MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Вагітність та пологи » Як роблять аборт. Процедура аборту…. (Автор madama)
Як роблять аборт. Процедура аборту….
OlenkaДата: Вівторок, 13.12.2016, 20:49 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


В матку жінки вводиться пластмасова трубка із гострими краями. Тіло дитини розрізається на частини і відсмоктується назовні у спеціальну ємність. Якщо вагітність більш пізня – в матку вводиться кюретка – гострий ніж у формі петлі. Цим ножем «вискоблюється порожнина матки», тобто, нашою мовою, розрізається дитина. Як і попередній, цей аборт здійснюється наосліп, в результаті чого у кожної четвертої жінки травмується м’язова тканина матки, причому пошкоджена ділянка не відновлюється. Можливий прокол матки. Після дванадцяти тижнів вагітності стає необхідним ще один інструмент, подібний до щипців – так як у дитини вже є ручки, ніжки і почали кальцинуватися кістки. Цим інструментом лікар захоплює ручку чи ніжку або іншу частину тіла і, скручуючи, відриває її. Це повторюється знову і знову до того часу, поки вся дитина не буде розчленована таким чином на частини. Хребет повинен бути зламаний, а череп роздроблений, щоб їх можна було видалити. В обов’язки медсестри входить зібрати після „звільнення матки” всі частини цього розчленованого тіла, щоб можна було переконатися, що все витягнено і там нічого не залишилося.

Частини убитого дитя викидають або як сировину передають на виготовлення косметичної промисловості. І чи знаєте ви, що користуючись деякими кремами, – ви, в буквальному розумінні, намащуєтеся тілами убитих дітей?

Жах того, що коїться, збільшується ще тим фактом, що ненароджене дитя відчуває біль так само, як і народжене. Це сьогодні вже загальновизнано і науково встановлено. Уже 7-тижнева дитина відсмикує або відвертає голову від больового стимулу так само, як і на всіх інших стадіях життя. У 11 тижнів не лише обличчя, але і всі частини ручок і ніжок немовляти стають чутливими до доторку. В 12 тижнів дитина вже повертає голову, стискає кулачок, знаходить рот і ссе палець. До 13 тижнів реакція на біль передається на всіх рівнях нервової системи. Ця дитина кричить і намагається втекти…

Можливо бачили документальний фільм американського доктора Бернарда Натансона, “Німий крик”…В кадрі показують як роблять аборт у лоні матері…Янголятку всього 12 тижнів і його позбавляють життя… На екрані чітко показано тіло дитини…голівонька…добре видно очка, носик…маленька ручка тягнеться до ротика…хоче смоктати пальчик…і ці маленькі рученята і ніжки, які час від часу повільно рухаються…маля плавно змінює положення тіла…так спокійно…ніби і не відчуває наближення небезпеки…несподівано з’являється інструмент, який приєднаний через вакуумну трубку до електроноса…його повільно наближають до дитя…на екрані чітко видно, як воно намагається втекти від вакууму-відсосу, ухиляється від чужої і зовсім не потрібної штуки…його серце все частіше і сильніше б’ється…з’являється панічний страх…і коли вакуум зловив дитя…його маленький ротик широко розкривається в німому крику. Серце б’ється все гучніше і скоріше. Кюретка впивається в тільце дитини і буквально відриває її від крихітної голівки. Тепер усе…Через секунду лікар вводить аборцанг. Він міцно охоплює маленьку голівку. Слабенькі кісточки маленького черепа розчавлюються і розплющуються в одну мить. Те, що кілька хвилин тому було голівкою, видаляється. Тепер на екрані видно лише шматки тканин і осколки – усе, що залишилося від крихітної і безпомічної людської істоти.

І чому не усвідомлюють цього лікарі, як можуть вбивати дитину? Чому втручаються в лоно жінки і просто відрізають це миле життя, як кусок м’яса? Чому одні обстоюють позицію, яка захищає права людського життя в лоні, а інші не поділяють цієї думки? Чому?…

Більшість жінок, які вбили людину, вбили свою дитину в своєму лоні не обізнані в цьому… Під час аборту вбивають вашу дитину, дитину, яка колись би дякувала вам за життя, яка любила б вас, яка була б завжди поряд …а ви…ви просто позбулись її…
Я не хочу обмовляти жінок, які пішли на такий гріх, кожен мав цьому пояснення…може і вагоме, але…отож віруючі люди знають, що завжди можна покаятись і чим швидше, тим краще, адже ми не знаємо скільки часу ще носитиме нас ця земля…

“Для чого сіяти там, де сама нива силкується погубити плід?Де велика кількість середників проти народження? Де, перш ніж відбудеться народження, скоюється вбивство; так що ти блудницю не тільки утримуєш в розпусті, але ще і робиш вбивцею? Чи бачиш, як від п’янства стається блуд, від блюду перелюб, від перелюбу вбивство; адже не знаю як і назвати це. Тут же умертвляється народжене, але самому народженню ставиться перепона. Що скажеш в своє вибачення? Чи не значить це, що ти ганиш дар Божий, стаєш проти уставів Божественних, гонишся, як за благословенням, за тим, що є прокляттям, скарбницю народження робиш скарбницею вбивства, жінку, яка сотворена для дітонародження, прихиляєш до дітовбивства” ( Із промови святителя І.Золотоуста до римлян, слово 24)
Прикріплення: 5844763.jpg (17.1 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 13.12.2016, 20:57 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Як на мене, то кілька виправданих причин аборту усе ж існує:

 якщо народження дитини загрожує життю матері
 якщо відомо, що дитина народиться неповноцінною
 якщо жінка завагітніла внаслідок зґвалтування (кому ж хочеться народити дитину від виродка і хтозна, якою та дитина виросте з такими генами)Та загалом у більшості випадків аборт стає наслідком безвідповідальності і є дійсно жахливим дійством….Дякую автору за допис, що дійсно з багатьох аспектів висвітлює таку болючу проблему суспільства.
 
OlenkaДата: Вівторок, 20.12.2016, 22:18 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Аборт - це вбивство. Чи готова ти взяти на себе таку відповідальність? Чи маємо ми право відбирати життя?
Аборт у твоєму віці- велика загроза твоєму здоров'ю, більше того: велика ймовірність, що ти у майбутньому не зможеш мати дітей. А повір, рано чи пізно, коли ти зустрінеш кохану людину , тобі захочеться стати мамою.
Які є варіанти без аборта:
1. Поговори з батьками. Можливо, вони тебе підтримують у тому, щоб залишити дитинку і допоможуть тобі у вихованні малюка.
2. Народити і віддати на всиновлення. Є такі варіанти, коли знаходиш сім'ю ще під час вагітності, тоді ця сім'я допомагає тобі, і фінансово у тому числі, у всьому, що пов'язано з вагітністю і пологами.
Коли ти народиш малятко і тобі покладуть його на живіт, а потім вперше прикладуть до твоїх грудей, ти зрозумієш, яке це щастя!
Не роби квапливих рішень. Все гарненько обдумай.
Якщо хочеш, давай зустрінемося.
 
OlenkaДата: Субота, 28.01.2017, 21:19 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Дорога мамочко !!!
Сьогодні до нас прилітали лелеки. Я знав про їх приліт ще за тиждень, готувався. З самого ранку дістав валізу, склав туди всі мої речі. А потім вирішив підкріпитися на доріжку, шлях-то стояв неблизький. Забарився. Прибігаю, а зграя вже в небі.
Мамулечка, прости мене, я знаю, як сильно ти мене чекаєш, переживаєш, коли ж я прилечу, а мене все немає і немає. Тому я відразу вирішив написати тобі листа і розповісти, як ми, малюки, тут живемо-поживаєм в очікуванні свого лелеки.
Мила моя матуся! Ти не турбуйся, я тут не один, нас тут тисячі, мільйони, не злічити. І всі чекають свого лелеки. Деякі малюки такі нетерплячі, так сильно хочуть скоріше потрапити до своїх батьків, що прохають залітних лелек віднести їх до них. А лелеки не можуть відмовити, добрі вони, та й робота в них така. Ми проводжаємо цих малюків, сподіваємося, що батьки їх чекають.
Але трапляється, що їхні батьки ще самі майже діти або матусі не дуже добре себе почувають і не можуть поки їх прийняти, і тоді відсилають таких діток назад.
Мама, ти б бачила, якими сумними повертаються ці малюки. Ми, як можемо, намагаємося їх втішити, розвеселити. Адже всі тут знають, що через якийсь час ці ж малюки потраплять до тих же самих батьків, які вже будуть їх чекати з нетерпінням.
Мамуля, ти у мене така смішна, віриш якимось неймовірним прикметам. Вже навіть соску приготувала. Невже ти думаєш, що я зазіхнув на якусь там соску ?! Хоча вона красива, я не сперечаюся. Насправді я вже давним-давно вибрав саме тебе, моя кохана, найдобріша, мила матуся. І прийду саме до тебе. Вже дуже скоро. Але, якщо тобі так легше, то купуй соски, малюй другу смужечку на тестах, може, й справді це якось поквапить нашого лелеку. Моя улюблена матуся, ти тільки не переживай за мене, не плач, не сумуй. Наступного разу я не прогавлю свого лелеки. Вже краще голодним прилечу, ти мене нагодуєш, знаю. Я, мамуся, як сяду на лелеку, відразу тобі телеграмою дві смужки вишлю, і ти будеш знати, в яких числах мене приблизно очікувати. Ах, так, ми ж з тобою ще на УЗД побачимося, я тобі ручкою помахаю, і ти будеш вже зовсім спокійна за мене. А зустрінемося ми з тобою в Будинку Побачень, там зазвичай всі мами своїх малюків зустрічають. Я, хоч, сказати ще нічого не зможу, але подивлюся в твої ніжні очі, і ти зрозумієш, як сильно я тебе люблю, МАМОЧКА.
До скорої зустрічі, Твій Малюк "
 
OlenochkaДата: Четвер, 28.09.2017, 14:20 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4504
Аборт можна робити? Ця дитина нікому не потрібна?



Я не буду тебі від нього відговорювати, але все ж подумай. Зараз в тебе всередині знаходиться маленьке життя, воно має малесенькі ручки,
ножки, малесеньке сердечко, яке ледь-ледь б'ється. Ця дитинка ще тебе не
бачила, не знає, але вона тебе уже любить, вона - частина тебе. А коли
вона народиться, то буде любити тебе ще більше. Представ собі маленьке
немовля, яке посміхається побачивши тебе, яке тягнеться до тебе, яке
хоче бути з тобою. І щойно ти підеш, воно починає плакати. Представ собі
що воно уже трішки підросло і почало ходити, як сказало своє перше
слово, і напевне це слово буде "мама". Представ його двозубу посмішку. А
потім воно стане старшим, хлопчиком, чи дівчинкою, як буде приходити з
садочка, а потім зі школи і дарувати тобі різні вироби зроблені власними
руками, де написано:"Я люблю тебе, мамо" і малюнки, на яких намальовані
ти і він(вона). Пройде час, і ти вже будеш плакати на випускному, але
від щастя, що твоя дитина вже виросла. І пізніше ти будеш знати що
матимеш допомогу в старості. Звичайно все буде не легко, але думаю воно
того варте.
А тепер представ іншу ситуацію, ти йдеш робити аборт, тебе запитує лікар останній раз, чи хочеш ти цього, і твоя відповідь
"так". І все, у тебе немає більше маленького сердечка всередині, тепер
ти одна. Ти можеш вернутися назад в звичний плин життя, але всеодно так
само вже не буде, ти йдучи по вулиці будеш бачити матусь з діточками, і
на очі навернуться сльози, адже ти теж могла б бути на їхньому місці, і
тобі схочеться вернути час назад. Але такого шансу в тебе не буде, і
може й ніколи, бо як зазвичай буває, дівчата, які зробили аборт, та ще й
під час першої вагітності, стають бездітними. Але це твоє життя, і тобі
вирішувати. Але чи хочеш ти вбити дитину, яка ще не народилася, але вже
любить тебе більше за все на світі?




Прикріплення: 1322980.jpg (19.4 Kb)
 
planetakinolinkyДата: Вівторок, 29.05.2018, 13:16 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 5
Не проста тема. ...
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Вагітність та пологи » Як роблять аборт. Процедура аборту…. (Автор madama)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом