MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Я дуже низька і у мене через це комплекси!
Я дуже низька і у мене через це комплекси!
OlenkaДата: Вівторок, 11.04.2017, 11:32 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
„Допоможіть!!! У мене ріст всього 155см і виникли комплекси через це. Що мені зробити, щоб здаватися вищою? Що одягнути, чого не ношу зараз?" – таких питань, як від 15-річної Дани, ми отримуємо багато. Низький зріст, дійсно, може породжувати комплекси, але не хвилюйтеся – ми знаємо кілька гарних трюків як оптично подовжити силует

Хитрі способи, тобто додати собі кілька сантиметрів

Почнемо з того, як правильно повинні одягатися низькі люди, які хочуть здаватися вищими. Що вам треба зробити?

Танкетки і підбори

Можна сказати, що тобі пощастило – є багато жінок, які б із задоволенням помінялися з вами місцями. Ви не тільки можете носити високі підбори, які тільки хочете, але ви є напевно, власницею невеликий струнких ніжок!

У такій ситуації просто необхідно використовувати це. Навіть у черевиках, які "здаються" спортивні. Не хвилюйтеся, що буде дуже незручно, тому що найчастіше це не так.

Одяг для дуже низькою дівчата

Може не усвідомлюєте, але одягом можна дійсно "подовжити" фігуру! Ось, на що особливо треба звернути увагу:

Високий статус

Всі штани і спідниці з високою талією будуть відмінно на вас виглядати. І вам пощастило, адже вони зараз шалено модні!

Подібний колір

Намагайтеся, щоб кольори всього одягу були світлими, та одного тону. Протилежні кольори будуть дуже "зменшувати" твій силует. Звичайно, не варто одягатися в ті ж кольори з ніг до голови, але щоб просто відтінки були з схожими до палітри.

Довгі спідниці

Якщо коли-небудь чула що довгі спідниці не для вас, то просто в це не вір. Носіть довгі спідниці як можна частіше, особливо  влітку.

Комбінезон

Шалено модні зараз костюми роблять силует одноманітності, що викликає оптичний ефект подовження. Обов'язково купи собі хоча б два, і одягай їх на заходи!

Вертикальні смуги
Безумовно, ти повинна їх носити – як ці тендітні, як і цілком чіткі. Так само, як горизонтальні смуги розширюють, так ці – додадуть вам кілька сантиметрів.

 
OlenochkaДата: Понеділок, 04.09.2017, 09:05 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Я дуже тебе добре розумію, адже часто на думку інших виглядаю молодшою за свій вік. По-перше, це не так погано, адже в майбутньому є шанс виглядати молодшою, а дорослі завжди до цього прагнуть. А якщо говорити серйозно, головне на скільки ти сама себе почуваєш. Можливо, треба змінити свій стиль, своє ставлення до себе. Я не знаю твого життя, тому складно сказати. Проте ми можемо поспілкуватися і я дам тобі більш змістовну пораду. А головне, що саме тебе бентежить у тому, що тебе сприймають молодшою? Адже різні проблеми потребують різного вирішення.

Прикріплення: 2888031.jpg (18.0 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Я дуже низька і у мене через це комплекси!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом