MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Краса нашого тіла » Краса за пару митей
Краса за пару митей
OlenkaДата: Четвер, 08.12.2016, 20:50 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Як часто в нашому житті трапляється так, що дуже важлива зустріч або навіть побачення вже на носі, а ти розумієш, що виглядаєш не ідеально.
Що ж робити, якщо потрібно досягти досконалості дуже швидко? Можливо і таке. Щоб з'явитися у всій красі, потрібно не так багато зусиль, а спокій і упевненість в собі. Отже, основні рішення для моментального наведення краси.

Сліди втоми

Сліди втоми на обличчі найбільше відображаються на зовнішньому вигляді - тьмяна шкіра, круги під очима, червоність очей. Позбавимось цих ворогів негайно. Перш за все - потрібно гарненько вмиватися та давати порам шкіри дихати. Для того, щоб додати свіжості, після вмивання можна протерти обличчя кубиком льоду.
Освіжити втомлений погляд допоможуть два ватяні кружечки, вимочені в холодному чаї і покладені на очі на 10-15 хвилин. Цей час, поки ти лежатимеш із закритими очима, можна використовувати і для того, щоб зробити маску для обличчя, відповідну до твого типу шкіри. Можна використовувати готові косметичні маски, а можна зробити і самій. Наприклад, змішати 2 ложки сиру з натертим на терці огірком. Або 3 ложки вівсяних пластівців, ложку лимонного соку і яєчний жовток розмішати і нанести на обличчя на 10 хвилин.

Руки

Манікюр, що облупився або неакуратний, - виглядає жахливо і псує все враження. Щоб не провести весь вечір із захованими в кишені руками, краще видалити невдалий манікюр. Навіть якщо ти катастрофічно не встигаєш нафарбувати нігті наново, краще виглядатимуть акуратні нігті без манікюру. Узимку рукам просто необхідний живильний крем. Але в умовах браку часу, коли тобі потрібно зробити ще масу речей, жирні руки можуть перешкодити. Тут тобі допоможуть гумові або целофанові рукавички, які можна надіти на намащені руки та продовжити займатися іншими справами. Або ж сумістити цю процедуру якраз з тими 10-15 хвилинами, які плануєш провести з маскою на обличчі.

Макіяж

Дуже яскравий макіяж зробить тебе старшою або перетворить обличчя на намальовану маску, а ось майже непомітний макіяж у світлих, напівпрозорих тонах додасть свіжості. Тому не перестарайся з макіяжем. Зовсім трохи пудри позбавить тебе від зрадницького блиску носа, пара помахів пензликом туші допоможе зробити вії яскравішими і густішими, а погляд виразним. Блиск для губ додасть природності та завершить картину непомітного, але дуже привабливого макіяжу для будь-якої зустрічі.

Готова завжди!

Легко досягти ідеалу, коли ти вдома. Але часто ми стикаємося з ситуацією, коли виправити образ потрібно далеко від звичних умов. Що ж повинно завжди бути у твоїй косметичці, яка завжди прийде на допомогу в таку хвилину?
У передбачливої панночки завжди в косметичці засоби макіяжу. Найзручніше купити для косметички окремий набір - в маленьких упаковочках. Пудра, туш і блиск для губ. Опціонально - тональний крем, тіні і підводка для очей.
Окрім макіяжу - ватяні диски і засіб для демакіяжу в маленькому флакончику. Відмінний варіант - готові косметичні серветки для демакіяжу в штучних упаковках.
Для зачіски - гребінець, пара шпильок і гумок.
Ну, і звичайно ж, пара прокладок Always Ultra, що вмить забезпечують упевненість в собі в критичний день. Нові прокладки, у яких на 20% гелю більше, - це твій миттєвий захист. У цьому випадку нічого не застане тебе зненацька.

Краса й упевненість

Тепер ти готова до зустрічі. Залишилося лише перемогти невпевненість в собі та нерішучість, які можуть зіпсувати будь-який, найбездоганніший образ. Продумай заздалегідь, як ти поводитимешся, про що говоритимеш. І будь природнішою. Адже краса і душевні якості людини - це його індивідуальність, його "я". Упевненість в собі, у своїх достоїнствах - допоможе тобі не нервувати і справити позитивне враження, залишаючись самою собою.
Прикріплення: 7383946.jpg (24.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Краса нашого тіла » Краса за пару митей
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом