MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Обов'язки дружки
Обов'язки дружки
OlenochkaДата: Понеділок, 23.07.2018, 09:06 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Бути дружкою на весіллі не тільки почесно, але і досить клопітно. Втім, клопоти ці можна зробити вельми приємними.



Обов'язки подружки нареченої
Традиційно подружкою нареченої стає незаміжня близька родичка чи хороша приятелька нареченої. Якщо планується, що весілля буде грандіозним за масштабом чи західним за стилем, у нареченої може дещо подружок і навіть пажі.
Неймовірно мило, коли центральне місце у весільній процесії віддано зовсім юним парам: подружкам нареченої і пажам може бути всього років по п'ять. Але врахуйте, що для малюків зберігати спокій і серйозність протягом всієї церемонії - завдання непосильне. Постарайтеся захопити їх процесом. Наприклад, дівчаткам можна довірити нести шлейф сукні, а хлопчикам - розкидати пелюстки троянд перед молодятами.

Як би то не було, головна подружка нареченої повинна бути одна - вона і стане основною помічницею в організації торжества. А значить, відповідальність і зібраність - два найважливіших критерії для її вибору.

Обов'язки подружки до весілля
Напередодні весілля подружка нареченої може, за бажанням майбутнього подружжя, допомогти їм з розсилкою запрошень. Але основну увагу вона, звичайно, повинна зосередити на нареченій і її образу. Вибір весільного вбрання, аксесуарів, стиліста і зачіски - всі ці клопоти потрібно розділити з схвильованою наречено. Подружка повинна бути розважливою і дивитися на два кроки вперед: від нареченої напередодні весілля раціональності чекати не доводиться.

Організація дівич-вечора теж цілком на совісті подружки нареченої. Її завдання - відчути, як наречена хоче попрощатися з дівоцтвом: шумно і з танцями або по-тихому, вдома, в оточенні старих подруг і фотоальбомів.

Подружка нареченої заздалегідь продумує сценарій обряду викупу. На тематичних сайтах можна знайти масу варіантів цього яскравого дійства. Втім, якщо час і фантазія не обмежені, краще придумати абсолютно унікальний сценарій спеціально під своїх молодят (або адаптувати готовий). Подвиг оцінять всі. До речі, відмінна ідея - підключити до творчого процесу боярина (свідка з боку нареченого): одна голова - добре, а дві краще. До того ж «свої люди» у свиті нареченого допоможуть уникнути заминок під час викупу.

Іноді допомога подружки нареченої потрібна і в прикрасі залу (заміського будинку або квартири нареченої). Якщо наречена дуже переживає, що щось піде не так, подружці варто зайвий раз обдзвонити стиліста, музикантів, тамаду та інших, нагадавши їм про дату і час.

Обов'язки подружки в день весілля
У день весілля подружка нареченої повинна прибути до неї додому ні світ ні зоря, щоб допомогти їй зібратися, нічого не забути і все проконтролювати. Всі учасники урочистості повинні займатися своїми справами і не створювати зайвої суєти.

Подружка нареченої перша зустрічає прибулого жениха з друзями і керує викупом. Потрібно бути готовою обернути будь-яку нестиковку в жарт. Цей талант особливо важливий: у ранимої нареченої не повинно бути ні єдиного приводу засмутитися.

Якщо головній дружці вже виповнилося 18 років, вона може виступати в якості свідка і відправитися в ЗАГС разом з нареченою раніше всіх. Вона ж допомагає новобрачной вийти з машини (карети) і розправити фату і плаття. Якщо наряд зі шлейфом, подружка допомагає його нести. У ЗАГСі свідок піднімає вуаль нареченої і забирає у неї букет, щоб ніщо не заважало розписатися. Ще одна почесна місія - зберігати до церемонії обручки.


Разом зі свідком подружка нареченої супроводжує молодят у їх фотопрогулянці по околицях і стежить за часом, щоб не запізнитися до храму або на банкет.

Обов'язки подружки під час вінчання
Якщо наречені хочуть вінчатися після офіційної реєстрації, свідкам і тут потрібно бути у всеозброєнні. Як конкретно можна буде допомогти, їм розповість батюшка в ході обряду.

Але найголовніше, що потрібно від свідків, - тримати вінці над молодими. Завдання, потрібно відзначити, не з легких: тримати вінець потрібно однією рукою і протягом півгодини. Крім того, свідок має захопити кілька хусток або косинок - на випадок, якщо у когось з гостей не виявиться свого.

Обов'язки подружки нареченої на банкеті
Пам'ятати про найдрібніші деталі і знаходитися поряд з молодими - найперше завдання дружки протягом всього весілля. Навіть на банкеті не можна дозволяти собі розслабитися. Спочатку потрібно розсадити гостей і допомогти нареченій впоратися з спідницями і зайняти своє місце на чолі столу.

Потім місія така: допомагати тамаді в підтримці високого градуса веселощів. Іншими словами, обов'язок подружки нареченої і боярина - стати заводієм у конкурсах, іграх і танцях, щоб максимально розкріпачити гостей. Ось чому так важливо познайомити свідків один з одним заздалегідь.

При всій великій кількості клопоту головна подружка не повинна ні на секунду випускати з уваги наречену, щоб прийти їй на допомогу в незручній ситуації. Саме свідок подає нареченій букет, який та кидає у натовп стражденних дівчат. І нарешті, за європейською традицією, подружка допомагає нареченій переодягнутися перед від'їздом з банкету у весільну подорож. Якщо застілля проходило в приватному будинку, вона ж допомагає з прибиранням після відходу гостей.

Зовнішній вигляд подружки нареченої
Ще одне дуже важливе завдання подружки нареченої - бути чарівною, але не затьмарювати при цьому красу нареченої. Відповідно до етикету, якщо наречена одягнена в довге класичне плаття, її подружка повинна бути в короткому. І навпаки. Їх наряди можуть перегукуватися нарядами або окремими деталями, а от колірні збіги неприпустимі.

І найголовніше. Вибираючи подружку нареченої, потрібно пам'ятати, що це має бути досить близька і дуже надійна людина. Важливо, щоб, крім обов'язкових організаційних здібностей, ця дівчина горіла бажанням влаштувати для молодят бездоганне і щасливе свято. Любляча подружка нареченої гори зверне заради незабутнього весілля!
Прикріплення: 8332763.jpg (59.9 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Моя сім'я » Весілля » Обов'язки дружки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом