MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Краса нашого тіла » Сідниці дівчат
Сідниці дівчат
knopainfoДата: Вівторок, 24.07.2012, 21:26 | Повідомлення # 1
Administrator
Повідомлень: 2626
Сідниці дівчат
 
girlorgДата: Понеділок, 09.06.2014, 15:38 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Як швидко накачати сідниці дівчиниЩоб стати власницею гарної сідниці, доведеться відмовитися від шкідливої їжі, і, звичайно ж, зробити спорт важливою частиною свого життя. Накачати сідниці і позбутися зайвого жиру не так просто, як здається. Справа в тому, що сідниці - одна з так званих «проблемних» зон, яку дуже складно привести  в ідеальний стан. Але результат, будьте впевнені, варто того. Нижче ви знайдете більше докладної інформації, яка допоможе вам досягти бажаної мети як можна швидше.Як отримати результат швидкоЯкщо вас цікавить, як швидко накачати сідниці, потрібно приготуватися до того, що доведеться займатися дуже серйозно. Також слід враховувати, що чоловічий і жіночий тренінг мають свої відмінності. Тому, щоб дізнатися, як накачати сідниці дівчини швидко, краще всього буде попросити поради у досвідченого тренера. Він зможе скласти максимально ефективну програму, виходячи з ваших цілей і з урахуванням особливостей організму. Звичайно, накачати сідниці за тиждень навряд чи вийде, але за цей термін ви цілком можете звикнути до інтенсивного режиму тренувань. Чим більше і старанніше ви будете займатися, тим швидше отримаєте бажаний результат.Домашні тренування: ефективністьВ принципі, ви можете займатися і в домашніх умовах. Можна сказати, що дівчині набагато простіше організувати домашній тренінг, ніж чоловікові. Дівчині цілком достатньо буде найпростіших вправ з невеликим обтяженням. Займатися ви можете, використовуючи спеціальні навчальні відео. Плюс таких відео-уроків в тому, що вони, як правило, складені досвідченими тренерами. І зазвичай самі ж тренера показують, як слід правильно виконувати ту чи іншу вправу. Але в домашніх тренувань є істотний мінус: самостійно підібрати необхідний тип навантаження дуже складно. Саме тому заняття в тренажерному залі під наглядом тренера - ідеальний варіант.
 За результатом - в спортзал!У спортзалі ви знайдете все необхідне обладнання, за допомогою якого зможете досить швидко накачати попу. У вашій програмі тренувань обов'язково повинні бути присутніми нахили і присідання зі штангою. Це - базові вправи, які допомагають відмінно підтягти м'язи. Але дуже важливо виконувати ці вправи з обтяженням. Зазвичай дівчата роблять присідання з «порожній» штангою: таким чином, звикаючи до правильної техніки виконання. Поступово вага нарощується - на штангу додаються «млинці» вагою по 5 кг. На жаль, багато дівчат бояться подібних вправ, мотивуючи це тим, що «виростуть занадто великі м'язи». Насправді ж, подібне може статися з дівчиною, яка застосовує спеціальні препарати - а це вже зовсім інший рівень і інші навантаження. Тому потрібно «подружитися» зі штангою, щоб отримати красиву і підтягнуту попу. На досягнення результату знадобиться час, але ваші зусилля будуть виправдані сповна.
 
OlenkaДата: Пятниця, 08.07.2016, 16:10 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
13 факторів про жіночі сіднички)))
Факт № 1
Попу "роблять" м'язи і розташовані між ними жирові прошарки. Кожна сідниця містить 12 м'язів і 20 зв'язок.
Факт № 2
Розмір сідниць залежить від структури м'язів, яка визначається генами: комусь більше дістається так званих червоних волокон , комусь - білих
Факт № 3
У Намібії в незапам'ятні часи місцеві жителі будували цілі святилища, присвячені попі. У кожному з них стояло кам'яна статуя у вигляді двох півкуль. Археологи розкопали їх в 1947 році і довго не могли зрозуміти, що ж це таке.
Факт № 4
У Шотландії попа була зброєю залякування ворога - напевно, тому шотландці і придумали собі такий одяг, як кілт. Все, напевно, знають, що носиться він без нижньої білизни. Таким чином, показом голою попи виражалося нескінченне презирство до ворога.
Факт № 5
Один з найбільш незвичайних середньовічних лицарських орденів - це орден попи . Між іншим, він проіснував більше 150 років.
Факт № 6
У деяких російських селах дівицю, яка збирається заміж, перевіряли на "міцність заду" вельми оригінальним способом: на табуретку клали волоський горіх, і як дівчина, сівши на нього, розколювала шкаралупу, значить пора. Цікаво, витримали б такий іспит сучасні дівчата?
Факт № 7
Перші оголені жіночі сідниці майнули на кіноекрані в 1915 році у фільмі "Дочка богів". Вони належали австралійської кіноактрисі і спортсменці Аннетт Келлерман.
Факт № 8
Найкращі дорогі сідниці у знаменитої співачки Кайлі Міноуг. Її мініатюрна попка застрахована ні багато, ні мало на 4,7 мільярда доларів. Трохи відстає від неї Дженніфер Лопес - всього 1 мільярд євро.
Факт № 9
Нині, судячи з результатів спеціальних конкурсів та опитуваннями, проведеними серед користувачів всесвітньої мережі інтернет, першість по красі сідниць утримують: Дженніфер Лопес , Джессіка Альба, Бейонс, Анджеліна Джолі, Бріджит Бардо 
Факт № 10
11% всіх зламалися апаратів для ксерокопіювання в США і Європі виходять з ладу тому, що люди сідають на них для того, щоб перевірити, чи вийде зробити ксерокопію своєї попи.
Факт № 11
Шкіра на сідницях надзвичайно чутлива до температури і може вловити її зміни в 0,1 градуса.
Факт № 12
Лінії шкірних складок і форма сідниць, як і відбитки пальців суто індивідуальні. Виходячи з цього, як стверджують деякі знавці, за особливостями будови п'ятої точки, так само, як і по лініях на руці можна багато що характер її власника.
Факт № 13
Як показують спостереження, в певній мірі розмір попи залежить і від того, які зодіакальні знаки домінують в індивідуальному гороскопі людини. Якщо ви не дилетант в астрології, то це знаки, в яких розташовані Асцендент і Сонце.

 
OlenochkaДата: Четвер, 22.03.2018, 21:27 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4513
3 вправи на попу (замість присідань)

Ви мрієте про виступаючі сідниці? У цьому пості ви знайдете кілька ефективних вправ на попу.



Не кожен повинен любити присідання. Не кожен може їх виконувати. Отже, як тренувати попу, щоб вона була струнка та пружня? На щастя, на них світ не закінчується, є й інші способи досягти мети. У сьогоднішньому пості ми представимо Вам кілька ефективних вправ для красивої попи, які ви можете виконувати замість присідань. Перевірте обов'язково!

#1. Підйом стегон. Ляжте на спину і тримайте руки вздовж тіла. Ноги зігніть в колінах  та ногами зіпріться об підлогу. Підніміть стегна (спина повинна бути прямою), а потім опустіть. Повторіть 10 разів, а якщо ви не відчуваєте втоми, то додайте ще 5 повторень. Коли стегна будуть зверху, сильно стисніть сідниці.

#2. Підйом ніг I. Станьте на килимок на коліна, а руки зробіть прямі таким чином, щоб вони опинилися на рівні грудей (тобто, ви просто повинні бути раком). Підніміть одну ногу так, щоб стегно було на одній лінії зі спиною, а гомілка створювала кут 90 градусів. Повторіть 10 разів і поміняйте ногу.

#3. Підйом ніг II. Ляжте на бік а ноги випрямити (тіло повинно бути на одній лінії). Підніміть одну ногу вгору і повільно опустіть, не поставивши її на землю. Повторіть 15 разів, потім змініть бік.


Наведені вище вправи можна виконувати 3-4 рази на тиждень, поступово збільшуючи кількість повторень. Щоб занадто швидко не набриднуло, шукайте інші версії вправ з підняттям ніг і стисненням сідниць (наприклад, ноги на ширині плечей і направте п'яти одна до одної, а пальці ніг від себе. Енергійно піднімайтеся на носки і опускайте, поки не відчуєте пекучі м'язи.

Прикріплення: 1290045.jpg (23.8 Kb)
 
ov22311Дата: Понеділок, 04.03.2019, 15:24 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3
Знаю ще один спосіб як можна підтянути своє тіло, не придаючи багато зусиль.
Це моделюючий масаж. За допомогою нього можна привести своє тіло до гарних форм. Я користувалась цією послугою, коли хотіла досягти швидкого результату. Попри зал, ще ходила на масажі і вже за 2 місяці, я досягля чого хотіла. Ходила на масажі в салон massazhok.

Додано (04.03.2019, 15:24)
---------------------------------------------
Знаю ще один спосіб як можна підтянути своє тіло, не придаючи багато зусиль.
Це моделюючий масаж. За допомогою нього можна привести своє тіло до гарних форм. Я користувалась цією послугою, коли хотіла досягти швидкого результату. Попри зал, ще ходила на масажі і вже за 2 місяці, я досягля чого хотіла. Ходила на масажі в салон massazhok.

 
OlenochkaДата: Понеділок, 17.05.2021, 10:50 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4513
ov22311, хм
 
OlenochkaДата: Понеділок, 14.06.2021, 09:45 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4513
А вам які подобаються??
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Краса нашого тіла » Сідниці дівчат
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом