MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Панчохи на весілля.
Панчохи на весілля.
knopaДата: Неділя, 17.05.2015, 18:28 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
У цій статті жіночий онлайн журнал розповість, як вибрати панчохи на весілля. Спершу визначся, чи потрібні тобі панчохи на весілля . Може, краще вибрати колготки? Адже тобі ходити в них цілий день. Звичайно, панчохи сексуальніше. А в колготках в рази комфортніше і тепліше (це важливо, якщо весілля взимку). Однак більшість наречених віддає перевагу все-таки панчохам. Ось тільки вибрати їх непросто, тому що вибір такої, що очі розбігаються.  
Панчохи на весілля нейлон або лайкра  
Вибір залежить від твоїх уподобань. До яких звикла - такі купуй. До нового матеріалу ще доведеться звикнути, а відчуття дискомфорту ще нікому не приносило задоволення. Хоча в такий особливий день можна і побалувати себе панчішками з шовку. До цього незвичайного матеріалу довго звикати не припадуть.  
Ажурні або гладкі панчохи на весілля?  
При виборі текстури панчіх, варто звернути увагу на фасон, стиль сукні, на модель туфель. До речі, як вибрати весільні туфлі? Це ще одне непросте питання. Але про все по порядку. Не забувай при виборі панчіх і про свої уподобання. Прості гладкі - менш помітні, ажурні, навпаки, в центрі уваги. Тому враховуй і форму своїх ніг. Чи можеш ти дозволити собі "кричущі" панчішки? Розставляй акценти правильно. При цьому, пам'ятай, що ажурні панчохи зроблять твій образ цікавіше і відмінно підійдуть для фотосесії.  
Панчохи на весілля з поясом, силіконової підтримкою або з підв'язками?  
Дуже сексуально виглядають панчохи з підв'язками. Вони кріпляться до пояса, який надає дівчині "перчинку". При цьому є одне "але": пояс треба вміти носити, щоб він не з'їжджав. 
І, зрозуміло, він повинен підходити до білизни і плаття.  
Якщо ти завжди носила панчохи з силіконовою підтримкою, то від підв'язок краще відмовитися. У них ти будеш почувати себе не комфортно. Якщо ж ти все-таки вирішила поекспериментувати, то походи в таких панчохах якийсь час до весілля, щоб звикнути.  
Панчохи на весілля: колір  
Як і раніше найпопулярніший колір панчіх - білий або молочний. Це - класика, але не догма. Вибрати можна будь-які: червоні, зелені, сині. Тим більше, якщо ви хочете здивувати гостей своїм незвичайним чином. При цьому бажано, щоб колір поєднувався з яким-небудь аксесуаром нареченої: браслетом, капелюшком, кулоном. До речі, зараз дуже поширені весільні панчохи з різними візерунками і принтами. Правди їх одягають, мабуть, тільки найсміливіші.  
Практично непомітними будуть панчохи тілесного кольору невеликий щільності. Вони підійдуть майже до будь-якого весільного вбрання і будуть відмінно виглядати на всіх типах фігури. До того ж можна вибрати відтінок трохи темніше шкіри і створити ефект засмаги.  
Панчохи на весілля в сіточку  
Одягати панчохи в сіточку на весілля ризиковано. З одного боку, при вірній добірці кольору і розміру клітинок-осередків, можна створити бездоганний сексуальний образ, а можна не вгадати, і тоді образ буде дивитися пішло і некрасиво.  
І наостанок. В ідеалі придбати дві пари панчіх. Одні можуть порватися на фотосесії або зачепитися за туфлі, стілець. Щоб не думати весь свято про пустунки-стрілкою, краще швидко надіти у вбиральні запасні.
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Панчохи на весілля.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом