Фетіш
|
|
Olenka | Дата: Понеділок, 20.04.2015, 00:06 | Повідомлення # 1 |
| Є у мене знайома яку дуже заводить німецька форма сс часів другої світової, вона прямо тече від неї. Деколи прикалуюсь і спеціально скидую їй картинки на якій нацики в формі, вона прямо б"ється в єкстазі від цього.
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 21.05.2016, 17:40 | Повідомлення # 2 |
| Мій фетиш - чоловічі пальці. Може бути тому, що перший свій оргазм я відчула саме за допомогою вмілої руки свого чоловіка. Цей спогад залишився в пам'яті яскравим спалахом. Припаркований автомобіль, моє збудження і його рука, впевнено розсовує мої стислі коліна
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 08.09.2016, 00:45 | Повідомлення # 3 |
| Є в мене фетиш... Дурний дуже... Балдію, ну прям течу як сучк@, коли в дома є ще хтось, окрім мене і мого хлопця(ну так щоб я була зі своїм коханим в одній кімнаті, а вони там за стіною) Особливо коли за стіною багато народу... Як цього позбавитись?.... А то тр@хатись і стогнати на всю квартиру якось стидновато... А хочеться сильно...
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 21.10.2016, 20:31 | Повідомлення # 4 |
| Маю хлопця, котрий працює участковим. Сама акушер. Секс в меліцейській формі і білому халаті просто божественний! Не бійтесь експерементувати)) Анонімно*
|
|
| |
Olenka | Дата: Субота, 12.11.2016, 13:49 | Повідомлення # 5 |
| Зустрічаємося з молодою людиною три місяці. Перепробували все, аж до анального сексу. У нього є фетиш, який мені не дуже приємний, я дівчина скромна, навіть не люблю, коли на мене пильно дивляться. А він під час анального сексу витягує свій інструмент і розтягує дірочку. Облизує края і спускає в неї. Каже, що це його шалено заводить, а мені не подобається. Не знаю, коли у мене вистачить сміливості сказати йому, що я б краще заглатувала.
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 05.01.2017, 19:13 | Повідомлення # 6 |
| Ось у мене є один фетиш, обожнюю хлопців з грубим голосом, від такого голосу зразу збуджуюсь. Коли чую пісклявий чоловічий голос, він одразу мене дратує. А коли знайомлюсь, мені всеодно чи багатий хлопец чи бідний чи який в нього член? тільки аби голос був класний.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 05.10.2017, 09:07 | Повідомлення # 7 |
| У мого хлопця є фетиш зв'язаний з солодким. Під час сексу він любить злизувати вершки з мого тіла, називати тортиком, бісквітом і так далі. Мені спочатку це не подобалося, але як з'ясувалося це ще нічого. Після того як я дала йому кінчити мені в рот, ця скотина почала називати мене еклером.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 12.11.2017, 00:29 | Повідомлення # 8 |
| А для мене ось, чим більше площа зіткнення тіл, тим більше задоволення, просто обожнюю, коли він мене придавлює своїм тілом!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 16.06.2018, 12:39 | Повідомлення # 9 |
| В мене є фетіш-люблю пісяти на лице і в рот. Цим ніби я доміную над своїм партнером)) Але не всі хлопці на таке погоджуються ((( Дівчина.27років
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 05.07.2018, 18:09 | Повідомлення # 10 |
| Обожнюю грати в "гвалтівника" люблю, коли я вся така безневинна, мовляв відчепися, а він біситься ,починає лізти, знімати з мене штани, а я б'юся і не даю, але в підсумку хвилин через 20 здаюся і виходить жорсткий секс. Це найкраще що взагалі може бути .
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 23.09.2018, 08:55 | Повідомлення # 11 |
| Обожнюю, коли мій хлопець мене кусає. Дуже сильно кусає, після цього величезні синці і сліди від укусів, але мені все одно. Мені зовсім не боляче, страшно приємно, навіть мурашки по шкірі від цього
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 12.12.2018, 22:20 | Повідомлення # 12 |
| Запроси додому, включи приємну музику, ліжку на стіл скатертину, постав посуд, налий чай, поклади якихось цукерок і печива. Потім несподівано змахни скатертину зі столу на підлогу з усіма предметами на ній, візьми дівчину, посади на стіл, зірви одяг і трахни. Але ти сам повинен розуміти, що реальне згвалтування не допускається, все тільки - типу рольової гри. Якщо побачиш в її очах справжній страх як при згвалтуванні, то ти повинен розуміти, що треба зупинитися. Так як проти її волі не можна діяти.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 30.12.2018, 14:33 | Повідомлення # 13 |
| Не знаю чи багато людей чули про такий фетіш як facesitting. Це коли дівчинка сідає тобі на обличчя і заставляє вилизувати її дирочки. Хлопець в цей час або звязаний, або просто ніяк не допомагає собі руками а працює тільки губами і язичком.. а дівчинка придушує його своїм тілом.. Мене ж не одного це збуджує, чи не так?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 12.02.2019, 23:01 | Повідомлення # 14 |
| Хочу зізнатися в своїй такій свого роду проблемі. Я хлопець, натурал, подобаються дівчата. Але коли я бачу перед собою сексуальну жіночу білизну в голові зразу все перевертається, появляється дике бажання одягнути це все на себе, особливо мова йде про колготки. Це бажання наскільки сильно мене тероризувало, що я в один момент не витримав і одягнув на себе чорні жіночі колготки 20 ден які були дома під рукою. І в цей момент мене понесло. Від тоді у мене ціла колекція жіночої білизни, включаючи самі різні колготки, багато різнокольорових стрінгів, без яких я не можу прожити і дня. Я одягаю їх всюди, кожен день вибираю різні. Дуже люблю купувати щось нове у свій гардеробчик. Кому цікаво можу розказати більше
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 10.04.2019, 20:37 | Повідомлення # 15 |
| Цитата У мене є дві слабкості - пупок мого хлопця ... і ремені. Можу кінчити, застібаючи і розстібаючи ремінь на його штанях.
|
|
| |