MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Заради чого є сенс одружитися?
Заради чого є сенс одружитися?
OlenochkaДата: Вівторок, 03.04.2018, 22:06 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4510
Сидів днями з подругою обідав, як раз розговорилися нафіга чоловікові потрібно весілля, дружина ітд. Коротше, подруга каже, що одружившись чоловік отримує облаштований побут: все випране, квартира прибрана, їжа приготовлена. Я кажу, що ніфіга подібного, будь-яка (а саме 147% дівчат) рано чи пізно скажуть "я не домогосподарка, задовбало все!" і весь цей облаштований побут випарується. На що подруга каже "це хєрова дружина, взагалі ніколи на таких не одружуйся!". Дивлюся так я на свою подругу і кажу "так ти ідеальна жінка!" а в думці про себе додаю "шкода тільки груди маленькі".

Хотів би заперечити її слова!
В нормальних відносинах не повинно бути зобов'язань за замовчуванням. Все добровільно або за домовленістю.


Окей, у шлюбі. Є жінка, є секс, тобі готують, перуть, прибирають. Гроші спільні, загальний бюджет..ітд. - як підсумок мотивації не так вже й багато. Як показує досвід - у шлюбі як раз і є зона комфорту, при якій люди ніхуя не роблять і не розвиваються.
Самотній чоловік (після розставання). Це конкуренція з іншими самцями за найкращу дівчину. І ось тут якраз і починається хороший заробіток, зовнішній вигляд, дороге авто ітд.

Ось візьміть будь-який випадок "мене послали після 10 років бла-бла.." - що відбувається? А людина ніби виходить зі сплячки - відразу спортзал, зміна роботи, новий стиль, читання розумних книжок, курси, знайомства. Необхідність шукати партнера - дуже сильна зовнішня мотивація, яка втрачається, коли ти в шлюбі. Навіть у відносинах ця мотивація більша, оскільки теоретично ти готовий в будь-який день розлучитися, а шлюб - це галочка "більше шукати не потрібно".
У підсумку отримуємо, що у шлюбі мотивації менше. Якщо ж ти самотній - то як раз мотивації набагато більше, тому що тобі потрібно знайти підходящого партнера.


І хотів би додати на мій погляд, важливий момент, віднесемо його до переваг шлюбу. Полягає у понятті "як прийнято". Так от у нашому суспільстві "прийнято" заводити сім'ю у шлюбі. Якщо ти не береш для себе цей факт, то ти будеш обмежений у виборі тих же хороших дівчат. Якщо дівчина вірить у те, як прийнято (а саме в шлюб), а ти противник шлюбу, тобі доведеться відсіяти багато хороших дівчат. Тим самим звузити свій вибір/погодитися на меншу бальність дівчини, ту якій шлюб не потрібен. Так ось це "як прийнято" важливо. Можна наплювати на ухвалені суспільством правила тільки якщо ти стоїш НАД суспільством. Якщо ж ти просто середнячок, то більше програєш, якщо будеш йти проти прийнятих правил.

Прикріплення: 7371963.jpg (43.2 Kb) · 5495668.jpg (137.0 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Заради чого є сенс одружитися?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом