Ви уявляєте, мій хлопець мені від Миколая включно нічого не
|
|
Olenka | Дата: Понеділок, 16.02.2015, 14:28 | Повідомлення # 1 |
| Ви уявляєте, мій хлопець мені від Миколая включно нічого не дарує, дістало! При тому що я йому постійно! День Валентина став останньою краплею! Ніякого сексу!)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 25.11.2015, 15:37 | Повідомлення # 2 |
| Здравствуй дедушка мороз!!! Я не знаю твоей электронной почты и ID, поэтому пишу сюда, вдруг один из твоих добрых друзей сделает перепост, и ты увидишь моё сообщение. Попрошайничать хорошей работы, квартиры и машины не буду. У меня одна лишь мечта... Подари мне любовь... Самую настоящую, трепетную и взаимную, а уж все остальное ради неё, я и сам, из под земли достану...
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 08.05.2017, 17:07 | Повідомлення # 3 |
| Кому що поклали під подушку?Мені мама і дядя Степан поклали рукавички,крем "Бабусині рецепти",святкову коробочку з цукерками і шоколадку від баби Наді,а ще і тато подарував святкову коробочку з цукерками і багато фруктів,а ще шоколадку "Оленка".А тітка Наташа подарувала в`язану іконку св.Миколая (сама зв`язала).Бабуся з дідусем подарували 20 гривень і фрукти!А я мамі і дяді Степану подарувала плитку шоколадки Рошен. Моя подружка Алінка подарувала мені фруктовий рулетик і я її пригостила своїми ласощами!Ми з нею гарно провели день!А мамина подружка подарувала мені шоколадку Мілєніум і апельсинку!Тьотя Люда подарувала мені батончик Снікерс і класні штанці!А вам що подарували у цей чудовий день?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 19.12.2018, 23:42 | Повідомлення # 4 |
| Щиро вітаю вас всіх із Днем Святого Миколая!
|
|
| |