MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » У мене занадто багато волосся на руках,ногах і взагалі на вс
У мене занадто багато волосся на руках,ногах і взагалі на вс
OlenkaДата: Пятниця, 05.05.2017, 17:11 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Я чула,що це буває,коли підвищена кількість чоловічих гормонів чи щось таке.Я дуже комплексую з цього приводу.Що мені робити??
Може є якісь препарати????



Як з цим боротися - не знаю, але знайшла таке :Американські вчені з’ясували, що жінки з підвищеним рівнем чоловічого статевого гормону тестостерону більш схильні до фінансового та кар’єрного ризику, ніж панянки зі збалансованим гормональним фоном. Дослідження науковців довели, що тестостерон підвищує схильність до суперництва і домінування, здатність подолати страх та підштовхнути до таких ризикованих занять, як азартні ігри й зловживання алкоголем.

На ногах краще брити, а от руки... з цим залишається тільки змиритись.. у мене на руках тоже волосся не мало,але я постаралась менше звертати на це увагу, позбулась комплексу і вже все ок..)
воно в тебе білого чи чорного кольору??

я знаю якшо волосся на руках темне,то це дуже емоційна,страсна людина,сама маю темні волоски(((
Прикріплення: 5421384.jpg (21.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 08.04.2019, 22:13 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Цитата
„Моя мама не дозволяє мені голити ноги”

Аліса, має 16 років і цілий рік ходить в довгих штанях, тому що її мама не хоче, аби вона голила ноги. Прочитайте її лист.

Хоча епіляція більшістю вважається основою гігієни, це як і раніше зустрічаються люди, які їй протилежних. Частина з них хоче щось довести і за своїм вибором відмовитися від епіляції, але є й такі люди, які вважають, що підлітки не повинні голити ноги, щоб не спокушати юнаків. Такий підхід зазвичай мають жінки середнього віку і старше, які були виховані в такому дусі. 
У такій ситуації опинилася наша читачка, Аліса. Прочитайте її лист.

"Гей, я пишу цей лист з надією, що додасть його на сайт, і мені хтось щось порадить. Може хтось був у такій ситуації або є якась ідея, що я можу зробити, тому що я вже не знаю. Не знаю, як мені розмовляти з моєю мамою, тому що іноді мені здається, що вона хвора.

Але з самого початку. Мені 16 років і волосся на ногах. Звичайна справа, так? Є тільки одна проблема, я не роблю епіляцію "  у мене темне волосся, тому я виглядаю як мавпа. Тільки одна людина в світі вважає, що це не проблема - моя мама. Решта, вважає мене збоченою. Хтось навіть одного разу назвав мене йєті. Приємно, чи не правда? 

Влітку я відчуваю кошмар, тому що ніколи не ходжу в шортах, спідницях або сукнях. Мені просто соромно. Мати каже, що я перебільшую, і нічого не видно, але інша справа, що всі літні речі у мене за коліна. Тобто. міді-сукні і довгі шорти, які виглядають селянськими, так що я все одно ходжу в довгих. А що до того, що нічого не видно, на жаль, це ВИДНО. Одного разу я зробила цю помилку і одягла спідницю влітку. Більше цього не повторю.

Моє життя-це кошмар щовесни, літо і на будь-яких заняттях фізкультури. Ви запитаєте, чому я не можу поголити ноги? Це просто. Мені не дозволено. Голені ноги у дівчат.... Це слова моєї матері. Загалом, депіляція для повій, які хочуть спокусити хлопців. А я занадто молода для хлопців, я буду вчитися. Це диво, що повинна голити пахви, але які війни були. Зрештою, вона погодилася, коли я сказала їй, що я пахну, коли у мене є пахва. Але з ногами, не дала себе переконати.

Я не можу поголити ноги, тому що від неї нічого не приховувати, і якщо вона дізнається, я знаю, що вона забере мій телефон і ноутбук. Найстрашніше-це усвідомлення, що ще 2 роки мені потрібно з нею жити. Не знаю, як це винесу. Хто-небудь має ідеї, як я можу поговорити з нею? Я навіть подумувала про те, щоб повідомити про це, але я не знаю, кому, і я боюся, що з цього вийде ... допомога!".


Джерело : https://www.dlanastolatek.pl/moja-mama-nie-pozwala-mi-golic-nog/
 
vuitonkaДата: Понеділок, 22.04.2019, 21:45 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 5
Сделайте лазерную эпиляцию
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » У мене занадто багато волосся на руках,ногах і взагалі на вс
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом