MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Краса нашого тіла » Корисні поради для дівчат(догляд за обличчям, тілом,правильн
Корисні поради для дівчат(догляд за обличчям, тілом,правильн
girlorgДата: Четвер, 13.11.2014, 19:34 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Правильная последовательность нанесения макияжа: 

«Все мы наносим декоративную косметику так, как считаем нужным. Существует правильная последовательность, и если ей следовать, можно добиться отличного результата», - комментирует специалист. 

1. Очистите кожу, нанесите тоник, промокните лицо салфеткой и нанесите увлажняющий крем. Оставьте кожу на 2-3 минуты. 

2. Если на коже есть красные или желтые пятна, воспользуйтесь специальным корректором, чтобы выровнять цвет кожи. 

3. Спонжиком или кисточкой нанесите основу под макияж. Хорошенько ее растушуйте. 

4. Если необходимо, нанесите консилер под глаза. 

5. Нанесите хайлайтер на затемненные участки кожи. 

6. Следующий этап – пудра для лица. Нанесите ее губкой или кисточкой. Убедитесь, что она подходит цвету кожи. 

7. Нанесите тени для век: чем ближе к линии роста бровей, тем светлее они должны быть. 

8. Затем возьмите карандаш для глаз или подводку и проведите вдоль линии роста ресниц. Если получилось так, что средство размазалось, подождите, пока оно высохнет, и снимите его ваткой.

9. После этого следует нанести тушь. Обычно 2 слоя достаточно. 

10. После этого возьмите карандаш для губ и обведите их. 

11. Затем нанесите на губы, помаду, блеск или бальзам. Желательно использовать специальную кисточку.
 
girlorgДата: Четвер, 13.11.2014, 19:34 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Чарівні Очі 

Щоб створити виразний погляд, достатньо опанувати декілька секретів від професійних візажистів. Спочатку потрібно звернути увагу на кольорову гаму та обрати той відтінок тіней, який ідеально підходить до кольору ваших очей та тону вашої шкіри. Потім, спробуйте поекспериментувати в поєднані різних відтінків та просто обрати той, який найбільш сподобався. А тепер, слідуйте порадам професіоналів, які можуть підкреслити особливу красу ваших очей. Все обов’язково вийде, головне робити це з задоволенням.

Тон шкіри 

Важливо пам’ятати, що будь-який колір може змінювати свій відтінгок, в залежності від типу і тону шкіри конкретної людини. Тому дуже важливо при виборі кольору тіней звертати увагу як на колір очей, так і на відтінок шкіри обличчя.

Відтінок «Слонова кістка» 

Для жінки з відтінком шкіри «Слонова кістка» (дуже світлий тон, може бути з легким рожевим відтінком ) добре підходить нейтральна гама, холодні лілові відтінки, коричневі, а також голубувато-зелені кольори. Для більш виразного макіяжу потрібно використовувати насичений зелений, темно - сірий або теплий відтінок пурпурного. 

Бежевий тон 

Бежевий тон (злегка смуглий відтінок шкіри) добре поєднується з сіро - коричневими, рудувато - коричневими, теплими коричневими та темно – фіолетовими кольорами. Темно – сірий, темно – синій або насичений ліловий – це прекрасні відтінки для створення ефектного вечірнього макіяжу.

Бронзовий відтінок 

Смугла, засмагла шкіра бронзового відтінку потребує насиченого або темно - коричневого кольору, добре підійдуть глибокі зелені відтінки. Драматично підсилити образ можна за допомогою темно-лілового, темно – коричневого або темно-сірого кольорів. 

Обираючи тіні для очей, дотримуйтесь одного із двох правил: тіні повинні співпадати з кольором ваших очей та доповнювати їх; або вони повинні бути протилежного відтінку – тоді обраний вами колір буде підкреслювати форму очей та природну глибину погляду.

Голубим очам добре пасують теплі відтінки коричневого, бронзового, мідного та інші жовтогарячі відтінки. 

Зелені очі можна чудово підкреслити ліловими, фіолетовими та темно-сірими відтінками тіней.

Світло – карі очі будуть сяяти в поєднанні з глибоким зеленим та бузковим кольорами тіней, а також з відтінками, які мають м’яко жовтувату основу. 

Карі очі мають чудовий вигляд у поєднанні з будь - яким кольором ваших тіней, особливо з ліловим, рожевим, сірим чи голубими відтінками.
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:46 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Корисні  поради для дівчат
Актриса Кім Бесінджер надає корисні поради для дівчат, розповідає про те, як залишатися красунею кілька десятиліть поспіль.

1.Найцінніша б'юті-порада
Її мені дала мама: ретельно змивати косметику перед сном, користуватися нічним кремом і ніколи не вмиватися вранці, а тільки обполіскувати обличчя холодною водою. Це правило я не порушую вже багато років.
2.Догляд за  шкірою за допомогою кремів.
 Однозначно я вибираю крем. Але довіряю тільки брендам з серйозною репутацією. Зараз мій фаворит - новинка крем

Lancaster Retinology: по-перше, за ним стоять роки наукових досліджень, по-друге, він дійсно працює.
 
3. Без будь яких косметичних засобів ви не можете обійтися?

Я не з'являюся на сонці без захисних засобів і обов'язково користуюся бальзамом для губ з високим фактором захисту від UV-променів. А взагалі, якщо потрібно бути загорілою для виходу в світ або зйомок, я віддаю перевагу автобронзантам. Кращі - уLancaster: вони ідеально лягають і дають природний відтінок засмаги.
4. Ваш улюблений аромат?
Маю слабкість до всіх без винятку ароматам із відтінком  нарциса та жасмину. Перший викликає спогади про дитинство.  А причина, через яку я люблю другий, нехай залишиться таємницею.
5. Яскраві очі або губи?
Зазвичай я виділяю губи. Дуже люблю коричневі і бежеві відтінки помади - вони підкреслюють мої голубі очі. Але якщо потрібно зробити особливий ефект, вважаю варіант smoky eyes з червоною помадою безпрограшним.
6. Чим ви займаєтеся у вільний час?
У мене багато хобби. Обожнюю прогулянки вздовж океану. Люблю читати, а ще більше - писати. Мені страшенно подобається возитися з тваринами: у мене дев'ять собак і сім кішок.Але більше всього на світі я люблю базікати зі своєю дочкою Айрленд. Для своїх 13 років вона у мене неймовірно мудра.

7. Як вам вдається поєднувати кар'єру з сім'єю?
Як і будь-яка працююча матер, я впевнена: чим би ви не займались, можна добре робити свою роботу і при цьому знаходити час для близьких. Насправді це не так вже й складно - було б бажання.
8. Ви віддаєте перевагу активному відпочинку або ледачому?
Все залежить, де і з ким я перебуваю: у кожному виді відпочинку є своя принадність. Іноді приємно полінуватися. Але як би я не проводила канікули, фітнес входить в обов'язкову програму. Для мене фізичне навантаження - не тільки спосіб залишатися у формі, але й основний рецепт гарного самопочуття.
9. Ваш головний гастрономічних гріх?
Практично все, що готують мої мама і сестри. Вони відмінні кулінари! Особливо люблю мамину випічку: ніколи не можу встояти перед її гарбузовим пирогом і шоколадним тортом «Чорний ліс».
9 з 1 / 2. Ви дотримуєтеся певної дієти?
Так, я велика шанувальниця середземноморської кухні: їм багато риби, овочів, горіхів та фруктів. Дуже люблю вино. А ось м'яса не їм. І, звичайно ж, п'ю багато води - це правило також з розряду залізних. А ще я обома руками «за» біологічні добавки - по-моєму, вони ідеально доповнюють мою «дієту».
 
InkaДата: Пятниця, 12.02.2016, 07:55 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 11
Я завжди беру в https://myoriginal.com.ua/. Впевнена в якості кожного продукту, придбаного в цьому магазині)
 
МашаДата: Понеділок, 07.11.2016, 20:22 | Повідомлення # 5





Всім привіт!

Всі ми дуже хочемо завжди бути у формі і гарно виглядати. При цьому ми теж люди і нам дуже хочеться їсти солоденькі тістечка, та і після шостої більшість з нас теж не проти перекусити. Знаєте, все це можна робити і не шкодити організму і фігурі. Головне після цього дати якісь фізичні навантаження. Я взяла собі за правило і зараз просто бігаю вечорами по 3-4 рази на тиждень. Насправді дуже корисна штука! Це піде на користь не тільки для фігури, але і для вашого здоров'я. Головне не перенавантажувати себе. 
Всім гарного дня!))


Повідомлення відредагував Olenka - Понеділок, 07.11.2016, 20:32
 
OlenkaДата: Середа, 09.11.2016, 14:29 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Маша, дякую.
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Краса нашого тіла » Корисні поради для дівчат(догляд за обличчям, тілом,правильн
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом