Де у Львові повії водяться...
|
|
Olenka | Дата: Середа, 14.12.2016, 18:48 | Повідомлення # 16 |
| А де у Львові можна побачити повій за роботою? Щось ніколи не помічав, чи то просто в мене вОко не нагострене на таке
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 28.12.2016, 03:22 | Повідомлення # 17 |
| тут йдеться тільки про знайомство в мережі задля сексу? просто мені здається, що якщо ставити для себе секс одразу як ціль знайомства, то його ще важче буде знайти (чи, навіть, секс-як засіб для знайомства), втрачається елемент гри, азарту. "привіт, я Маруся, ну що, підем до мене?"- не цікаво, банально
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 11.02.2017, 00:12 | Повідомлення # 18 |
| Смисл тобі бабло платити, та ж всі баби курви, а тим більше в наш час. А якщо ти дорослий, некурящий та непьщий спортивний хлопака з роботою, то від баб відбою не буде, смокчуть прямо в машині забезплатно. Ну, хіба пунктик такий маєш, зняти шмату і за гроші її виграти, тоді зрозуміло.
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 02.03.2017, 17:34 | Повідомлення # 19 |
| А Ви не думали що серед клієнтів дуже часто бувають звичайні нормальні чоловіки? А "фізичні уроди" це Ви про людей з фізичними вадами? Тобто такі люди повинні відмовляти собі хоча б задоволенні сексу? Бо в реальності знайти пару в такому стані дуже важко. І які це такі брудні вимоги можуть бути, яких би не було у ліжку звичайних пар?Я маю пожаліти звичайних нормальних чоловіків, яким сутужно без повій? Чи бути мати Терезою і зглянутися на фізичних уродів, яким нема куди..?
Дорогенька, питання ж не про клієнтів повій. Питання про повій та їхню долю. Вимоги клієнтів можуть бути не тільки брудними, а навіть і небезпечними. Про це можно здогадатися і самій. Чи їх профсоюзи від психів захищають? А, може, КЗОП?
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 05.04.2017, 17:54 | Повідомлення # 20 |
| Сусідка по поверху якийсь час була повією, а пізніше вийшла заміж і народила дитину. І зовсім не виглядає вона якоюсь королевою краси. Звичайна, трохи симпатична дівчина середньої зовнішності. А пішла працювати повією, бо треба було заробляти гроші.
Також мені доводилося читати в газеті статю про одну фірму, яка надавала послуги повій і яку розкрила міліція, бо там вбили якусь повію. В ці фірмі працювали повії, яких там сутенер примусово не примав. Дівчата могли піти геть. І частина з них на час написання статті вийшла заміж.
Якщо якісь повії вирішили тим займатися все життя, то або обставини так склалися, або самі свідомо вибрали собі такий шлях.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 22.08.2017, 14:59 | Повідомлення # 21 |
| якось давно,ще в 2008 році познайомився з дівчиною в інтернеті (Домініка зі Львова),така маленька,худенька,прикольна мала ))).Гуляли,потім сіли на лавочці біля футбольного стадіону,вона всілася одразу мені на коліна.Слово за слово і ми почали цілуватись,потім вона одразу засунула руку мені в штани і почала мастурбувати, на стадіоні були люди крім нас ще,але було темно.Я спустив штани і вона одразу присіла і почала робити мінєт(це було шось))).Вона була в спідниці,пізніше вона лягла на спину на лавочку,скинула трусики і розкрила ножки(я був в шоці від неї,взагалі без комплексів дівка),я почав її жахати,під час жахання вона сказала мені,шо як буду кінчати, то шоб кінчив їй в ротик).Кароче,це була не дівчинка,а мрія!Номер її я втратив,а в неті неможу знайти і по сьогодні.Домініка,ти була супер!!!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 02.11.2017, 18:15 | Повідомлення # 22 |
| Проституція - це один з проявів сексуальних відносин між чоловіком і жінкою. До речі, нерідко проституція має скритий характер. Вже в природі так є визначено, що чоловік намагається всіляко угодити жінці заради чпокання.
В процесі чпокання, хто виступє об'єктом а хто суб'єктом, хто над ким "трудиться"? Вже вище було сказано, що жінка може просто полежати, а чоловік майже завжди мусить "попрацювати", щоб відбувся процес чпокання.
Коли я описую сексуальні відносини між чоловіком та жінкою, то я маю наувазі статистику, переважну більшість кількість випадків. Я розумію, що трапляються ( може навіть не дуже рідко в залежності від типу відносин ) протилежні випадки, коли жінка поводить себе так сміливо та ініціативно як чоловік у сексуальних відносинах з чоловіком.
|
|
| |
escorlvov | Дата: Понеділок, 15.01.2018, 21:43 | Повідомлення # 23 |
| Цитата Olenka ( ) А де у Львові можна побачити повій за роботою?
Повідомлення відредагував escorlvov - Понеділок, 15.01.2018, 21:44 |
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 27.04.2018, 11:20 | Повідомлення # 24 |
| Еротичні салони у Львові?
Привіт народ, я збираюсь приїхати у Львів цього літа. Довго думав і наважився спробувати еротичні салони. Так як я не живу в Україні, я не можу знайти точну інформацію в інтернетіі віришиі попроситм вас поділитись інформацію, що ви знаєте про актуальні салони еротичного масажу. В яких салонах були, якість, дівчата? Особливо якщо хтось брав дорогі послуги, як ВІП, або «залишитись на ніч»... Дякую за допомогу
|
|
| |
|