Olenka | Дата: Четвер, 13.10.2016, 14:07 | Повідомлення # 1 |
| «Просили батько, просила мати і я Вас прошу прийти до мене навесілля…»Стелися, барвінку, віночком і зіллям, Ласкаво Вас просим до нас на весілля. Встеляйте доріжку в весільнії квіти, Батьки просять щиро, вклоняються діти.
Тож просим сьогодні Вас щиро й уклінно, Прийдіть на весілля до нас неодмінно, До столу святкового будем чекати, Приходьте, будь ласка, до нашої хати.
*Дружка: "Молода просить Вашого Благословення!" Відповідають: "Нехай Бог Благословить!" Молода:" Просили Вас тато, мама, молодий і я Вас прошу прийти до нас на весілля" *-Дружка: "Наречена просить Вашого Благословення!" Відповідають: "Нехай Бог Благословить!" Молода:" Просить мати, просить батько, прошу я і дружка моя щиро і уклінно прийти на весілля до нас неодмінно. До столу святкового будемо чекати, приходьте будь - ласка до нашої хати. Весілля відбудеться ... *1 дружка: Стелися барвінку віночком і зіллям, Ласкаво ми просимо Вас на весілля, Встеляйте доріжку весільнії квіти, Батьки просять щиро, вклоняються діти! (Тоді молода з дружками кланяється 3 рази) 2 дружка: "Молода просить Вашого Благословення!" Відповідають: "Нехай Бог Благословить!" Молода:" Просили Вас тато, мама, молодий і я Вас проошу прийти до нас на весілля ..............." *Як сонечко зійде у ранішній час, до нас на весілля запрошуєм вас. Щоб випити з нами ковточок вина: на щастя, на долю, на довгі літа. Просили сердечно і мама, і тато прийти на весілля до нашої хати. І ми вас запрошуєм з хлібом і сіллю приходьте в суботу (дата) до нас на весілля. І тоді просили благословенства 1) Просили ласкаво і батько і мати Прийти на весілля до нас погуляти. І ми Вас запрошуєм хлібом і сіллю Приходьте і Ви до нас на весілля! 2) Стелися, доріжко, до щастя стелися, Два дружні серця у єдине злилися. Ми квіти розстелим доріжкою тою, Ідуть обручатись закохані двоє. І ви, любі друзі, прийдіть привітати, Вас щиро всіх просим до нашої хати! 3)Ми серця у щасливім союзі Поєднали від нині й довіку, Тож запрошуєм рідних і друзів Розділити цю радість велику. 4) Ми долю свою поєднали навіки. Приходьте на свято, де квіти й музики; Щоб квітло життя, як троянди барвисті, Щоб йшли почуття до нас світлі і чисті! 5)Щоб щастя і дружба Завжди з нами були, Щоб пам’ятним день Став повік, Прийдіть же до нас, Ми вас просимо дуже, Беріть із собою Веселість і сміх!
|
|
| |