MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » 13 порад про те, як прожити в щасливому шлюбі до золотого ве
13 порад про те, як прожити в щасливому шлюбі до золотого ве
girlorgДата: Четвер, 15.01.2015, 14:53 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
13 порад про те, як прожити в щасливому шлюбі до золотого весілля

1. Ранок вечора мудріший ...
Не варто йти спати роздратованими, не розмовляючи, залишаючись в конфлікті.Відкладіть рішення конфлікту до ранку. Оберніть все на жарт. Лягайте спати, обіймаючи один одного, і засинайте з посмішкою ...
2. Смійтеся, якщо можете. Сварка іноді об'єднує. Але якщо вона увійшла у звичку, і ви розумієте, що сваритеся заради самого процесу, зробіть щось дурне або несподіване, щоб викликати сміх. Не варто завжди перемагати в сім'ї, іноді поразка - це вже перемога.
3. Ніколи не критикуй. Ніколи. Ніколи. Ніколи. Гострі слова навіки поселяться в пам'яті партнера. І образа буде розділяти вас з кожним разом все більше і більше.
4. Ви - дзеркало один одного. Всі ваші успіхи і невдачі відбиваються на вашому партнері. Все, що ви говорите своєму партнеру, вселяє в нього впевненість або невпевненість. Будьте хорошим дзеркалом. Нехай відображається - ти успішний, добрий, великодушний, кращий. Нехай він (вона) це чує від вас, а не від когось іншого. Будьте переконливі.
5. Пишаєтеся. Нехай він (вона) чує, як ви вихваляєтесь.
6 .У вас будуть діти. Загальні цілі об'єднують.
7. Хороший секс. Стати ідеальною "сексмашіной" для нього, а він для вас. Не повинно бути жодного питання, якою ви посоромилися б обговорити з найближчою людиною.
8. Подорожуйте. Міняйте обстановку, квартири, країни. Вибирайте екстремальні подорожі. Дізнавайтеся один одного по-новому.
9. Сім'я- це не тимчасова, а постійна величина. Викидайте слова, якщо вони можуть заподіяти біль, і в спілкуванні, і потім зі своїх думок без жалю.
10. Не ризикуйте. Забудьте колишніх. Дружба не повинна стояти на шляху сім'ї. Флірт- небезпечна пастка. 
11. Договір з чоловіком про друзів. Пообіцяйте один одному, що ви уважно вислухаєте своїх друзів, якщо вони будуть говорити щось неприємне про вашого чоловіка або йому про вас. Але потім ви забудете все це, як страшний сон, і з посмішкою поглянете на свою половинку, як на найкращу.
12. Міцно тримайтеся один за одного. Вірність. Ви команда. Ви не змагаєтеся, ви разом йдете до однієї мети. Ніхто не знає ваших правил, ніхто не може вас судити. Чим міцніше ви пов'язані, тим чесніше ваші стосунки ...
13 Довіра. Любовь. Легше кохати, ніж бути коханим. Дозволяйте любити себе. Приймайте любов з вдячністю. Допомагайте одне одному у всьому, будьте великодушні. Вірте один одному безумовно. Адже, поруч людина, яка ніколи вас не підведе.
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » 13 порад про те, як прожити в щасливому шлюбі до золотого ве
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом