MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Популярні весільні прикмети для нареченої.
Популярні весільні прикмети для нареченої.
OlenkaДата: Четвер, 14.05.2015, 20:17 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Якщо що-небудь у вашому святі не узгоджується з загальними традиціями і тим, "як годиться" за прикметами, забобонам і повір'ями, то це, звичайно ж, не привід для занепокоєнь і хвилювань.В найважливіший день у вашому житті на своєму весіллі тільки ви і ваш улюблений вирішуєте, які прикмети працюють, а які ні, і визначаєте їх точне значення. Якщо ж ви хочете привнести в ваше свято більше символізму, то деякі з забобонних правил, весільних прикмет для нареченої, пов'язаних з її нарядом, можуть вам у цьому допомогти.- Білий колір весільного плаття - символ чистоти непорочності і невинності . Знак того, що сімейне життя для нареченої - нова сторінка в її житті, в яку вона не бере з собою нічого з старих, проблем, тривог, невдач і, можливо, не склалися колишніх відносин. Саме тому весільні прикмети для нареченої запевняють, що білий - кращий колір для сукні. Наші традиції сприятливо сприймають поряд з білим лише рожевий колір сукні, що символізує довге і ніжну любов, і золотий - знак багатства і достатку.Весільні прикмети для нареченої-Натуральний м'яке хутро в обробці наряду нареченої або в теплому болеро, кожушку - до багатства . Правда такі елементи можливі у весільному вбранні тільки в холодну пору року, тому згідно з прикметами покладається за весільним столом постелити хутряне покривало на стільці молодих.
- Весільні прикмети для нареченої не радять дівчатам виглядати в дзеркало в повному урочистому вбранні до самого дня весілля. Ви можете приміряти плаття без туфельок або без однієї рукавички, без прикрасі - головне, щоб у вашому весільному образі не вистачало якоїсь деталі, яка обов'язково буде в день вашого свята.- Приміряти свій весільний наряд нареченої може тільки вона сама.- Перед весіллям до того, як наречена одягне сукню, весільні прикмети рекомендують з внутрішньої сторони обережно сколоти поділ шпильками по колу, це послужить захистом ото багатьох тривог, бід і несподіваних неприємних обставин на весіллі.Весільні прикмети для нареченої- Широка блакитна стрічка в наряді нареченої по весільним прикметами - це символ вірності.
Якщо подібний аксесуар не поєднується з сукнею, то спробуйте зробити його не дуже помітним і контрастним. Один весільний форум радить закріпити блакитну стрічку у волоссі або кріпленні букета, ще один варіант, більш інтимний - блакитна стрічка, яку побачить лише наречений, в нижній білизні нареченої. Деякі дівчата вибирають весільну підв'язку ніжно блакитного кольору або з шовкової небесної стрічкою.- Вважається, що на весілля наречена повинна надягати саме закриті туфлі, а не босоніжки з відкритими пальчиками або пяточкой. Це допоможе вберегти щастя і любов в сім'ї, зробивши ваш спільний дім повної багатою чашею. Монетка в день весілля в лівій туфельки нареченої під лівою пяточкой - до достатку в домі.Весільні прикмети для нареченої-неновою взуття на нареченій - на щастя в сімейному житті і міцним відносинам. Тому куплені до весільного вбрання туфлі нареченій слід паплюжити один день вдома перед весіллям.- Єдиною коштовністю у весільний день на нареченій може бути обручка (єдине кільце на пальчиках дівчата!). Тому сережках і кольє з благородних металів варто віддати перевагу якісну і ефектну біжутерію. Натуральні перли прийнято оцінювати як одне з найневдаліших прикрас для нареченої, так як він символізує сльози і печаль. Хороший знак, пов'язаний з прикрасами, якщо сережки нареченій одягає її подруга, яка вже заміжня і в сімейному житті дуже щаслива. Прикраси, які вже носила щаслива заміжня жінка, також приносять удачу і щастя нареченій.
 
knopaДата: Четвер, 16.07.2015, 19:15 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 762
ВЕСІЛЬНІ ПРИКМЕТИ

Існує багато різних прикмет та забобонів. Хтось у них вірить, хтось ні, так чи інакше корисно знати деякі з них. І ми сьогодні будемо говорити про весільні прикмети.

* Щоб життя молодят було заможним:
- їх обсипають пшеницею або крупою (рис, пшоно), цукерками, монетами;
- у келихи нареченого й нареченої кладуть по монетці, які вони потім зберігають удома під скатертиною;
- у взуття кладуть монетки або кілька зерняток пшениці.

* Щоб сватання минуло вдало: 
- не можна сватати в середу й п'ятницю, тому що ці дні вважаються невдалими;
- щасливими для сватання вважаються непарні дні (З, 5,7);

* Для того щоб бути щасливою в шлюбі, наречена в день весілля повинна поплакати.

* Сватати приходять тільки після заходу сонця.

* Наречений не повинен бачити наречену до весілля у вінчальному платті.

* Якщо раптом у нареченої під час одруження зачесалася ліва долоня, це означає, що буде жити багато, а якщо права — у будинку завжди буде повно гостей і веселощів.

* Поганий знак — якщо наречена загубила рукавичку до або під час весілля.

* На весілля запрошують непарну кількість гостей.

* Більш вдалими вважаються шлюби, укладені після полудня.

* Вважається, що обручки повинні бути неодмінно гладкими, а не вигадливими, з каменями, насічками — тоді й життя молодят буде гладким.

* Після викупу нареченого й наречену сколюють англійською шпилькою, щоб ніхто між ними не пройшов. У такому «сколеному» стані потрібно їхати до РАЦСу.

* Коли наречений забирає наречену з рідного дому, йому в жодному разі не можна оглядатися назад.

* Після того як наречений надяг обручку нареченій, їй не можна брати в руки порожню коробочку з-під кілець. Зазвичай її бере подруга нареченої, яка бажає скоріше вийти заміж, тому що існує повір'я, що та дівчина, яка візьме коробочку з-під обручок, вийде заміж наступною.

* Якщо наречена загубить або зламає каблучку або просто упустить її з пальця — вона загубить і чоловіка.

* Якщо, надягаючи каблучку, нареченій або нареченому вона падає , це означає, що бути в зраді.

* Одружитися з батьківськими каблучками — повторити їхню долю.

* Весільне плаття, фату, рукавички, обручку не можна нікому давати міряти.

* Не можна нареченій надягати весільне плаття через ноги (тільки через голову!).

* Щоб нареченій добре жилося в заміжжі, сережки їй надягає щаслива заміжня подруга.

* Якщо наречена вранці напередодні весілля пчихне, це означає, що буде щасливою все життя.

* Наречена не повинна дозволяти подрузі ставати перед дзеркалом попереду себе, щоб та не забрала нареченого.

* Якщо на весільному платті є ґудзики, то їх має бути парна кількість.

* Нижня білизна нареченої повинна бути тільки білою.

* Щоб життя молодят було солодким, перед тим як увійти до загсу, вони повинні з'їсти нишком шоколадку.

* Після одруження молодята повинні подивитися в одне дзеркало, тоді вони все життя будуть разом.

* Щоб уникнути неприємностей у сімейному житті, після вінчання наречена роздає дрібні монети.

* Молодих за столом треба посадити на шубу, вивернуту вгору вовною, щоб жили багаті.

* Мами нареченого і нареченої на весіллі повинні бути в платтях (від костюмів доведеться відмовитися), щоб союз дітей був міцним.

* Якщо дарують столові прибори (особливо з ножами), віддайте монетку — інакше бути розбратам.

* Якщо на весіллі багато пісень і ігор — на щасливе веселе життя.

* Коли молодята сідають за весільний стіл, необхідно, щоб вони сиділи на одній лаві (не на стільцях), тоді родина буде дружною.

* Своєму коханому не можна в'язати ніякого одягу (светр, шарф, шапку й т.д.), інакше він піде до іншої.

* Нареченому й нареченій ні дорогою до загсу, ні доро­гою з нього не можна перетинати шлях. У селах ще й сьогодні вважають, що молодим переходять дорогу тільки чаклуни, бажаючи навести на них пристріт.

* Після того як наречена їхала вінчатися, у її будинку мили підлогу (не поріг). Робилося це для того, щоб наречена не повернулася до батьків.

* Під час вінчання спостерігають: у кого з молодих вінчальна свіча згорить швидше, той умре першим.

* Якщо, повертаючись із загсу, першою до будинку заходить наречена — вона керуватиме в родині, якщо нарече­ний — він буде хазяїном.

* Якщо молодята самі беруть частування (наприклад, цукерки), то брати потрібно обов'язково по два — інакше житимуть нарізно.

* Та дівчина, що спіймає букет, кинутий нареченою, наступною вийде заміж.

* Подруги не повинні мити посуд, інакше бути сварці з молодятами.

* Наречений і наречена не повинні фотографуватися по­різно на весіллі — інакше вони розстануться.

* Якщо доторкнутися до каблучок нареченого і нареченої на весіллі — незабаром на своєму весіллі гуляти будеш.

* У молодих на весіллі вино не повинне залишатися в келихах — це не вино, а сльози залишаються.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 23.07.2018, 09:04 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4504
Весільні забобони та прикмети

Не лякайтеся, якщо пропустите якусь прикмету, адже найголовніша умова для щасливого шлюбу - вийти заміж за кохану і дорогу вам людину.

- Перед сном напередодні весілля наречена кладе під подушку дзеркало.
- На весільному платті повинна бути парна кількість гудзиків, звісно, якщо вони є. Нижня білизна має бути тільки білою, а черевички повинні бути без шнурків. На весілля запрошують непарну кількість гостей.
- Мама нареченої повинна перед шлюбом прикрити лице доньки фатою. Після завершення церемонії молодий відкриває її лице і цілує.
- Дорогу молодої пари вистиляють килимами,щоб їм мягко йшлося у житті.
- Після церемонії молода роздає дрібні гроші,щоб уникнути неприємностей, в своєму подружньому житті
- Щоб у сім’ї завжди був достаток,молоду пару по дорозі посипають зерном, монетами і цукерками, а монети, які поклали у бокали молодим, зберігають вдома під скатертиною.
- Якщо перед ЗАГСом молодята з’їдять одну шоколадку на двох - життя буде солодким.
- Після закінчення церемонії наречена стає спиною до гостей і кидає через голову свій букет.Та дівчина,яка його спіймає,скоро вийде заміж.
- Після цього обряду новоспечений чоловік знімає з ноги своєї дружини підв’язку і також кидає через спину.Той, хто її спіймає, найшвидше знайде другу половинку.
- Мами молодого і молодої повинні бути одягненими у суцільні плаття і ні в якому разі - у костюми.
- Молодим після шлюбу прийнято дивитися в одне дзеркало
- Перший бокал, з якого молодята вперше п’ють як подружжя, розбивають.
- На весілля не дарують набір ножів і вилок, щоб не було чварів у сім’ї.
- Хто з молодят першим стане на рушник у церкві, той буде головою сім ‘ ї .
- Весільне плаття, перстні і фату не можна нікому давати приміряти.
- Чоловіку і дружині не можна їсти з однієї ложки на весіллі,щоб потім не бути незадоволеними один одним.
- Не можна святкувати весiлля на позиченi грошi, бо пара все життя буде бiдною.
- Пiсля вiнчання молодята повиннi якнайдовше мовчати. Хто перший заговорить, той буде довiку пiд каблуком своєї половини.
- Весiльний кортеж має вибирати дорогу якнайдалi вiд кладовищ. Також вiн повинен мчати якнайхутчiш, щоб до молодят не встигла причепитися нiяка зла сила.
- Якщо дощ падає на шлюбну пару й гостей, то будуть молодята жити довго. А коли сильний вiтер - житимуть убого, бо вiн усе багатство видує.
- Пiд час застiлля молодята мають не обпиратися спиною на сидiння, а сидiти прямо, щоб на них не звалювалися сiмейнi негаразди.
- Здавна вважалося, що шматочок цукру, покладений за пазуху нареченiй, зробить її сiмейне життя солодким.
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Популярні весільні прикмети для нареченої.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом