хлопчаки,ми все сприймаємо в жарт. Ти нічого не зробиш,бо є таке як генетика,а гени-страшна сила. Нашо вони тобі зараз? Тебе запросив на зйомку тіхамірав? Чи зібралась фоткати їх пацанам в 14 років? Чи хочеш посити бідони в інсту і,коли тобі писатимуть "ото сіські" рубати окуня і тіпа ти виклала ту фотку не для того? Зробиш собі сіськи в майбутньому,якщо тобі так треба їх
|
|
| |