Olenka | Дата: Понеділок, 12.12.2016, 22:52 | Повідомлення # 1 |
| Моя мама має тенденцію погано говорити про дівчат, які втрачають цноту до весілля, але вона сама втратила її коли їй було 17. Одного разу, коли вона говорила про те , що дівчата повії ті які втратили невиність, мене так вивело з себе що я сказала їй, що втратила цноту в ніч коли я ходила у похід зі своїм хлопцем (тепер уже колишнім). Мені було 15 на той момент... Вона розсердилася сказавши мені, що я нікчемна і що "хороший хлопець не захоче мене зараз". Вона, напевне не може довіряти мені зараз, хоча я була чесною з нею. Чому вона така? Навіщо їй говорити такі речі?
Боже, це жахливо те що вона говорить! Мені так шкода!
Схоже, що твоя мама має страх. Вона боялася, що ти можеш спати з хлопцем, завагітніти та "зіпсувати собі життя"; або що закохаєшся в "поганого хлопця" і переспиш з ним; мала страх, що ти будеш робити ті ж "помилки" які вона зробила, вона відчуває, що повинна вас лякати, щоб ти була на "правильному шляху". Але вона заганяє себе в оману, думаючи, що страх-це спосіб зробити це!
Це той же тип мислення, який залишає школи без уроків сексу і так поширюється СНІД та інші ЗПСШ по всьому світу.
Мені шкода, що вона вам говорить такі образливі речі – але вона, мабуть сказала щоб налякати, тому що любить тебе. Це звучить, так що ви маєте нести відповідальність за своє тіло, ти повинна мати надійного чоловіка. Я думаю, що це круто що ти відкрилася їй! Але через її реакцію, тепер ти знаєш що не можеш поговорити з нею про такі речі. Це одна з найважчих частин дорослішання — розуміти, що не можеш розповісти своїм батькам все що ви робили, як у дитинстві. Розповідаючи мамі, що ти більше не незаймана є не одне і теж що сказати, про те що колись вкрала жвачку у 5-му класі. Ти знаєш? Це жахлива частина дорослішання, і діти не повинні мати справу з цим.
Такий випадок може статися ще раз: де ваші цінності як дорослої не збігаються з її. Намагайся не вступати в сутечку або засуджувати її, навіть якщо вона смішна (що і є на мій погляд, в цій ситуації). Коли справа доходить до сексу та підлітків, батьки як прикладом є ваша мама не завжди логічно мислять. Вони думають, що це стращно....
В неї напевне буде така реакція що до розмов про секс, напевно аж доти поки ти не одружишся, тому точно знаю що цю тему краще залишити в спокої.
Удачі.
|
|
| |