MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Чому жінки не хочуть заміж
Чому жінки не хочуть заміж
OlenkaДата: Пятниця, 26.05.2017, 16:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Причин такого ставлення жінок до шлюбу кілька, давайте детально поговоримо про кожну з них.



Матеріальна забезпеченість жінки. Економічні процеси визначають не тільки політичне життя суспільства, але і відносини між людьми. Сьогодні працююча жінка в змозі забезпечити себе нітрохи не гірше чоловіки, а часто навіть і краще. «Навіщо мені чоловік, якщо я сама можу себе утримувати? - Думає вона. - А для інтимних стосунків, цілком достатньо коханця - зі мною він переживає приємні моменти свого життя, а з претензіями на погано випрану сорочку або солонавий борщ йде до дружини ». Як правило, такими переконаннями керуються прагматичні пані, для яких чоловік, перш за все, добувач, в іншій іпостасі він їй просто не потрібен. Це викривлене сприйняття чоловіків у житті жінки, але воно має місце бути.

Невдалий досвід батьківської сім'ї. Мабуть, одна з найпоширеніших причин того, що жінка не хоче виходити заміж. Якщо дівчинка була свідком поганого ставлення батька до матері, починаючи з алкоголізму і закінчуючи насильством, у неї формується негативний стереотип сімейного життя взагалі. Більш того, з'являється впевненість: якщо така сім'я була в мами, подібне чекає і її. Вона боїться виходити заміж, і цей страх, перш за все, пов'язаний зі страхом повторення моделі батьківської сім'ї.

Невдалий досвід сімейного життя. Власний невдалий шлюб може надовго посіяти в голові жінки сумніви: «Навіщо виходити заміж, якщо і наступного разу все буде так само погано?» Така приреченість говорить про те, що людина в житті покладається не стільки на себе, скільки на інших: не я повинна зробити себе щасливою, а чоловік, який знаходиться поруч зі мною, все залежить тільки від нього. З цим переконанням людина йде по життю і весь час чекає чогось від інших замість того, щоб взяти на себе відповідальність за свою долю.
Вдалий досвід сімейного життя. Як не дивно, але гармонійні стосунки з попереднім чоловіком, з яким з якихось незалежних від жінки причин їй довелося розлучитися (наприклад, несподіваний розлучення або смерть чоловіка), теж може стати причиною відмови вийти заміж. У такому випадку жінка постійно порівнює претендентів на свою руку і серце, та й просто знайомих з колишнім чоловіком і все більш і більш запевняє: такого, як він, вона не знайде більше ніколи. У перший час після розставання така поведінка абсолютно нормально, головне, в ньому не загрузнути і не дивитися на чоловіків через призму свого «колишнього» через рік або два. Так, такого, як він, вона вже не зустріне, але буде іншого - можливо, ще краще.


Завищені вимоги до супутника життя. Бажання знайти - ні багато ні мало - «принца на білому коні» цілком може стати причиною вимушеного жіночої самотності. Потенційні женихи в змозі змагатися з будь-яким живим чоловіком, якби він був колишнім чоловіком або коханцем, але от з безтілесним ідеалом - ніколи. Жінку, яка мріє вийти заміж за того, якого в природі не буває, можна нескінченно знайомити з чоловіками, але підібрати їй когось відповідного майже неможливо. «Де ж такого знайти?» - Буде зітхати вона. Але, як відомо, «принців мало і на всіх їх не вистачає». Потрібно всього лише трохи знизити планку своїх домагань, і все влаштується якнайкраще.

Жертва чоловічого насильства. Такі жінки причини своєї самотності ховають глибоко в душі, часто вони навіть психоаналітика не зізнаються в тім, що колись перенесли насильство з боку чоловіка. У результаті з чоловіками вони ведуть себе дуже жорстко, і в основі їх негативного ставлення до шлюбу лежить психологічна травма, яка приводить їх до переконання: «Усі чоловіки однакові - від жінок їм потрібно тільки одне». Оскільки витоки такої поведінки лежать глибоко в підсвідомості, самостійно впоратися з проблемою дуже важко, тут потрібна допомога фахівця.

Чоловіче оточення. Жінки, розпещені чоловічою увагою, також не поспішають заміж. Як правило, вони добре стоять на ногах як в плані професії, так і матеріально, у них багато чоловіків-друзів і колег, які дають їм все, що може дати чоловік, у тому числі і інтим. У житті такої жінки чоловіків так багато, що вдома вона цілком може обійтися без них.
Любов до жінок. Можливо, жінки, які віддають перевагу представницям своєї статі, не так вже й багато, але не варто скидати їх з рахунків. Зазвичай такі дами - із зрозумілих причин - не одружена, хоча на питання про причини свого самотнього статусу навряд чи дадуть відповідь відверто.


Людмила Грабенко
Прикріплення: 8179875.jpg (21.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 09.09.2017, 19:47 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
When it comes to marriage and age, there’s a serious double standard for men and women. Men are often told to wait to get married until they feel ready — until they’re mature, financially secure, established in their careers and comfortable with themselves. But women are not granted the same privilege.   

http://motto.time.com/4743157/best-age-to-get-married/
 
OlenochkaДата: Неділя, 10.09.2017, 15:52 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Це звичайно так, але не розумію людей, які одружуються і продовжують сидіти на шиї у батьків. Кожному своє звичайно, але мені вже самій
хочеться їм чимось допомагати.
Навіть якби я знала, що я житиму до 40, то не спішила б. Просто для мене одружитись це не просто так на аби
кому. Це має бути абсолютно моя людина. Це не мій випадок, коли шукають
собі кого небудь більш менш хорошого, а потім просто звикають

Прикріплення: 8608665.jpg (27.9 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Чому жінки не хочуть заміж
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом