MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Наше личко і волосся » Як сушити волосся феном: 5 правил Набридло су
Як сушити волосся феном: 5 правил Набридло су
girlorgДата: Четвер, 13.11.2014, 19:37 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Як сушити волосся феном: 5 правил Набридло сушити волосся кожен день? Кілька простих правил допоможуть тобі зробити цю рутинну процедуру більш результативною. 1. Розділи волосся на секції, використовуючи перукарські затиски, і суші пасмо за пасмом, витягаючи кожну щіткою. Тримай фен на відстані не менше 10 сантиметрів від пасом. Так ти висушиш шевелюру набагато швидше, а готова зачіска буде виглядати набагато акуратніше. 2. Сядь. Ми звикли сушити голову, стоячи перед дзеркалом у ванній, і, як правило, робимо це в поспіху. Професіонали радять влаштуватися зручніше і покласти все необхідне під рукою - так ти впораєшся з укладанням шевелюри навіть швидше, ніж зазвичай! 3. Тримай щітку в правій руці (якщо ти не лівша) і укладати волосся буде набагато зручніше. 4. Піднімай волосся біля коріння. Використовуючи щітку, витягай волосся вгору - так ти прідашь зачісці додатковий об'єм. 5. Завжди використовуй насадку-концентратор, щоб направляти потік повітря паралельно росту волосся, від коренів до кінчиків.
 
girlorgДата: Четвер, 08.01.2015, 19:02 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Рецепт — 1 Маски з олій для лікування та догляду за пошкодженим — сухими — січеться волоссям — реп’яхову — оливкова — льяняное масло — вітаміни А-Е-В
Відновити і підживити сухе волосся в домашніх умовах ефективно допоможе такий народний засіб, як компреси з масла. Роблять їх до миття голови. Масло можна взяти будь-яке натуральне. Вельми популярно в домашніх рецептах оливкова, реп’яхову або лляна. Перед використанням масло потрібно злегка розігріти. При бажанні в олію можна додати масляні розчини вітамінів А, В або Е. Ввітріть суміш у шкіру голови і розподіліть по волоссю. Якщо шкіра голови жирна, то можна просто нанести масло на кінчики волосся. Укрийте голову теплою тканиною або рушником, зверху замотайте поліетиленом або надіньте шапочку для душу. Тримати таку народну маску на волоссі можна від години і довше. Змийте маску теплою водою з шампунем.
Рецепт — 2 — Догляд за волоссям — маски для лікування і відновлення сухих і січеться волосся — реп’яхову — оливкова — касторове масло — жовток яйця — мед — хна — коньяк (спирт — горілка)
Розітріть жовток курячого яйця з чайною ложкою розігрітого масла (реп’яхової — касторової — оливкової), ложкою підігрітого меду, порошку хни і коньяку (горілки або спирту). Утепліть голову. Нанесіть маску на волосся на півгодини — годину. Змийте водою з шампунем.
Рецепт — 3 Народні маски для лікування і відновлення пошкоджених — сухих — січеться волосся — реп’яхову — оливкова — касторове масло — сік цибулі — мед — жовток курячого яйця
Збийте яєчний жовток і змішайте його з чайною ложкою трохи розігрітого меду, столовою ложкою будь-якого натурального рослинного масла і столовою ложкою свіжовичавленого соку цибулі. Далі рецепт аналогічний попередньому.Рецепт — 4 Домашні маски для відновлення пошкоджених — сухих — посічених кінчиків волосся — касторове масло — гліцерин — яблучний оцет (сік лимона)
Це народний засіб готується так: змішайте в рівних частках будь підігріте натуральне рослинне мало (наприклад, рицинова), гліцерин і яблучний оцет (лимонний сік). Нанесіть на волосся, укутайте голову теплим компресом, тримайте на волоссі тридцять-сорок хвилин.
Рецепт — 5 Догляд за волоссям — маски для лікування і відновлення в домашніх умовах сухого волосся — посічених кінчиків волосся — кисле молоко (кефір — сироватка)
Ефективно допомагають відновити структуру пошкодженого волосся, а також і запобігти їх випадання, народні маски з кисломолочних продуктів: кисляку, кефіру, молочної сироватки. Просто нанесіть кефір або кисле на волосся, розподіливши по всій довжині і втерев в корені. Тримайте від тридцяти хвилин. Кефірні маски слід робити двічі на тиждень не менше місяця.
При застосуванні масок і кремів обережно: будь-який засіб перевіряйте спочатку на шкірі руки, можливо, вам воно не підійде
 
OlenochkaДата: Четвер, 18.01.2018, 18:15 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4504
Може комусь знадобиться, так як довго вибирала фен для волосся.
Ось, підбірка ТОП 3 достойних варіантів. 







https://bt.rozetka.com.ua/1382042/p1382042/
https://bt.rozetka.com.ua/philips....tab=all
https://bt.rozetka.com.ua/8040455/p8040455/comments/page=4/#tab=all
Прикріплення: 8741177.jpg (41.1 Kb) · 3803953.jpg (21.1 Kb) · 6665769.jpg (29.9 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Наше личко і волосся » Як сушити волосся феном: 5 правил Набридло су
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом