MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Сім‘я » Як врятувати шлюб. Поради Чоловікам
Як врятувати шлюб. Поради Чоловікам
OlenkaДата: Четвер, 31.03.2016, 11:00 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Послухайте. Я не збираюся тут нікого засуджувати. Я не збираюся говорити вам, що правильно, а що – ні. Я розповім вам тільки про те, що бачу кожен день. І ви в праві гніватися або обурюватися.
Ваша дружина не є вашою власністю. Вона не зобов’язана любити вас всією душею тільки тому, що має штамп від вас у паспорті. Цю любов потрібно заслужити. День за днем, момент за моментом. Точно так само, як ви заробляєте гроші. Ви повинні завоювувати її не грошима або соціальним статусом, а своєю увагою. Вона повинна відчувати, що вам не все рівно. Вона повинна знати, що її слова і переживання мають значення для вас. Вона повинна знати, що ви її слухаєте.
Не кивайте з ввічливості відсторонено, коли вона щось вам розповідає. Не заспокоюйте її монотонним «все буде добре». Не грайте роль адвоката диявола.
Вона хоче, щоб ви відчували її. Вона не хоче, щоб поряд з нею ви були лише розсіяним агрегатом для швидкого сексу. Вона хоче, щоб ви відчували пристрасть не тільки до риболовлі, а й до неї. Ваш шлюб живий доти, поки ви обидвоє відчуваєте пристрасть. Ви впевнені, що ще не згасли?
А якщо ви втратили цю свою якість, то чому? Куди вона поділася? З’ясуйте це. Або знайдіть цю пристрасть знову. І не оправдуйте себе неспокійними часами. Усі і завжди живуть в неспокійний час.
Якщо ви думаєте, що дійсно присутні в розмові, спробуйте нарешті вислухати її і таки почути. По-справжньому вислухати. Не ганяйте в голові сторонні думки, поки вона емоційно розповідає вам про свої проблеми. Дивіться їй в очі. Утримуйте цей погляд. Тільки в такому випадку буде комфортно і їй, і вам.
Якщо вона запитує про щось, відповідайте по-справжньому, а не простою відмашкою. Вникайте в суть того, що вона говорить.
Спробуйте краще пізнати її. Повірте, навіть через багато років спільного життя у неї є те, що можна відкривати і вивчати кожен день.
Спілкуйтеся з нею з повним розумінням. Якщо ви берете її за руку, зверніть увагу на свої відчуття в руці. Зверніть увагу на те, що відбувається в той момент, коли ви торкаєтесь або обіймаєте один одного.
Що відбувається у вашому тілі? Що ви відчуваєте? Зверніть увагу на свої найтонші відчуття і емоції – це називається усвідомленістю. Поділіться з нею своїми враженнями.
Але ви, звичайно, занадто зайняті для цього. У вас немає на це часу.
А як на рахунок 5 хвилин?
П’яти хвилин кожен день. Ви в змозі їх знайти? Давайте тільки по-чесному. Я не говорю, що цього повинно вистачити на приготування екстравагантної вечері. Я говорю про те, що кожен чоловік може знайти п’ять хвилин на добу, щоб присвятити їх повністю, без залишку, своїй жінці.
Чи будете ви робити це? Б’юся об заклад – відразу після того, як ви спробуєте, ви відчуєте те, що вже давно не відчували. Можливо, ви навіть відчуєте зовсім новий смак життя. І вас вже буде не зупинити!
Ви врятуєте свій шлюб.
 
OlenkaДата: Пятниця, 01.04.2016, 15:05 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Багато тридцятирічних+ знайомих вже розлучилися. Серед тих, кому за сорок, таких 80%. Часто причина розлучення - жінка. Тітки зітхають: я і волосся з зони бікіні видаляла воском. І в спортзал ходила регулярно. Я вся такий скарб, а він все одно пішов. В чому справа?!

Знаєте, що? Мужики йдуть, повірте, не від зарослих зон бікіні. І навіть не від відкормлених фігур. Все набагато глибше.

Чоловіки і жінки сприймають будинок по-різному.
Для жінки будинок - її стихія, її царство, де все має бути ідеально. Її хрест, її битва, можна сказати.

Коли жінка бачить в будинку неідеальність, в її голові спрацьовують сирени. ІУІУІУІУІУІУІ !!!!!!!!!!!! Напад! Замах! Зниження обороноздатності! Терміново кинути всі сили на усунення перешкоди! ІУІУІУІУІУІУІ !!!!!!!!!!!! І вона як генерал приймає рішення.

Ми ж пам'ятаємо, що в межах будинку вона почуває себе як на роботі, а то й ще серйозніше. Дуже важливою, і відповідальною:
- Рядовий чоловік! У бій! Усунь котячий туалет! Переможи ялинку!
Але так сказати вона не може, хоч підсвідомо відбувається саме це. Тому вона просто говорить приблизно так:

- Ну що ж ти робиш, га? Ялинку до цих пір винести не може, весь будинок в голках! І кіт туалет весь засрав у тебе!

Якщо в будинку є ще теща, яка, приходячи до молодої пари, теж підсвідомо сприймає будинок як свій, а дружина їй підпорядковується за рангом, все ще гірше. Кількість звучать в будинку сирен - ІУІУІУІУІУІУІ !!!!!!!!!!!! - Подвоюється!

А що таке будинок для чоловіка?
Будинок - це печера, в якій він може сховатися від життєвих бур. Надійне укриття, тил. Єдине джерело спокою.

Це протиріччя по неуважності, нечутливі дружини можуть довести до сказу! Прийшов відпочити, а тут таке.

Тому я порад жінкам пам'ятати про цю різницю, плануючи домашні справи. І не дуже старатися в своєму бажанні зробити все ідеально, особливо руками чоловіка.

Я взагалі вважаю, що чоловік має право отримати від своєї жінки такі речі. Вони дозволяють зробити будинок тим, чим він повинен бути для чоловіка, місцем відпочинку.

1. Повага

Він повинен бути впевнений на 1000% відсотків, що вдома ніхто не назве його козлом, невдахою, ледарем. Не кажучи вже про гірші епітети. Ніколи і ні за що не можна собі дозволяти неповагу до чоловіка.

Як, втім, не варто терпіти і неповагу до себе. І якщо дозволяєш собі в серцях викрикувати щось на кшталт: ось придурок, знову накосячив, нічого зробити не можеш, ти однією ногою стоїш в розлученні.

2. Тиша

Так, чоловік має право отримати вдома порцію тиші. Це місце, де він може відіспатися і трохи відпочити від життєвих бур. Розумію, ідеалу досягти неможливо.

Але можна ж хоча б штучно не збільшувати кількість шуму в будинку? Ніяких Гундяєв тещ, ніяких нотацій, ніякого крику. Шануй його сон, бережи його тишу. Коли ти порушуєш тишу своїми криками і бурчанням, ти майже стоїш в розлученні двома ногами.

3. Краса і гармонія

Ви зараз скажете, що це сексизм, але я вважаю, що чоловік має право на естетично приємну, що стежить за собою дружину. І на чистий затишний будинок.

Зараз почнеться розмова про поділ домашніх обов'язків в працюючої парі. Але на такий крайній випадок є прибиральниці,що приходять раз в тиждень, іноді простіше заплатити пару сотень за прибирання і забути.

4. Енергія

Будинок, це свого роду місце для підзарядки його батарей. Значить, в будинку повинно бути все, що може заповнити втрачену їм енергію.

Його улюблена їжа. Можливість подивитися хороше кіно. Можливість прийняти ароматну ванну. Любляча дружина, в якої не згас інтерес до життя ...

Звичайно, є обов'язки і у чоловіка. Але це зовсім інша історія. А все, що потрібно від жінки - перетворити будинок у місце відпочинку, а не місце військових дій!

Як думаєте, це непосильні вимоги до жінки?
 
OlenochkaДата: Понеділок, 12.03.2018, 10:40 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4504
Мій чоловік переспав з моєю подругою. Ми сиділи втрьох і я потім лягла спати, так як була після роботи і втомилася. Вранці пішла пити чай і впустила ложку ненавмисно у відро для сміття, почала діставати і побачила використаний презерватив. А ми з чоловіком завжди без них. Відразу зрозуміло, що це вони. А мені сказав, що вона пішла слідом за мною додому. І він її проводив типу. Я мовчу. Не знаю, що тепер робити. Ввечері поговоримо. Думаю, треба розлучатися і гнати його, квартира моя все одно, дітей поки немає. Так боляче на серці. Але ж ми одружені ще тільки два роки. І подруги немає вважай вже. (Якщо вона взагалі була) Що порадите?
 
OlenochkaДата: Неділя, 29.04.2018, 10:59 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4504
Тут така проблема я з жінкою живу 10 років є 9 років син по факту в нас сімей сварки майже не трапляються ,але проблема в другому майже відсутність інтимного життя секс трапляється 2рази на місяць мені надоїло вже їй про це говорить а нам хіба по 28 років, і тут коли приходить ніч і хочеться тепла починаєш поцілувати її плечі згладити вона говорить я хочу спати я втомилася і потім дивлюся в потолок і думаю чому так я також працюю.А зараз поїхав у відрядження і знайшов те що мені бракує .Питання таке що мені робити я не можу виставити її з дитиною за двері бо вони не мають куди іти а таке жити мене непре.

Ти неправильно зробив,а чому ти за 9 років не міг нічо зробити,так лише дитину шкода,от чому люди одружуються і перша справа то дитину зробити а потім все інше,по-моєму треба 2-3 роки для себе пожити,щоб якщо щось розлучитися з чистою душею,а ти сам піди за двері а не жінку виставляй ти ж сам пішов наліво а не її з коханцем застав
 
OlenochkaДата: Четвер, 28.06.2018, 22:48 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4504
У шлюбі все валиться до біса, коли старається тільки одна людина. Як би один не старався, а другому якщо це не потрібно, то ось воно! Початок кінця! Чому так відбувається? Навіть після довгих розлук нема тієї пристрасті та емоцій! Невже це все? 

Прикріплення: 7028351.jpg (23.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 31.07.2018, 17:01 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4504
Вибачте якщо троха не в тему. Але потрібна порада.
З чоловіком у шлюбі 4 рік і вже маємо 2 прекрасних діток. Але проблема в тім що він постійно на боці своєї мами коли йдеться про сім'ю.. Його мама постійно потребує уваги , дзвінків і таке інше. А в мене на це часу немає, та і бажання теж, не лежить в мене на неї душа. Церез це постійні сварки з чоловіком.
Прошу поради як бути, вже задумалась про розвід але розумію що це не вихід(


А ти не пробувала сама з нею просто по телефону ні про що спілкуватися? І їй і йому буде приємно, онуків частіше підкидай їй, щоб не мала часу, а самі витратіть час на себе коханих, романтично, божевільно, головне не гасіть те, що ви запалили 4 роки назад. А загалом ти, чоловік і діти- це одна сім'я. Свекруха і твій чоловік це інша сім'я, і тут ти нічого не зробиш. Він буде лишатися її дитиною доки вона буде жива.
 
OlenochkaДата: Середа, 17.10.2018, 09:32 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4504
От ви кажете "з милим рай і в шалаші" і тому подібне. А самі то пробували прожити в наш час без грошей? Як тільки виникають фінансові труднощі- одразу сварки, скандали, розвод. Хіба я неправду кажу? Найбільше розлучень саме з побутових проблем. Бо секс сексом, а їсти хочеться завжди! Тому я заміж не спішу, поки не знайду більш-менш забезпеченого чоловіка. Я не хочу щоб мої діти зростали у злиднях, я хочу, щоб вони мали все, що захочуть. Можете бути не згодні зі мною, можете обсирати, та я висловила свою думку і вважаю її правильною
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Сім‘я » Як врятувати шлюб. Поради Чоловікам
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом