MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Наше личко і волосся » Довгі, пухнасті, красиві і густі вії - Мрія кожної дівчини
Довгі, пухнасті, красиві і густі вії - Мрія кожної дівчини
girlorgДата: Вівторок, 13.01.2015, 20:32 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Довгі, пухнасті, красиві і густі вії - Мрія кожної жінки. Вії оточують, як би обрамляють очі, вони роблять їх більше, міняє візуально їх розріз. Їх вигин разом з незвичайною формою брів можуть вчинити диво і мають набагато більшу магію, ніж просто правильні риси обличчя. Адже недаремно в усіх Діснеєвських мультфільмах у красунь вії такої довжини, що на них сідають метелики!

Як зробити вії густіше, густішими?

Чого тільки ми не робимо, щоб зробити вії густіше! Купуємо дуже дорогі туші, підкручуваємо їх, змащуємо оліями. Але все одно нам складно отримати такий ефект, як у моделей з модних журналів. Але не поспішаєте їм заздрити, милі пані. Це не супер-тушь і, як правило, не подарунок матінки-природи. Практично усі моделі нарощують вії в косметичних салонах.

Ця процедура триває приблизно годину, а ефект триває від 2-х тижнів до місяця. У цей період часу дуже важливо дотримуватися деяких обов'язкових правил - якомога менше поменше мочити вії водою, не чіпати не використати засобу жирні для демакияжа повік, небажано завивати вії за допомогою спеціальних щипців. Завжди пам'ятайте, що регулярно нарощувати вії шкідливо для очей - дайте своїм віям відпочинок, покрасувавшись місяць.

Якщо ви вирішите наслідувати їх приклад - ваше право. Оцінити всі за і проти. А якщо ви ще не готові до кардинальних змін, розглянемо способи зробити вії красивими в домашніх умовах.

Щоб вії були густіші. Народні засоби в домашніх умовах.

Довгі і густі вії. Є дуже багато способів зробити вії красивими, отримати ефект густих вій. Деякими з них користувалися ще наші пра-пра-пра. бабусі-модниці, а деякі приніс нам сучасний 21 століття.

Спершу, трохи наукових фактів. Вії - це таке саме волосся, яке складається з анатоморфного білку(кератину). На верхньому столітті знаходиться близько двохсот таких волосків, цикл появи і випадання яких триває приблизно два тижні. Вони Але іноді із-за деяких чинників цей процес порушується і тоді проблеми стають помітні не лише нам, але і тим, хто нас оточує.

По-перше, слід зрозуміти, чому ваші вії не мають належної густини. Очні захворювання? Неякісна косметика, не відповідна вам? Неправильне зняття макіяжу? Гени? Занадто часте фарбування і завивка? Причини різноманітні. Включаючи усе вищеперелічене, існують ще нервові виснаження, весняні знесилення і, звичайно, зимові і весняні авітамінози і алергія.

Але іноді причини набагато глибші - це можуть бути захворювання щитовидної залози або ж хвороби очей, в цьому випадку вам необхідно як можна терміново звернутися до лікаря-фахівця.

Навіть якщо в цьому списку є ваша проблема, ваше положення можна поліпшити, займаючись ретельно цим питанням в домашніх умовах(ефект густих вій).
1. Ще в 19-м столітті в Англії жінки користувалися цим простим, але дуже дієвим рецептом - чайними примочками : все що для цього треба - це міцно заварений чорний чай. Опустіть в нього ватні тампони і покладіть на очі на 15-двадцать хв. Погляд стане свіжим і сяючим, крім того вії запасуться необхідними вітамінами і антиоксидантами. Замість ватних тампонів можна використати і спиті чайні пакетики, бажано як можна більшого розміру. Рецепт той же. Результат побачите вже через тиждень щоденного застосування.

Вії стануть густішими і темнішими, повнішими блиску і сил, і - приємний бонус - ви попутно позбавитеся від неглибоких мімічних зморшок.

2. Олії, гелі і інші доглядаючі і зміцнюючі засоби. Якщо раптом ні з того ні з сього кількість питань "А на якому оці вія"? раптом різко зросло, варто терміново вжити заходи проти зайвого випадання вій. Спершу, треба звернутися до фахівця-офтальмолога, щоб обов'язково виключити яке-небудь запалення.

Якщо ж проблема не в захворюванні, є один простий спосіб, як поліпшити положення. У вас залишився порожній флакончик від туші? Не поспішайте його викидати, він ще може бути корисний. Очистьте флакон, потім залийте у флакон трохи реп'яхової, мигдалевої, касторової олії, або риб'ячого жиру(все продається в аптеці). Увечері, після того, як ви зробили зняття макіяжу, скористайтеся своєю корисною заготівлею: "пофарбуйте" вії оліями.

(тільки варто бути обережною, тому що якщо олія потрапить на очі, позбавитися від відчуття плівки буде досить непросто). Так вії збагатяться вітамінами і будуть максимально наближені до ідеальної досконалості. Але! Обличчя має бути обов'язкове заздалегідь очищено скрабом або гелем від макіяжу і будь-яких косметичних засобів, зокрема нічного або денного крему. Після процедури ви можете нанести нічний крем для обличчя, але тільки уникайте області навколо ваших очей. Дія коштує як курс "один місяць в кожен сезон".

Наносьте олію на ніч, тоді вії будуть довгими і пухнастими.

Крім того, можете скористатися гелем для вій і брів приміром, "Аевіт". До його складу входять натуральні олії, разом з рослинними компонентами і вітамінами. Одно з головних переваг його полягає в тому, що він легко вбираються, маючи легку текстуру і не склеюючи вій.

Обов'язково не забудьте і про вітамінні комплекси для нігтів і волосся, яке так само продається в аптеках, - вони непогано підійдуть для ефективного зміцнення вій.

Є ще один народний рецепт, який допомагає поліпшити зростання вій і так само, що важливо, розгладжує шкіру навколо очей. Якщо видавити сік зі свіжої капусти, або вижати алое в невелику чашеччку і додати до цієї суміші чайну ложку рослинної ( бажано оливкової, але соняшникова теж піде) олії, то вийде прекрасна дренажна маска для повік. Такою сумішшю треба дуже обережно помасажировати шкіру навколо очей біля 10-ти хвилин, а потім залишити на повіках на 15 хвилин.

Якщо робити маски регулярно (перший місяць - через день, потім - приблизно разу в тиждень).

Крім того, допоможуть прохолодні компреси з настоїв цілющих трав(волошки, листя шавлії, чебрецю, листя і нирок берези, квіток ромашки). Купіть в аптеці засушені рослини з цього списку і приготуйте настій. Накладіть на очі ватні тампони, просочені їм і залиште на 15-двадцать хвилин. Але пам'ятаєте, що таким настоєм можна користуватися максимум два дні, потім він починає псуватися і видає неприємний запах і треба готувати новий.

3. Туш. Сьогодні туш здатна не лише підкручування і підфарбувати вії в той колір, який потрібний, але і подовжити, ефективно підкручування вій, вії зробити пишніше, густіше, захистити їх і зміцнити. Той або інший ефект туші багато в чому визначається формою пензлика і її складом. Коли вибираєте туш, неодмінно звернете свою увагу на її консистенцію. В деяких випадках туш занадто рідка або занадто густа - це означає, що вона, можливо, прострочена або сумнівної якості.

Також звернете особливу увагу на її запах, якщо сказати точніше, на його відсутність. Високоякісна туш має ледве уловимий солодкуватий аромат або не пахне зовсім. Є спеціальна вітамінізована туш, до складу якої входять вітаміни, протеїни, кератин і так далі. Вона зміцнює вії, збагачуючи їх корисними речовинами.

До речі, пара рад з приводу туші. Якою б тушшю якої б марки ви не користувалися, зберігаєте її в косметичці не більше 6 місяців(я розумію, що дуже шкода її викидати, але здоров'я дорожче!), навіть якщо термін придатності ще терпить. Річ у тому, що на щіточці розмножуються бактерії, які можуть викликати роздратування слизової оболонки ока, і єдиний спосіб боротьби з ними, - позбавлятися від "старої" туші. До того ж свіжа туш краще лягає, не злипається і не обсипається в грудочки.

При використанні туші треба пам'ятати про декілька правил:

- Вийнявши щіточку з тюбика, не квапитеся наносити туш - спочатку зніміть надлишки, залишивши їх на краю тюбика. Завдяки такій простій дії не буде злиплих волосків і грудочок.

- Перед нанесенням другого шару дайте першому просохнути, але не передерживайте, тому що інакше отримаєте жорсткі, склеєні вії, схожі на самотні гілки дерева пізньої осені.

- Регулярно очищайте пензлик від усохлої туші теплою водою і милом і витирайте потім бавовняною серветкою. Цим ви продовжите і без того коротке життя туші, запобігши їй від засихання.

4. Завиває вій. Ця процедура абсолютно перетворить звичайні вії, "розплющить" очі, надасть погляду несумірно велику глибину і чуттєвість. Пристосування для завивки вій продається майже в кожному косметичному магазині, але будьте обережні: якщо верхня частина буде наточена занадто гостро, вії може просто відрізувати - і ходитимете з "щетиною" на очах.

А для того, щоб вії були густими і краще росли, підрізай самі кінчики ножичками, зовсім трохи.

Я сподіваюся, що ці рецепти допоможуть вам, як допомогли мені, набути красивих блискучих і густих вій до заздрості і захвату оточення.
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Наше личко і волосся » Довгі, пухнасті, красиві і густі вії - Мрія кожної дівчини
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом