MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Інтим » Сексуальне утримання.
Сексуальне утримання.
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 15:57 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Сексуальне утримання має свої причини і наслідки. Сама природна і часто зустрічається причина сексуальної стриманості двох партнерів - це тривала розлука. Люблячі один одного подружжя або просто пара можуть опинитися в ситуації, коли їх розділяють багато кілометрів, які немає можливості долати так часто, як це було б бажано, а адюльтер є неприйнятним. Зрозуміло, такі умови виправдовують сексуальну стриманість.Найчастіше сексуальну стриманість є способом зачаття дитини. Існує точка зору, що пари, які мають проблеми з зачаттям, мають великі шанси добитися бажаної вагітності, якщо якийсь час утримаються від сексуальних контактів. Проте, лікарі вважають, що такий спосіб посприяти має скоріше вигаданий характер, так як утримання жодним чином не впливає на процес зачаття.У парі, де один з партнерів серйозно займається спортом, розумне утримання від сексу може бути неодмінною вимогою перед важливими змаганнями. Професійним спортсменам важливо берегти і раціонально витрачати енергію свого організму, тому тимчасове сексуальну стриманість може мати місце.Для багатьох релігійних пар сексуальну стриманість є способом вдосконалення душі. Тілесні радості відходять на більш далекі місця. Для глибоко релігійних людей такий спосіб життя може бути прийнятним, але треба сказати, що догмати жодного вероисповедования не призивають людей відмовлятися від сексуальних контактів, зокрема, якщо мова йде про подружню пару. Практично всі релігії, навпаки, відстоюють право чоловіка і дружини на сексуальне життя, оскільки дітонародження дуже важливо.Наслідки сексуального утриманняБагато сексологи і психологи сходяться на думці, що тривалий сексуальне утримання завдає величезної шкоди здоров'ю, зокрема це стосується людей, які знаходяться в самому розквіті сил.
Тривале утримання може стати причиною душевних і фізичних розладів.перше, існує величезний ризик зануритися в глибоку депресію. Секс, як процес фізіологічного характеру, здатний боротися зі стресовими ситуаціями. Під час сексу в кров викидаються ендорфіни - гормони щастя, необхідні людині для гарного настрою. На заміну сексу можуть прийти шоколад і спорт - це теж сприяє виробленню гормонів щастя, але чи зможуть такі "ненатуральні" сурогати виявитися гідною альтернативою сексу?Крім цього, доведено, що якщо від сексу можна відмовитися, то емоційне стан контролювати набагато складніше. Сексуальне збудження направляє кровотік до органів малого таза, якщо ж секс не завершується оргазмом, кров застоюється. Звідси випливають багато недуг. Часто сексуальну стриманість призводить до порушень в роботі молочних залоз, що може стати причиною різних пухлин. Довгий стриманість сприймається організмом, як сигнал того, що ця функція не потрібна. Тому чоловіки можуть назавжди втратити потенцію, а жінки перестати відчувати оргазми, так як їх організм забуде, як це робиться. Іноді все ж допомагає втручання лікарів, але далеко не завжди.Замислюючись про утримання від сексу, варто реально зважити свої можливості і причини, які штовхають на цей вчинок. Чи варто жертвувати своїм здоров'ям, можливістю відчувати насолоду заради сумнівних принципів? Утримання більше року - це серйозне навантаження і стрес для організму, після якого він може вже не оговтатися. Секс же - природна потреба організму, який має все необхідне для її задоволення. Тому навряд чи варто позбавляти себе того, що наказано нам природою.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 18.07.2017, 15:32 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Сексуальне життя пари вбиває дитячо-батьківський сценарій: коли два партнери перестають зустрічатися як чоловік і жінка , а починають грати ролі один для одного батьків і дитини. Ознаками такої рольової плутанини є фрази, які в пари часто вимовляються: «Я тобі дозволив сходити до подруги...», « Я відпускаю тебе на рибалку..», «Ти не спитав у мене дозволу...» або, коли партнери починають називати один одного не по імені, а «мама» і «тато». Або коли один з партнерів по більшій мірі веде себе як інфантильний дитина, а другий бере на себе роль батька або начальника. Але між батьком і дитиною секс неможливий.
Юлія Латуненко, практикуючий психолог
"Я більше тебе не хочу. Куди йде сексуальний потяг?"
Прикріплення: 2316946.jpg (62.0 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Інтим » Сексуальне утримання.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом