MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Свята, традиції, обряди » Новий рік.
Новий рік.
girlorgДата: Неділя, 23.11.2014, 00:08 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Щоб такого вчудити на Новий рік. Проїлось традиційне святкування.

Кидайте ідеї..
 
girlorgДата: Субота, 13.12.2014, 19:18 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Ідеї для упакування новорічних подарунків
Новий рік  – це особливий час, який завжди переносить в атмосферу казковості, романтики та свята. А як відомо, у казці можливо все. Тому побутує думка, що саме в Новорічну ніч здійснюються мрії та бажання.
І саме в час наближення Нового року кожен із нас має чудову нагоду хоча б на мить перетворити життя близьких людей на казку. А зробити це можна через новорічні подарунки. Якщо ви вже придбали подарунки для своїх друзів, то ще варто потурбуватися про упакування цих подарунків. Навіть банальна книжка може стати неповторним подарунком, якщо придумати для неї оригінальну упаковку.
Якщо ви не змогли зробити подарунок на Новий рік власноруч, то ви можете проявити всю свою фантазію та творчі здібності під час його упакування. Ось декілька цікавих ідей щодо упакування новорічних подарунків. У більшості ідей вам не знадобляться спеціальні інструменти та матеріали. Практично всі упакування можна зробити із підручних матеріалів, тобто із матеріалів, які є в кожному домі.
Ялинкові прикраси та дзвіночки(via)
(via)
Невеличні іграшки та картинки
(via)
Звичайний гудзик(via)
Ключі, брошки та жіночі прикраси.(via)
(via)
(via)
Декоративні квіти із паперу та фетру(via)
(via)
Шишки та гілочки ялинки(via)
Треднові вуса на подарунок чоловікові(via)
Саморобні бірки(via)
 
girlorgДата: Субота, 27.12.2014, 18:51 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
 
girlorgДата: Четвер, 01.01.2015, 11:45 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Я "пабєдітєль".Мала зустрічати НР зі своїм хлопцем,попросила його по дорозі до мене зайти по одну річ до моєї подруги.Він десь пропав,короч на чотири години.Потім подзвонила "подруга" і сказала,що вони напилися і переспали,коротше,він мене кидає.Тепер сижу і бухаю.З Новим роком мене!
 
girlorgДата: Четвер, 01.01.2015, 18:57 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
 З Новим роком, Марі!  
Бажаю тобі нових досягнень і здійснень мрій!Побільше приємних моментів і радості! Вірних друзів поряд і великого кохання! 
А також миру нашій країні! 

Хай буде Новий рік схожий на диво,
Щоб кожен день жилося радісно й щасливо!
Щоб здійснилися задуми і мрії,
І щастям повнились надії!
 
knopaДата: Четвер, 31.12.2015, 19:24 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 763
Взагалі, мені здається, що приказка "як зустрінеш новий рік, так його і проведеш" не зовсім коректна. Швидше навпаки "як проведеш, так і зустрінеш"
 
OlenkaДата: Субота, 02.01.2016, 21:34 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
На жаль, кращі моменти 2015 я провела з людьми, які навіть не будуть частиною мого життя в 2016.
 
OlenkaДата: Субота, 02.01.2016, 22:03 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Ось і минув 2015.. Здається тільки зустрічав його, а уже..й проводжаєш із сумом у серці( Він був хорошим роком, принаймі для мене точно! Море позитивних емоцій та приємних моментів. Багато нових людей зустрілись на моєму шляху, і деякі з них уже ніколи не підуть із мого серця) Цього 2015 року я дурів немов дитина) Аналізуючи усе що відбулось у цьому році, можу сказати впевнено - я зробив ще один великий крок до себе справжнього, багато чого у собі відкрив, можливо навіть дивного) І зовсім не жалкую про свої поразки - вони тільки роблять мене витривалішим, і я більш впевненіше тримаюсь тепер у деяких ситуаціях. Я дякую усім тим, хто був зі мною у тяжкі хвилинки, завжди шепотів не здаватись, а йти тільки вперед, підтримував, коли падав, і радів, коли усе було гаразд. Так, я знаю, що зі мною не просто, та й ті люди, які поруч - знають про це. У мене купа мінусів, і перший - це те, що я дуже люблю ображати та ображатися)). Через це, дорогі мені люди, ображаються, і навіть якщо й виду не подають - я це відчуваю. Вибачте мене за усе погане і можливо необдумане! Я намагаюсь змінювати себе у кращий бік, хоча можливо і не зовсім виходить) 2015 рік переконав мене, що чудеса є, і що мрії збуваються, головне щиро вірити у них) Мої
дорогі рідні надлюди Ви завжди підбадьорювали і приймали мене таким, яким я є: впертим, у чомусь повільним та смішним) Нехай і дуже багато разів я доводив вас до білої гарячки, але хочу щоб ви знали - я вас люблю, усіх,усіх. Кожен з вас - це чудний світ, який непросто відкрити) Дуже сумно прощатись із тобою, 2015, але і радісно від того, що попереду новий 2016 чекає, і нові події уже тут як тут) Усім вам бажаю у Новому 2016 Році віри у чудеса) будьте собою, шукайте цікаві ідеї, робіть правильні рішення, а якщо і негаразди спіткають вас на шляху - не засмучуйте, тому що все це лише до кращого. Оточуйте себе лише хорошими людьми і не забувайте дякувати їм за те, що вони є) З НОВИМ РОКОМ!!! З НОВИМ ЩАСТЯМ!!! Посміхайтесь, і все у вас буде ДОБРЕ!!!

 
SouveniruaДата: Пятниця, 01.04.2016, 11:00 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 1
Купити чудові новорічні подарунки та сувеніри на будь-який смак можна тут
http://www.souvenirua.com/uk/product/novogodnie-suveniry/
 
OlenkaДата: Четвер, 29.12.2016, 14:14 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
вітаю з наступаючим новим роком і хочу вам дати пораду. Якщо вам чогось дуже хочеться, звичайно в розумних межах, то дозволяйте собі це. Хочеться вам з кимось зустрітись - зустрічайтесь. Хочеться цілучатись - цілуйтесь. Але вибирайте людей більш ретельно, щоб вони вам не зробили боляче. А ті хлопці, кого вибирають і кому довірять дівчата найдорожче, з ким цілуються і т.д. не ображайте цих щирих дівчат. Не говоріть їм поганих слів. Не робіть дівчатам боляче. В житті все обертається бумпрангом. Ви зробите хорошій людині погано, а лсобливо тій, яка вам стільки хорошого подарувала. Поважайте дівчат, якщо вони вам довіряють інтимне, фото н'ю чи якісь секрети, то не діліться цим з іншими. Живіть і насолоджуйтесь життям по повній. Бо пройде час і ви, на новий рік не будете мати, що згадати. Єдине, що нас радує, коли ми залишаємось наодинці з собою, це приємні спогади. В новорічну ніч пригадайте всі приємні моменти свого життя, згадайте тих людей, з якими вам було добре. Подякуйте подумки їм за ці приємності. І подумки попросіть пробачення від них, за те що не змогли все життя бути з ними. І насолоджуйтесь теперішнім, бо в майбутньому не буде приємних спошадів. Удачі всім, шампанського, насолод з особами протилежної статі.
 
OlenochkaДата: Неділя, 31.12.2017, 17:33 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4513
З прийдешнім новим роком)

Прикріплення: 5666157.jpg (81.9 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 02.09.2018, 23:18 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4513
Этот год научил меня, как чинить собственное сердце, как собирать себя по частям заново, как справляться без людей, про которых ты думал, что они будут в твоей жизни всегда. Этот год научил меня, что никто по-настоящему не с тобой, что нужно разбираться со всем самому.Никто не поставит тебя обратно на ноги, кроме тебя самого и Всевышнего. Каждый год это новые испытания, это новые трудности и только то как мы их преодоливаем, в конце концов и определяет нашу сущность... 

P.S
Бороться это единственный правый выбор...

Прикріплення: 6313103.jpg (81.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 25.11.2018, 19:21 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4513
Адже всі ми знаємо що для того щоб знести дівчині дах, потрібно "зламати"(тільки красиво). Наприклад, що прийнято на новий рік практично у всіх дівчат? Це природно чиста квартира,смачна їжа,красиво оформлений стіл, світиться новорічна ялинка, сісти випити, поїсти, тупо піти з ким-небудь погуляти по місту, потім прийти додому, секс з кимось (якщо вдало прогулялася) і лягти спати. Тут я пропоную замінити деякі речі. Ось наприклад, залишитися з нею зустрічати новий рік тільки в двох, так щоб вся квартира була тільки у вашому розпорядженні, добре прибрати її,самому особисто приготувати смачну вечерю (саме самому, але так щоб вона не знала яка її чекає вечеря), накрити стіл, купити свічок як можна більше, ароматичних паличок, масажне масло еротичного складу, підібрати гарну музику (таку тиху спокійну,під яку можна буде добре розслабитися).Піти з нею прогулятися перш ніж зустріти НР ,викликати в неї почуття передчуття, привести, запалити свічки, ароматичні палички, запросити до столу налити їй бакал червоного вина, включити музику, трошки посидіти мило поговорити, так щоб вона розслабилася,запропонувати їй зробити хороший масаж, слідом за яким піде еротичний...ну а там все в твоїх руках)))
 
OlenochkaДата: Неділя, 09.12.2018, 11:55 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4513
Тест . Образ на Новий Рік.

Прикріплення: 0296120.jpg (67.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 30.12.2018, 22:16 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 4513
Стиль одягу на Новий Рік. 

Новий рік вже завтра, а Ти все ще не знаєш, що вдягти? У цьому записі знайдеш наші пропозиції для  новорічної внчірки. Більшість з них містять блискітки, але якщо ти не їх шанувальник, то також знайдеш щось для себе. Якщо немає можливості відправитися по магазинах, а шафа порожня, попросіть вщяти участь творіння маму, сестру або подругу – разом напевне щось придумаєте.

Прикріплення: 5534011.jpg (42.7 Kb) · 4988704.jpg (36.7 Kb) · 7705486.jpg (48.4 Kb) · 6732289.jpg (55.5 Kb) · 9547662.jpg (32.3 Kb) · 8399877.jpg (55.6 Kb) · 5032228.jpg (57.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Свята, традиції, обряди » Новий рік.
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом