MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Наше личко і волосся » Догляд за шкірою навколо очей
Догляд за шкірою навколо очей
OlenochkaДата: Неділя, 27.05.2018, 11:54 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4510
Шкіра навколо очей є найніжнішою і тонкою, вона найбільш схильна до старіння. В цілому її структура не відрізняється від структури всієї решти шкіри, але на цій ділянці практично немає підшкірного жиру і м'язів, тому шкіра навколо очей легко розтягується і швидко покривається зморшками.
Деякий час назад вважалося, що носіння сонцезахисних окулярів шкідливо для очей і області навколо них. Однак вченими було доведено, що тривалий вплив прямих сонячних променів може призвести до розвитку катаракти та швидкого старіння шкіри навколо очей, тому в весняно-літній період, коли сонце найбільш активно, необхідно носити темні окуляри.
Основні проблеми, які очікують жінок з віком, - мішки, темні кола під очима і зморшки.




Безперечну користь шкірі навколо очей принесе прикладання шматочків льоду, приготованого з води і молока. Для усунення набряків під очима (так званих мішків) можна скористатися ватними тампонами, змоченими у відварі зелені петрушки або кропу, настої шавлії, чаї або липовому відварі. Тампони слід покласти на кілька хвилин на закриті очі, а потім видалити. З цією ж метою можна помістити на повіки на 15-20 хвилин свіжий терту картоплю, загорнутий в марлю.
Для живлення ніжної шкіри навколо очей необхідно користуватися спеціальними кремами. Добре підходять для цього креми, що містять глюкозу, вітаміни А і Е, екстракт петрушки. Не слід користуватися кремами, до складу яких входить ланолін, тому що через нього шкіра може припухнути і почервоніти.
При масажі особи слід оберігати повіки і дотримуватися таких правил:
1) не масажувати повіки, так як їх шкіра дуже розтяжна;
2) не накладати крем близько до країв повік, бо
що крем може потрапити в очі.
При набряках століття, зморшках і відвисання шкіри корисно під час масажу робити примочки з настою квітів липи або ромашки.
Запобігти рання поява зморшок можна, дотримуючись таких правил:
1) не щулити очі;
2) не супити брови і не морщити лоб;
3) уникати презирливих гримас;
4) користуватися кремом для шкіри навколо очей;
5) наносити крем плавними рухами від внутрішнього кута ока до зовнішнього по верхній повіці, від зовнішнього кута ока до внутрішнього по нижньому століттю.
Для профілактики захворювань очей рекомендується 2 рази на день закапувати розведений в кип'яченій воді мед (1/4 ч. л. Меду на 1 ст. Л. Води) по 2 краплі в кожний
очей.
Розчин меду можна зберігати в холодильнику не більше 2 - 3 днів, потім слід приготувати свіжі краплі.
Прикріплення: 8873786.jpg (42.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 28.02.2019, 22:17 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4510
Порада № 2: Спосіб на мішки під очима
Немає нічого гіршого, ніж прокидатися вранці з синіми очима. На щастя, за допомогою очних пластівців (і правильного макіяжу) ми можемо практично повністю замаскувати їх. Пелюстки під очі краще тримати в холодильнику – тоді їх дія буде ще більш ефективна. Відразу після пробудження прикладаємо їх на відповідні місця, і тримаємо їх як можна довше, а в цей час ми снідаємо і одягаємося так, щоб макіяж залишити на самий кінець.
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Наше личко і волосся » Догляд за шкірою навколо очей
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом