Olenka | Дата: Середа, 28.12.2016, 03:24 | Повідомлення # 1 |
|
Багатьом людям буває скучно. Тоді знаходять різні розваги (як хобі, перегляд фільмів і т. д.). Ще один засіб для розвіювання скуки це спілкування. При сучасних технологіях спілкування здійснювати досить легко з тими, з ким нам цікаво. Але, людям, в силу фізіологічних особливостей слід час від часу займатись сексом.
Крім того секс піднімає настрій, це спорт, і це чудовий засіб для того щоб розважитись, саме ці причини є головною причиною, чому варто займатись сексом. (ну і ще якщо хочеться завести сім’ю з дітьми, принаймні декілька разів теж варто зайнятись сексом).
Проте, чомусь багато людей дуже люблять жувати соплі, і возводити секс в розряд чогось особливого, чи в розряд якогось таїнства, пов’язаного з пошуком своєї половинки. А також намагаються об’єднувати спілкування і секс з однією і тією ж людиною.
Думаю не варто припиняти стосунки з людиною, з якою є гарний секс і не має гарного спілкування.
Якщо ж ви знайшли свою "половинку", але у вас не буде гарного сексу, то такі стосунки "зав’януть", люди почнуть дратувати один одного, будуть ходити "наліво", і врешті решт отримають багато злості.
Якщо у вас з кимось є гарний секс це гарний старт, щоб краще познайомитись з людиною, адже проводячи багато часу разом, люди мимоволі почнуть спілкуватись, дізнаються багато цікавого один про одного, стануть друзями і стануть "половинками" одного цілого.
Тому секс це не тільки засіб цікаво провести час, а шлях щоб познайомитись з кимось ближче.
P.S. Не слід забувати, що венеричні хвороби і СНІД підстерігають нас на кожному кроці, тому не варто весь час змінювати партнера і трахатись без презервативів, а то зіпсується вся розвага...
P.S. 2.
Звичайно мають встановитись якісь стосунки, щоб розпочався секс, треба хоча б домовитись де і коли ну і відповідно слід сподобатись один одному... Але думаю, щоб отримати гарний секс, не варто відразу себе перегружати надмірним спілкуванням.
Основна моя думка, що в сучасному світі не має сенсу зустрічатись не заради сексу, а заради спілкування, бо щоб знайти спілкування, не варто з кимось зустрічатись. Такі реалії.
P.S. 3. Буду видаляти всі повідомлення в цій темі з малюнками.
|
|
| |