MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Краса нашого тіла » Заради чистого експерименту спробуй народні методи краси
Заради чистого експерименту спробуй народні методи краси
OlenkaДата: Понеділок, 31.10.2016, 00:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Чи знаєш ти, що робить жінку по-справжньому красивою? Ти все ще думаєш, що дорогий одяг і яскрава косметика? Поглянь на голлівудських зірок: світлі тони, чиста шкіра, натуральне волосся, ледве помітний рум'янець на щоках. Але скільки справжньої розкоші і чарівності в цих дівах.
Адже ніщо не цінується так високо і не робить жінку настільки привабливою, як увага і догляд за своєю природною красою. Проте будь-який догляд має бути розумним і не надмірним. Не варто пробувати на собі всі рекламовані засоби, адже більшість з них створені з додаванням хімічних засобів, а значить, можуть викликати небажану реакцію. Але бути красивою хочеться не дивлячись ні на що. А давай, заради чистого експерименту, спробуємо на якийсь час відмовитися від засобів у різнокольорових баночках, і спробуємо перевірені народні засоби. Обіцяємо, ефект буде просто приголомшливий.




Догляд за волоссям

Волосся – головна зброя жінки. Блискучі та густі, вони приковують до себе погляд і нікого не залишають байдужим. Ось пара секретів, як підтримати природну красу, дану тобі природою.

1. Для густини
Краще лікування для волосся вам подарує натуральна хна. Вона не руйнує структуру волосся, роблячи його товщим, отже, густішим. При регулярному використанні будь-яке волосся перетворюється буквально на “копицю”, зміцнюючись в корінні та по всій довжині. Але всі цілющі якості цієї рослини не йдуть ні в яке порівняння з популярністю її фарбувальних здібностей. Якщо додавати до неї настої трав і соків можна добитися практично будь-якого бажаного відтінку. Але краще все ж використовувати безбарвну, натуральну хну. Купити її можна практично скрізь. Слідуй інструкціям на упаковці і твоє волосся виглядатиме так розкішно, що ніхто ніколи не повірить, що такого результату ти добилася за порівняно маленькі гроші, адже ціна на пакетик хни цілком доступна.
2. Для блиску
Казковий блиск твоєму волоссю додасть маска із звичайної сметани. Сміливо бери найжирнішу і нанось на волосся по всій довжині. Закутай голову теплим рушником на 15 хвилин, після чого зніми його, але маску залиш ще на 45 хвилин. Ретельно ополосни водою і шампунем, уклади як завжди. Ну що, виблискують?
3. Від випадіння
Стакан чорного житнього хліба залий стаканом крутого окропу. Дай суміші настоятись хвилин 40 і використовуй як шампунь. Так, вона дійсно пінитиметься, а, крім того, живити твоє волосся корисними речовинами. Також можеш спробувати маску: ретельно перемішай 1 столову ложку коньяку і жовток одного яйця. Ввітри в шкіру голови і залиш на 40 хвилин. Вимий голову як завжди. Повторюй процедуру раз на тиждень і через пару місяців жодного волоска не впаде з твоєї голови.



Догляд за обличчям

Обличчя вимагає підвищеної уваги і регулярного догляду. Адже саме краса і здоров'я шкіри обличчя – наша візитна картка, за якою люди і оцінюють наше уміння себе доглядати.

1. Пілінг
Почнемо з легкого пілінгу, який допоможе відновити шкіру і видалити «чорні крапки». Занур палець в яєчний білок, а після, в звичайну куховарську сіль. Поки сіль не розчинилася, акуратно потри забруднені ділянки обличчя в Т-зоні: сіль очистить шкіру, а білок стягне пори. Сполосни обличчя водою і протри кубиками льоду з настою ромашки.
2. Веснянки і пігментні плями
Від цієї неприємності теж можна позбавитися. Для знебварвлення веснянок можна застосовувати свіжий сік петрушки й огірків. Розітри овочі в дерев'яній ступці, щоб вони виділили сік, просочи ним відріз чистої натуральної тканини і зроби компрес. Для того, щоб позбавитися від веснянок повністю буде потрібно досить багато часу, головне роби процедуру регулярно, через день.
3. Для зняття набряків і подразнення шкіри
Залий жменю пелюсток троянди 1 стаканом окропу і дай лосьйону настоятись 30 хвилин. Холодним настоєм протирай шкіру обличчя 2 рази на день. Можеш заморозити його у формі для льоду та умиватися так званим «косметичним льодом». До речі, такий же лосьйон ти можеш зробити з пелюсток петрушки.
4. Для тонусу
Спробуй інколи замість крему використовувати злегка підігріте масло із зародків пшениці. Просто нанеси його на обличчя легкими рухами. Проте будь акуратна, якщо у тебе жирна шкіра з розширеними порами, таку процедуру краще не проводити.



Догляд за очима і віями

Іскристий погляд в обрамленні довгих яскравих вій доступний кожній.

1. Вії і брови
Вії випадають набагато частіше, ніж нам хотілося б. Не дивлячись на те, що нам подобається загадувати бажання, здуваючи їх з долоньки, ще більше нам хочеться продовжувати кокетливо ляскати очима з довгим і міцними віями. Все що для цього потрібно - трохи турботи. Вимий пензлик від старої туші і кожен вечір, дуже акуратно, щоб не попасти в око, нанось на брови і вії по всій довжині теплу касторову олію. Через місяць ти здивуєшся досягнутому ефекту.
2. Очі
Щоб очі не червоніли і не набрякали, зроби компрес з теплих чайних пакетиків. Просто поклади їх на очі і приляж хвилини на 15. А якщо захочеш освітлити темні круги під очима, приклади до них тонкі скибочки огірка, напевно ти знаєш цю процедуру!



Догляд за тілом

Тіло вимагає не меншої уваги, ніж обличчя, особливо влітку, коли одяг максимально відкритий.

1. Скраб
Скраб для тіла відрізняється від скраба для обличчя тим, що містить грубіші частинки, що містить грубіші частинки, адже і шкіра в цій зоні менш схильна до механічного впливу. Змішай в рівних пропорціях натуральну каву мілкого помолу та рідкий мед. Нанеси суміш на злегка розпарену шкіру і зроби легкий масаж. Змий теплою водою, нанеси живильний крем. Ну що, та хіба тепер твоя шкіра не ніжніша за шовк?2. Пом'якшення грубих ділянок
На ліктях, колінах і п'ятах шкіра грубіша. Тому вона вимагає особливого догляду. Раз на тиждень роби пілінг цих ділянок за допомогою крупної солі грубого помолу. Після душу нанеси підігріте оливкове масло і дай йому вбратися. На п'яти можеш надіти натуральні шкарпетки і залишити масло на всю ніч, до ранку вони стануть неймовірно ніжними.



Догляд за нігтями

На ламких і недоглянутих нігтях неможливо зробити красивий манікюр. А хіба доглянута дівчина вийде з будинку без узору на пальчиках відповідно до випадку. Отже, починаємо терміново укріплювати нігті.

1. Живлення
Зроби теплу ванну з морською сіллю і щіпкою соди. На 10 хвилин опусти пальці в насичений розчин. Повторюй процедуру раз на тиждень.
2. Зміцнення
Щоб нігті не розшаровувалися, втирай 2 рази в тиждень в кутикулу і нігтьову пластину сік свіжого лимона - 1 крапля на ніготь, цілком достатньо.
3. Інтенсивний догляд
Якщо твої нігті настільки слабкі, що ламаються навіть від мила у ванні, означає їм не вистачає йоду, - основного будівельного елементу нігтьової пластини. Спробуй перевірений спосіб: очищеним пензликом від безбарвного лаку або ватяним тампоном акуратно нанеси на кожен нігтик звичайний йод з домашньої аптечки. Це дуже корисна процедура, але робити її краще увечері або перед сном, тому що потрібен час, щоб нігті втратили жовтуватий відтінок йоду. Якщо ти все зробиш правильно і не перестараєшся з «манікюром», то вже до ранку наступного дня фарбник випарується і нігті придбають звичайний колір.

Ну що, ти переконалася в тому, що природа зберігає масу секретів і в її арсеналі мільйон засобів по догляду за собою? Скористайся ними, хоч би заради чистого експерименту, і ти зрозумієш, немає нічого природнішого за натуральну красу!
Прикріплення: 5347580.png (73.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 14.05.2018, 21:04 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Як відбілити зуби і не завдати їм шкоди?

Рецепт відбілювання та лікування зубів по Неумивакіну.


Він допомагає практично при будь-яких захворюваннях ясен, і при цьому майже моментально відбілює зуби, розчиняє камінь, і заліковує маленькі ранки в роті.
Від пародонтозу, запалення ясен, від чорноти біля коріння зубів, від зубного каменю і будь-якого хворобливого стану у роті, а також від поганого запаху з рота

Потрібно зробити просту пасту: в 0,5 ч.л. питної соди додати 10-20 крапель перекису водню (аптечної) і кілька крапель лимона. Паста готова!

Як застосовувати:
Ваткою мачає в пасту, і натираємо зуби і ясна зовні і зсередини цією пастою. Лимон нейтралізує соду і надає свіжість, сода очищає зуби від нальоту, а перекис дезінфікує і відбілює.

Після такої чистки я відчуваю себе королевою: зуби настільки чисті, що блищать, як перли, а легкий запах лимона надає радісний настрій.

Можна профілактично полоскати рот розчином перекису водню:
1-3 ч.л. перекису на 50 мл теплої води при всіх хворобливих станах в роті.
Але це несмачно!
Але це дуже корисно ... тоді ефект відбілювання зубів закріплюється, і вони залишаються білими, навіть якщо ви вже не чистите їх ваткою. Але для закріплення відбілюючого ефекту - робити це треба РЕГУЛЯРНО!

Ще, тим, хто вирішить чистити зуби пастою «по-Неумивакіна», раджу запам'ятати - після чищення зубів 15 хвилин нічим не полоскати, нічого не їсти і не пити. Я ваткою витираю залишилася на зубах соду, витираю сухою ваткою мову, а потім все «збираю» слиною і випльовує. Зовнішньо ж губи і навколо них я змиваю водою. Ось, мабуть, і все.
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Краса нашого тіла » Заради чистого експерименту спробуй народні методи краси
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом