5 років зустрічаюся з хлопцем, 4 з них ми живемо разом. Зара
|
|
Olenka | Дата: Неділя, 18.01.2015, 12:28 | Повідомлення # 1 |
| 5 років зустрічаюся з хлопцем, 4 з них ми живемо разом. Заради цих стосунків рік назад переїхала з ним разом в його рідне місто. Залишила за 300 км. батьків, друзів, роботу, улюблене місто. На новому місці мені знайшли 2 роботи, живемо у своїй квартирі і Львів - місто моєї мрії. Але мені тут страшно некомфортно. В мене тут немає друзів взагалі, зі свекрухою довго спілкуваитися не можу, не сходимося ми. А з чоловіком стосунки останнім часом теж не клеяться. Влітку дізналася, що він переписується з якоюсь козою, він і зараз з нею спілкується. Він волонтер АТО, вдома буває рідко, я теж на 2 х роботах, бачимося тільки в ліжку і то не так, як хотілося би. Цей Новий рік в мене був найгірший за всі 27 років.... Вирішили пожити окремо, я вже 2тижні в батьків. За котом скучаю більше... Я не знаю, чи хочу повертатися, але ніяк не можу зважитися хоч на якийсь крок.... Я починаю дуріти від цих роздумів...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 19.11.2015, 12:43 | Повідомлення # 2 |
| Зустрічаюся з хлопцем 1.5 року, живемо разом. І знаєте, як я заздрю тим дівчатам, чиї хлопці пристають до неї, пестять її? У нас завжди секс без прелюдій і починається так: "Давай трахатись?" - "Давай." Як же це бісить! А я хочу трохи обнімашок і поцілунків. А якщо пристаю сама, то часто чую у відповідь: "Я не хочу".
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 29.03.2017, 09:54 | Повідомлення # 3 |
| Займалися сексом з моєю дівчиною на ліжку, кілька поз, все шикарно і тут розуміємо, а не піти б нам в душ? Плавно перемістившись у ванну, я включив душ і ми почали (а вірніше продовжили) займатися сексом під теплими струменями води з душу ... І тут моя дівчина перемкнула режим, з душа на кран і сам душ прибрала в раковину, ванна поступово наповнюється, ми продовжуємо займатися сексом, проходить хвилин 10-15, ми закінчуємо (у всіх сенсах цього слова), я вимикаю воду, беру рушник, хочу вийти з ванної іі..моя нога виявляється по щіколодку в воде..моя мила не до кінця перемкнула воду , тому вона йшла і з душу і з крана..Все плавало по ванні і коридорі, довелося піднімати лінолеум, що б сушити і всі килими. Але як сексуально вона допомагала витирати підлогу ..боже мій, це ідеально. Кохана дівчина в стрінгах і твоїй футболці..люблю її ^^.
|
|
| |