MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » 7 ПОРАД для одружених пар... Знайти любов і зберегти її прот
7 ПОРАД для одружених пар... Знайти любов і зберегти її прот
girlorgДата: Четвер, 15.01.2015, 14:53 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
7 ПОРАД для одружених пар...
Знайти любов і зберегти її протягом усього життя - завдання не з легких. Неважливо наскільки міцні ваші почуття, зберегти шлюб деколи буває дуже складно. Ти, напевно, вже знаєш, що секс, довіра і співчуття - неодмінні умови для того, щоб зберегти стосунки. Але є ще декілька несподіваних наукових фактів, які допоможуть зробити шлюб вдалим.

7 порад допоможуть зберегти любов на довгі роки:
1. Економте на весіллі.

Ми звикли, що весілля потрібно святкувати гучно і з розмахом. Але вчені не радять цього робити, так як результати проведених ними опитувань показують, що пари, які витрачали менше грошей навесілля, залишалися разом набагато довше тих, хто спускав на святкування величезні суми.

2. Спілкуйтесь в мережі але не живіть у віртуальному світі.

Вчені Національної академії наук стверджують, що у пар, які іноді спілкуються між собою в інтернеті, рівень розлучень набагато нижчий, у тих, хто цього не робить. Також у таких пар спостерігався більш високий рівень задоволеності відносинами. Досить вагома причина, щоб додати дружину Вконтакте або Фейсбук. Так ви з легкістю додасте роматнтики у ваші стосунки. Адже використовуючи соц мережі, ви можете постити зрозумілі лише вашій половинці речі, або ж наприклад - подякувати за гарний вечір чи запросити у кіно. Проте памятайте, що спілкуватись в інтернеті час від часу - хороша ідея, але не потрібно зводити до цього все ваше спільне проведення часу. У 2014 році вчені Бостонського університету провели дослідження, які показали, що часте використання соціальних мереж знижує рівень задоволеності шлюбом, адже люди втрачають реальне життя. 

3. Дивіться фільми разом.

Ще одне дослідження, проведене психологами, показує, що пари, які регулярно дивляться разом фільми, зберігають більш тривалі і гармонійні стосунки. Вся справа в тому, що обговорюючи і обдумуючи те, що відбувається на екрані, вони можуть без побоювання висловити свої погляди і думки щодо відносин, дізнавшись при цьому думку партнера.

4. Відповідайте на докучливі відволікаючі коментарі.

Відомий психолог Джон Готтман стверджує, що коли партнер перериває твоє читання, перегляд фільму або роботу дурними фразочками або з проханням подивитися картинку з інтернету, дуже важливо зберегти спокій і позитивно на це відреагувати. Тому що твоя поведінка в таких ситуаціях безпосередньо впливає на якість і тривалість ваших відносин. Дослідження Готтмана показали, що пари, які зберегли тривалі відносини, звертали увагу на відволікаючі фрази свого партнера в дев'яти з десяти випадків. А ті, що скоро розлучалися - всього три рази з десяти.

5. Вживайте слово «ми» під час сварок.

«Я» люблю «тебе» - хороший варіант, але «ми» любимо «нас» - в рази краще. Дослідження вчених Каліфорнійського університету в Берклі показали, що пари, які використовують слова «ми» і «нас» здатні більш продуктивно і з меншими втратами виходити з конфліктних ситуацій, ніж ті, які застосовують займенники «я» і «ти».

6. Підійміть свого партнера на п'єдестал.

Ставитися до партнера як до надземної істоти - одна з умов, яка допомагає зробити шлюб по-справжньому щасливим. Вчені університету в Буффало прийшли до висновку, що є прямий зв'язок між тим, щоб жити в щасливому шлюбі і дивитися на свого партнера сяючими очима. Вони провели опитування 222 подружніх пар і ті з них, які відгукувалися про свою другу половинку позитивно, можливо, перебільшуючи її особистісні якості, зберігали прекрасні відносини на більш тривалий відрізок часу.

7. Робіть те, що подобається обом.

Багатьом відомо, що спільне проведення часу - запорука міцних відносин. Насправді це твердження працює тільки в тому випадку, якщо те, що ви робите, приносить задоволення обом партнерам. Якщо ти будеш втягувати свою другу половинку проводити час, які їй не до душі, ти дуже сильно ризикуєш зіпсувати відносини. Тому краще зробити щось одному і зберегти шлюб, і розділити зі своїм партнером тільки те хобі, яке йому теж подобається.
 
OlenkaДата: Субота, 29.10.2016, 00:39 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Мій молодий чоловік зовсім не пристрасний, але ніжний ... я йому вселяю, що хочу пристрасті. Замість цього він купив наручники.
 
OlenkaДата: Пятниця, 07.04.2017, 10:05 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
хоче окільцювати Таню, щоб вона вже нікуди не втекла..) Це диструктивные відносини, Таня, перший чоловік не означає кращий, прислухайся до друзів, тобі весь світ оголосив, що Саша це не та людина. А ти продовжуєш плекати свою прихильність і залежність до нього називаючи це любов'ю. Треба робити як краще для тебе як для особистості, а не потурати своїм емоціям. Не буває нічого з чистого аркуша
 
ov22311Дата: Понеділок, 04.03.2019, 15:12 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3
Я не згодна з першою порадою, я планую весілля і хочу щоб воно було гарним, відповідно це коштує не дешево, але яке відношення воно має до спільного життя я не розумію. Якщо ми маємо можливіть зробити весілля яке хочемо, для чого економити???

Додано (04.03.2019, 15:13)
---------------------------------------------
Я не згодна з першою порадою, я планую весілля і хочу щоб воно було гарним, відповідно це коштує не дешево, але яке відношення воно має до спільного життя я не розумію. Якщо ми маємо можливіть зробити весілля яке хочемо, для чого економити???

 
vladislavaemilisДата: Середа, 20.03.2019, 15:40 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 5
Цитата ov22311 ()
Я не згодна з першою порадою, я планую весілля і хочу щоб воно було гарним, відповідно це коштує не дешево, але яке відношення воно має до спільного життя я не розумію. Якщо ми маємо можливіть зробити весілля яке хочемо, для чого економити???

все дуже залежить від матеріального становища. якщо не має можливості зробити красиве весілля, тоді можна зробити просте, а кошти потратити наприклад на подорожі чи якісь взаємні інтереси.
звісно ж якщо красиве весілля то буде що згадати. але все можна спланувати щоб недорого і красиво. є речі від яких можна відмовитись, наприклад відеооператор (по суті весільне відео подивитесь раз ну два від сили, а це трохи зараз дороге задоволення). також добре тре придивлятися до фотографів. а то є такі що беруть дорого а фото ніякі. одним словом, є багато нюансів і якщо сісти і пороздумувати то можна знайти хориший вихід з ситуації

мені також здається в нас ще присутні такі совкові думки, як "зробити весілля що про нього ще місяць ціле місто гуділо"

мені особисто було дивно коли мій кузен замовив лімозин за 1000 доларів. звісно ж красиво. но після весілля щоб поїхати на медовий місяць, він поїхав в Польщу, відпрацьовувати лімозин і всі інші захцянки своїх дружини. тож яке тоді у них подружнє життя.

потрібно тверезо оцінювати свою ситуацію, і вже базуючись на висновках робити певний вибір
 
knopaДата: Неділя, 26.12.2021, 15:43 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 762
Фото
Прикріплення: 3736926.jpg (104.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » 7 ПОРАД для одружених пар... Знайти любов і зберегти її прот
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом