.Плануєм з чоловіком дитинку,
|
|
Olenochka | Дата: Пятниця, 28.07.2017, 10:04 | Повідомлення # 1 |
| .плануєм з чоловіком дитинку,
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 08.08.2017, 11:16 | Повідомлення # 2 |
| Моя подруга заміжня 7 років . Дуже сильно хочуть дітей. І скільки не стараються , не вдається їй завагітніти. Лікували її . А виявилось що це чоловік безплідний ! Результати його аналізів забирала вона. І вона йому не сказала правди. Сказала що все добре . Дала на лапу лікареві щоб і він мовчав . Я тепер збирається знайти якогось чоловіка і завагітніти . А чоловік думатиме що це його дитина ! Я її переконую так не робити! Це ж такий обман, така жорстока брехня ! Ніби і во благо , але це не справедливо ! А ви як думаєте ?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 27.02.2018, 11:08 | Повідомлення # 3 |
| Хочу порадитися з вами. Я хочу дитину а мій чоловік ні. Уже під час сексу кінчав в середину але сказав випити таблетку при ньому. Як його вмовити?
Навіщо його вмовляти? " НЕ ХОЧЕ" ти розумієш значення? [font=-apple-system, BlinkMacSystemFont, Roboto, Helvetica Neue, sans-serif]Краще і не пробую, нічого хорошого в результаті не вийде, якщо він не хоче дитину.[/font] Потім будеш писати " мій чоловік не займається нашою дитиною, каже, шо він її не хотів" Ну бля логіка пздц, то не вмовити телефон купити. А дитина? Розумієш, нє?
|
|
| |