MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Свята, традиції, обряди » Річниці зустрічань! (день початку стосунків) (Відмічати день коли почали зустрічатися.)
Річниці зустрічань! (день початку стосунків)
OlenkaДата: Середа, 03.08.2016, 07:28 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Давай, святкувати нашу річницю зустрічань кожного року? Я тебе запрошуватиму кудись))
Буде наше свято...і так завжди.
Прикріплення: 6423440.jpg (38.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 17.04.2018, 09:31 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Сьогодні річниця наших відносин! Вітаю тебе і хочу побажати — будь завжди собою! Ти — надзвичайна людина, що заслуговує всіх зірок неба! Я дякую долі за те, що вона переплела наші життєві шляхи. Ти моє щастя, мій стимул і моє натхнення! 
Я дуже сильно тебе кохаю!
 
OlenochkaДата: Вівторок, 01.05.2018, 11:25 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
ХХ роки разом. Минають роки, все змінюється ,але, незважаючи на це, в моєму серці завжди буде жити любов до тебе, завжди будуть зібрані спогади про наших почуття.

Я з кожним прожитим днем все більше розумію, що знайомство з тобою - це найкраще, що зі мною відбувалося в цьому житті.

І мене приводить у захват думка про те, що завтра я відкрию очі і побачу тебе, що я можу цілувати твої солодкі губи і насолоджуватися тобою, адже ти - найрідніша людина на світі, і тільки поруч з тобою я знаходжу щастя!

 Мій коханий вітаю тебе з річницею
нашого подружнього життя і бажаю
Хай усмішка завжди лице осяває
І тепло кохання серце зігріває.
Чарівні квіти хай завжди ростуть навколо.
І сонця проміння освітлюють родинне коло.
 
OlenochkaДата: Середа, 23.05.2018, 08:38 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Мій дорогий, любий чоловік, моя опора і любов, вітаю тебе з нашою річницею. Нехай з кожним днем наше кохання буде сильніше і міцніше, нехай наше щастя ніколи від нас не піде. Я тебе дуже кохаю і буду кохати, незважаючи ні на що. А тобі побажаю гарного здоров'я, веселого настрою і великого успіху в житті.

Настав цей день, і ми відзначаємо наш спільний ювілей, дорогий мій чоловік. Вітаю тебе з нашим спільним 2 річним святом.Паперовим весіллям.Я впевнена, що ми з тобою разом проживемо ще не один десяток років. 
Ми з тобою знайомі вже дуже давно. Ми йдемо по життю, взявшись за руки, і чим довше ми йдемо, тим сильніше і міцніше стискаються наші руки. Часом дуже важко зрозуміти, хто кому допомагає в дорозі. Але це зовсім не важливо, важливо те, що ми разом. З тобою я готова йти хоч на край світу. 
Я дивлюся навколо і розумію, що світ змінився. Змінилося все: влада, мода, традиції, звичаї. Тільки ми з тобою все ще разом і пройшли через всі ці зміни гідно! Найбільшого скарбу якого ми досягли за цей час ,це наш дорогоцінний синок , якого ми страшенно любим , і гордимося ним.Бажаю тобі, дорогий - мій 
чоловік, щоб вогонь нашого вогнища ніколи не остигав і продовжував зігрівати наші серця. 
Сім’я-це осередок суспільства. Для нас з тобою сім’я-це цілий світ. Вітаю тебе з сьогоднішнім святом нашої маленької Всесвіту. 
Дуже сильно тебе кохаю
 
OlenochkaДата: Субота, 21.07.2018, 10:59 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Сьогодні 3 роки і 6 місяців як ми з тобою разом Я дуже щаслива з Тобою Ти самий Найкращий для Мене Дякую за те що ти в мене є Хочу бути з Тобою завжди Все життяТільки з ТобоюТи моє Золотко
Я вітаю нас з нашим днем Я Тебе Кохаю Ти моє Сонечко
 
OlenochkaДата: Четвер, 26.07.2018, 15:18 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
Сьогодні перший ювілей нашого подружнього життя-5 років!!! Вітаю тебе з річницею нашого весілля!!! Я щаслива, що одружена з тобою і якби доля дала ще раз вибір, я знову би обрала тебе!!! Ти-моя опора і підтримка, моє коханння!!! Дякую тобі за все!!! Ми з Яринкою безмежно любимо тебе!!
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Свята, традиції, обряди » Річниці зустрічань! (день початку стосунків) (Відмічати день коли почали зустрічатися.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом