Річниці зустрічань! (день початку стосунків)
|
|
Olenka | Дата: Середа, 03.08.2016, 07:28 | Повідомлення # 1 |
| Давай, святкувати нашу річницю зустрічань кожного року? Я тебе запрошуватиму кудись)) Буде наше свято...і так завжди.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 17.04.2018, 09:31 | Повідомлення # 2 |
| Сьогодні річниця наших відносин! Вітаю тебе і хочу побажати — будь завжди собою! Ти — надзвичайна людина, що заслуговує всіх зірок неба! Я дякую долі за те, що вона переплела наші життєві шляхи. Ти моє щастя, мій стимул і моє натхнення! Я дуже сильно тебе кохаю!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 01.05.2018, 11:25 | Повідомлення # 3 |
| ХХ роки разом. Минають роки, все змінюється ,але, незважаючи на це, в моєму серці завжди буде жити любов до тебе, завжди будуть зібрані спогади про наших почуття.
Я з кожним прожитим днем все більше розумію, що знайомство з тобою - це найкраще, що зі мною відбувалося в цьому житті.
І мене приводить у захват думка про те, що завтра я відкрию очі і побачу тебе, що я можу цілувати твої солодкі губи і насолоджуватися тобою, адже ти - найрідніша людина на світі, і тільки поруч з тобою я знаходжу щастя!
Мій коханий вітаю тебе з річницею нашого подружнього життя і бажаю Хай усмішка завжди лице осяває І тепло кохання серце зігріває. Чарівні квіти хай завжди ростуть навколо. І сонця проміння освітлюють родинне коло.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 23.05.2018, 08:38 | Повідомлення # 4 |
| Мій дорогий, любий чоловік, моя опора і любов, вітаю тебе з нашою річницею. Нехай з кожним днем наше кохання буде сильніше і міцніше, нехай наше щастя ніколи від нас не піде. Я тебе дуже кохаю і буду кохати, незважаючи ні на що. А тобі побажаю гарного здоров'я, веселого настрою і великого успіху в житті.
Настав цей день, і ми відзначаємо наш спільний ювілей, дорогий мій чоловік. Вітаю тебе з нашим спільним 2 річним святом.Паперовим весіллям.Я впевнена, що ми з тобою разом проживемо ще не один десяток років. Ми з тобою знайомі вже дуже давно. Ми йдемо по життю, взявшись за руки, і чим довше ми йдемо, тим сильніше і міцніше стискаються наші руки. Часом дуже важко зрозуміти, хто кому допомагає в дорозі. Але це зовсім не важливо, важливо те, що ми разом. З тобою я готова йти хоч на край світу. Я дивлюся навколо і розумію, що світ змінився. Змінилося все: влада, мода, традиції, звичаї. Тільки ми з тобою все ще разом і пройшли через всі ці зміни гідно! Найбільшого скарбу якого ми досягли за цей час ,це наш дорогоцінний синок , якого ми страшенно любим , і гордимося ним.Бажаю тобі, дорогий - мій чоловік, щоб вогонь нашого вогнища ніколи не остигав і продовжував зігрівати наші серця. Сім’я-це осередок суспільства. Для нас з тобою сім’я-це цілий світ. Вітаю тебе з сьогоднішнім святом нашої маленької Всесвіту. Дуже сильно тебе кохаю
|
|
| |
|
Olenochka | Дата: Четвер, 26.07.2018, 15:18 | Повідомлення # 6 |
| Сьогодні перший ювілей нашого подружнього життя-5 років!!! Вітаю тебе з річницею нашого весілля!!! Я щаслива, що одружена з тобою і якби доля дала ще раз вибір, я знову би обрала тебе!!! Ти-моя опора і підтримка, моє коханння!!! Дякую тобі за все!!! Ми з Яринкою безмежно любимо тебе!!
|
|
| |