MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Подарунки » Що Купити Своєму Хлопцеві На Річницю? (Подарунки на річницю зустрічань.)
Що Купити Своєму Хлопцеві На Річницю?
knopaДата: Середа, 29.07.2015, 23:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763


Мій бойфренд і я будемо святкувати нашу річницю в серпні, і мені дуже важко придумати що б хлопці б хотіли отримати в такому випадку. Ми в даний час в стосунки на відстані.Скоро маємо побачитись,і будемо обговорювати плани на вечерю , але які деякі практичні речі, пари роблять на  річницю? Це мій перший раз, маючи відносини які тривають так довго, тому у мене немає ніякого досвіду.

Люди створюють шоу що до оформлення ювілеїв , коли в дійсності, вони повинні бути більш особисті між двома людьми. А подарунки як і решту жестів гарно звісно, переконайтеся, що ви зосереджені на більш важливих частинах: любов протікає між вами. 

Якщо ви знаходитесь в стосунках на відстані, той факт, що ви будете разом в цей день буде вже особливим. Я б просто спробувала насолодитися , що стільки часу є для вас.
Так ти вже плануєш мати класний вечір, це буде чудово так як ви двоє будете виглядати супер гарно, і це може зробити максимальну віддачу від перебування в одному місті.

Якщо у вас є план на якісь матеріальний подарунок, то він повинен бути
  від щирого серця. Подумайте про його хобі або те, що ви двоє робите загалом, це має вам додати багато ідей. Це не повинні бути дорогі годинники або деякі рідкісні брендові речі. Не варто занадто вкладуватися, в те щоб купити чудовий подарунок. Відносини-це спогади і проведений час разом. 

Коротше: ваша присутність-це твій подарунок.

Удачі!
Прикріплення: 8565480.jpg (94.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 25.11.2018, 15:58 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Мій дорогоцінний чоловік! Ти-моє сонце і радість. Цілий світ стає тісніше, коли я перебуваю поруч з тобою. Вітаю тебе з річницею нашого весілля і бажаю нам всього лише найкращого!
Я пишаюся тобою, моя найважливіша людина. Неможливо навіть описати, з якою ніжністю і любов’ю я до тебе ставлюся. Є ти, а не хтось інший мені не потрібен. Я дуже щаслива з тобою, коханий!
Коли ми з’єднували наші серця клятвами, ми обіцяли один одному прожити щасливе життя. Прожито вже досить багато, а пройшла наче пара хвилин! Якби повернулося той час, я б знову відповіла: «Так»! Вітаю з річницею весілля. Я люблю тебе.
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Подарунки » Що Купити Своєму Хлопцеві На Річницю? (Подарунки на річницю зустрічань.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом