Одружуються на недотрогах, а мріють про блядь?
|
|
Olenka | Дата: Вівторок, 06.09.2016, 06:04 | Повідомлення # 1 |
| Одружуються на недотрогах, а мріють про блядь?
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 08.06.2017, 17:58 | Повідомлення # 2 |
| У мене тут мій напарник і друг.... На нього постійно дівчина нападає та що вчителька англ перекладач. Вона разом 7років їй 28 а йому 32 живуть разом але вона весь час працює пізно приходить дмвиться фільм читає не має часу для нього. Всі його друзі мають сімї і йому теж хочеться так як роки підходять. Тепер він живе окремо і ображається на неї . З нею не виходить бо весь час втомлена та зла а на другі стосунки нема часу (йому буде 35). Вона козеріг ....мені його шкода.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 26.09.2018, 22:47 | Повідомлення # 3 |
| Я не розумію тих, хто одружиється, а потім зраджує. Ну просто нах? Трахайте коханих дружин до втрати пульсу! Коли я одружуся, не в якому випадку не буду їй зраджувати! І Я ДУМАЮ ЩО Я В ЦЬОМУ ПРАВИЙ!!!!!
У тебе напевно навіть дівчини нема. Була б, то ти б розумів, що око хапатиметься завжди за щось, що привертає увагу. Різниця лише в тому, чи ти проявиш слабість і піддашся спокусі чи ні. Можливо, не зразу. Можливо, з часом почнеш сприймати це, як норму, а одного дня розслабишся в повну силу. Як говорив один лікар: побачиш гарну дівчинку, і захочеш її чікнути. Тому гарантії ніхто немає. Але ти красава, правильна позиція Головне суворо її дотримуйся. Надіюсь, твої слова тебе не підведуть. Успіху!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 09.07.2020, 15:49 | Повідомлення # 4 |
| Ми з коханим живемо вже 4 роки разом. Я дуже хочу за нього заміж і створити з ним сім'ю, а він ні в какую. Не розуміє ні натяків, ні слів прямим текстом. В нього то ми ще молоді, нам треба перевірити почуття, купити машину нормальну, ремонт в квартирі спочатку Тому я вирішила завагітніти, щоб вже наверняка. Тепер нікуди не подінеться.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 15.12.2020, 15:15 | Повідомлення # 5 |
| Сидел на днях с подругой обедал, как раз разговорились нахуя мужчине нужна свадьба, жена и т.п. Короче, подруга говорит, что женившись мужчина получает обустроенный быт: все постирано, поглажено, квартира убрана, еда приготовлена и т.д. и т.п. Я говорю, что нихуя подобного, любая (а именно 146% баб) скажет рано или поздно "я не домохозяйка, заебало все!" и весь этот обустроенный быт испарится. На что подруга говорит "это херовая жена, вообще никогда на таких не женись!". Смотрю я так на свою подругу и говорю "да ты идеальная женщина!" а в уме про себя уже добавляю "жалко только сиськи маленькие".
Ну от з отого тексту - виходить трохи сексизм. Бо починається з питання для чого ЧОЛОВІКУ дружина . А чому не навпаки і в дівчинки дивна логіка . Не цінує вона значить себе
Це якісь виходить абюзивні стосунки Вона обслуговуючий персонал , а він її утримує і тим самим кожного разу тицьне - ти ніхто і нічого не варта . З часом йому стане не цікаво з домогосподаркою , а вона буде старатись чим більше вгодити І нікуди то не дойде
Автор: Ірина
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 03.01.2021, 15:53 | Повідомлення # 6 |
| А що ви думаєте з цього приводу?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 22.03.2021, 09:36 | Повідомлення # 7 |
| Цитата Бл, як вже заїбали такі умніки, "всі думають інстинктом стада", ніби ви всі їблани а я сама розумнішша, так само вегани, феміністки себе позиціонують,типу "я іду проти системи, поважайте мене", почули нове модне слово, і все пзд, одразу в тренди,пройде років 5 і захочеш дітей і забудеш всі свої принципи, та кого взагалі їбе хто ти така і як ти живеш))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 06.04.2021, 13:39 | Повідомлення # 8 |
| А що ви думаєте з цього приводу?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 22.04.2021, 11:12 | Повідомлення # 9 |
| А ви задумувалися про одруження?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 04.02.2022, 15:31 | Повідомлення # 10 |
| Потрібно бути другом, коханцем і партнером. І працювати над цим разом. І штам взагалі вважаю що ще нікого не втримав і цілком поважаю громадянський шлюб Hełena Popławska
|
|
| |
Анонімно | Дата: Неділя, 04.09.2022, 11:50 | Повідомлення # 11 |
| Є два варіанти забезпечення: або така жінка - надійний тил, однодумець і підтримка чоловіку, або це ресурс, яким можна похизуватися перед друзями, партнерами. Якщо у вас не було такого, що без передісторії відносин, взаємних почуттів і емоціонального контакту чоловік вас взяв і повіз кудись на острови - вітаю, ви не скотились до побутової проституції. Нормальний чоловік усе це дасть сам, якщо відчуває вашу цінність як людини. А забезпечені люди бачили достатньо, щоб не прив'язуватись до статевих органів. Саме пісєчка девальвується першою з підвищенням доходів.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 15.09.2022, 16:17 | Повідомлення # 12 |
| Анонімно, цікаво
|
|
| |