MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Сім‘я » Проблеми у битовусі . Спільне життя
Проблеми у битовусі . Спільне життя
OlenochkaДата: Неділя, 26.11.2017, 21:32 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Накидаю основне по битовусі, те що в голову прийшло:) 



1) Потрібно завжди враховувати потреби партнера. Якщо я розподілив всі обов'язки, але не закриваю якісь важливі потреби (емоції), то дівчина не захоче віддавати ресурс (виконувати свої обов'язки). Тут класична помилка багатьох хлопців, так як вони думають, що дівчині достатньо пакету з їжею, цвяха в стіні, сексу і путівки раз в рік. І дивуються що це вона раптом не хоче хуярити по дому. А все просто - їй ця їжа і цвях на хуй не потрібні (вона і без цього прекрасно жила і буде жити), а чогось дійсно важливого їй як раз не вистачає.

2) Потрібно враховувати значимість. От якщо твоя значимість низька, то вона ніколи не захоче щось для тебе робити. Тут потрібно калібрувати, і якщо значимість знижена (а в побуті з брудним туалетом і шкарпетками та обов'язками таке може статися), то треба працювати над підвищенням значущості, а не намагатися її примусити "виконувати обов'язки", заганяючи свою значимість глибше в ж...

3) Ніколи не можна примушувати. Є мотивація, є дресирування. Але примушувати - це завжди зворотна реакція. Хочеш щоб дівчина ненавиділа готувати? Проси її після роботи "зроби поїсти, я втомився".

Ось наприклад дівчина запитує "що приготувати?".
а) позитивне дресирування: можна згадати те, що ти найбільше любиш з її страв, вибрати між ними, так як "все смачно". Потім поки вона готує можна пару раз зайти перевірити "як тут йдуть справи", схопити ззаду за попу, таким чином взяти участь. Ну і в кінці похвалити за те, як смачно вийшло. Це позитивна дресирування.


б) А ось негативне: ти кажеш "мені все одно, на твій розсуд", тим самим демонструючи байдужість. Типу це взагалі їй треба, а хлопцеві похуй, він втомився. І взагалі це її обов'язки, що сама впоратися не може? Ну і поки готує зайнятися своїми справами (посидіти за компом). Ну ітд. Це негативна мотивація/дресирування.

Таких прикладів можна накидати багато, всі вони поступово змінюють ситуацію в одну або іншу сторону. І якщо регулярно робити неправильно, то значимість хлопця падає, дівчина нічого для нього не хоче робити, починається "битовуха". І хлопець думає яка вона лінива дура. Хоча по суті сам винен, оскільки він веде відносини, і він сам не зміг впоратися з побутом і злив відносини. І озирнувшись назад він скаже: "ну я їду носив, цвях забивав, путівку купував, а вона така сука невдячна". До того часу, поки не навчиться правильної поведінки і дресируванню.

P.S: слово дресирування негарне. потрібно поміняти.
Прикріплення: 0692417.jpg (126.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 02.12.2017, 18:27 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Ще кілька думок про "жити разом":



1) У людей обов'язково повинно бути основне заняття (робота) + хобі, заняття спортом, саморозвиток. Іншими словами ти прийшов з роботи, пішов в спортзал або по справах ви і не так вже й багато часу проводите поруч. Тобто необхідно вміти себе зайняти поза домом. Буде 2 спільних вечори на тиждень, провести їх цікаво разом - це не сидіти 24/7 години один навпроти одного і думати чим зайнятися.
.
2) Потрібно вміти себе зайняти в домі. Тобто не так, що ви сидите на дивані навпроти одне одного і ниєте, що нічим зайнятися. А вона читає книгу, а ти новини в інтернеті. Або вона дивиться серіал, а ти пішов приготувати стейк. І ні в якому разі не пиляти одне одного, що твоє заняття гівно.

3) Ваш спільний Нерегулярний відпочинок - це з'їздити в інше місто/країну, сходити кудись в кіно, музей, театр, ресторан ітд. Тут важливо завжди придумувати щось нове, цікаве. А не ходити раз в тиждень в кафе - це нудно і набридає.
 
 
4) Ваша загальна привабливість. Тут все складається з цілого ряду напрямків - твоє тіло, твій стиль, гроші, вміння спілкуватися та інше. Так от вкрай нерозумно казати "ну тіло не головне - головне вміти спілкуватися" або "гроші не головне". Тут важливо розуміти головне все, неголовного тут не буває. 

5) Розвиток відносин. Якщо грубо, то після 2х років спільного життя можна розвивати відносини. З'являться діти - буде не скучно =)


У відносинах завжди повинен бути певний "запас міцності". Іншими словами, якщо 1 партнер розслабиться, дасть слабину, стане гіршим, то цей запас міцності (значимості) дозволить відносинам бути досить міцними ще тривалий проміжок часу 

P.S Слухати що говорить дівчина про тебе і ваші відносини - це одне. А саме ставлення (її дії, вчинки), - це зовсім інше. Класична помилка думати що все добре, якщо дівчина говорить "у нас все добре". А за фактом відносин може бути тотальний піздєц.
Прикріплення: 5306941.jpg (134.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 23.06.2019, 11:58 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Цитата
Хлопцям на замітку.  Більшості потрібна дівчина яка буде готувати, прати, мити, прибирати просто тому що є такий хороший хлопчик як ти. Так ось тобі змінити ще 2-3 дівчини після спільного проживання, щоб зрозуміти, що в побуті ніхто нікому нічого не повинен. І або ти цей факт переосмислюєш і змінюєш свою поведінку (з готування-прибирання та іншим побутовим трешем) або шукай собі дівчину зіну з м'ясного відділу, яка за право жити з тобою буде виконувати твої побутові накази.
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Сім‘я » Проблеми у битовусі . Спільне життя
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом