Olenka | Дата: Пятниця, 05.05.2017, 17:11 | Повідомлення # 1 |
| Я чула,що це буває,коли підвищена кількість чоловічих гормонів чи щось таке.Я дуже комплексую з цього приводу.Що мені робити?? Може є якісь препарати????
Як з цим боротися - не знаю, але знайшла таке :Американські вчені з’ясували, що жінки з підвищеним рівнем чоловічого статевого гормону тестостерону більш схильні до фінансового та кар’єрного ризику, ніж панянки зі збалансованим гормональним фоном. Дослідження науковців довели, що тестостерон підвищує схильність до суперництва і домінування, здатність подолати страх та підштовхнути до таких ризикованих занять, як азартні ігри й зловживання алкоголем.
На ногах краще брити, а от руки... з цим залишається тільки змиритись.. у мене на руках тоже волосся не мало,але я постаралась менше звертати на це увагу, позбулась комплексу і вже все ок..) воно в тебе білого чи чорного кольору??
я знаю якшо волосся на руках темне,то це дуже емоційна,страсна людина,сама маю темні волоски(((
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 08.04.2019, 22:13 | Повідомлення # 2 |
| Цитата „Моя мама не дозволяє мені голити ноги”
Аліса, має 16 років і цілий рік ходить в довгих штанях, тому що її мама не хоче, аби вона голила ноги. Прочитайте її лист.
Хоча епіляція більшістю вважається основою гігієни, це як і раніше зустрічаються люди, які їй протилежних. Частина з них хоче щось довести і за своїм вибором відмовитися від епіляції, але є й такі люди, які вважають, що підлітки не повинні голити ноги, щоб не спокушати юнаків. Такий підхід зазвичай мають жінки середнього віку і старше, які були виховані в такому дусі. У такій ситуації опинилася наша читачка, Аліса. Прочитайте її лист.
"Гей, я пишу цей лист з надією, що додасть його на сайт, і мені хтось щось порадить. Може хтось був у такій ситуації або є якась ідея, що я можу зробити, тому що я вже не знаю. Не знаю, як мені розмовляти з моєю мамою, тому що іноді мені здається, що вона хвора.
Але з самого початку. Мені 16 років і волосся на ногах. Звичайна справа, так? Є тільки одна проблема, я не роблю епіляцію " у мене темне волосся, тому я виглядаю як мавпа. Тільки одна людина в світі вважає, що це не проблема - моя мама. Решта, вважає мене збоченою. Хтось навіть одного разу назвав мене йєті. Приємно, чи не правда?
Влітку я відчуваю кошмар, тому що ніколи не ходжу в шортах, спідницях або сукнях. Мені просто соромно. Мати каже, що я перебільшую, і нічого не видно, але інша справа, що всі літні речі у мене за коліна. Тобто. міді-сукні і довгі шорти, які виглядають селянськими, так що я все одно ходжу в довгих. А що до того, що нічого не видно, на жаль, це ВИДНО. Одного разу я зробила цю помилку і одягла спідницю влітку. Більше цього не повторю.
Моє життя-це кошмар щовесни, літо і на будь-яких заняттях фізкультури. Ви запитаєте, чому я не можу поголити ноги? Це просто. Мені не дозволено. Голені ноги у дівчат.... Це слова моєї матері. Загалом, депіляція для повій, які хочуть спокусити хлопців. А я занадто молода для хлопців, я буду вчитися. Це диво, що повинна голити пахви, але які війни були. Зрештою, вона погодилася, коли я сказала їй, що я пахну, коли у мене є пахва. Але з ногами, не дала себе переконати.
Я не можу поголити ноги, тому що від неї нічого не приховувати, і якщо вона дізнається, я знаю, що вона забере мій телефон і ноутбук. Найстрашніше-це усвідомлення, що ще 2 роки мені потрібно з нею жити. Не знаю, як це винесу. Хто-небудь має ідеї, як я можу поговорити з нею? Я навіть подумувала про те, щоб повідомити про це, але я не знаю, кому, і я боюся, що з цього вийде ... допомога!".
Джерело : https://www.dlanastolatek.pl/moja-mama-nie-pozwala-mi-golic-nog/
|
|
| |
vuitonka | Дата: Понеділок, 22.04.2019, 21:45 | Повідомлення # 3 |
| Сделайте лазерную эпиляцию
|
|
| |