Olenochka | Дата: Середа, 18.07.2018, 20:10 | Повідомлення # 1 |
| Привіт. Я вагітна на 9 місяці, на днях повинна народжувати. Дзвоню хлопцеві,він не бере другу ніч і день трубку,сказав що в клуб йде. Я дуже переживаю. Боюся,раптом що сталося, але страшно перенервувати через дитину...як перестати хвилюватися хоч на якийсь час? Раптом загуляв,випив...
Наперед вітати не можна, але все одно, народження дітей - це таке щастя для хлопця і дівчини. Нехай пологи пройдуть у тебе спокійно, а малюк росте здоровеньким. Звичайно, хлопець в даній ситуації показує себе дуже безвідповідально. Знаючи, що його дівчина ось-ось народить йому «маленьку копію», гуляти ночами в клубах, коли міг би провести ці незабутні моменти з нею. Задумайся про ваші з ним стосунки. Вам потрібно обов'язково поговорити, коли все-таки його Величність спроможеться до тебе прийти. Можливо, він відчуває, що найближчим часом більше вибратися не вийде, будуть клопоти з малюком, от він і вирішив сходити розважитися. Ти головне не нервуй!
Хлопець і всі інші справи почекають. В даний момент, крім тебе, і твого дитя, нікого не існує. Дитина в утробі матері все відчуває і розуміє. Займися якимись справами, корисними для себе, так і для дитини. Наприклад, почитай книжку (звичайно, краще в слух, адже малюк чує, коли з ним розмовляють), в твоєму випадку, краще всього казки, але і про літературу для мам забувати не варто. Займися тими справами, які приносять тобі задоволення, обмеж спілкування з неприємними тобі людьми. Тобі потрібно більше в житті позитивного і життєрадісного мислення, життєрадісної поведінки, отримай це саме відчуття радості від життя. Необхідно прагнути до того, щоб в почуттях і думках переважали саме позитивні ноти. Адже від того, як ти будеш налаштована, залежить стан твого здоров'я. Потрібно вірити тільки в найкраще і цінувати те, що зараз маєш! Я сподіваюся, хлопець одумається, а причина походу в клуб виявиться такою, як я і вважала І народження малюка буде найбільш значною подією не тільки в твоїй, але і в його житті. Зараз головне тільки твоя дитина. Не нервуй. Все буде добре Напиши, будь ласка, коли народиться хлопчик чи дівчинка, чи все у тебе добре, як поставився до цього хлопець, був він з тобою, та й взагалі як все пройшло Здоров'я вам!
|
|
| |