MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Свята, традиції, обряди » День Народження - Свято подарунків та компліментів? (Радісні клопоти? Зайвий геморой?)
День Народження - Свято подарунків та компліментів?
OlenkaДата: Неділя, 11.12.2016, 00:23 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Що ж це за свято таке містичне – день народження? Свято подарунків та компліментів? Ще один крок до старості? Розваги і тости? Викинуті гроші? Друзі і знайомі? Лакмусовий папірець самотності? Радісні клопоти? Зайвий геморой?



Кожен, без сумніву бачить його по-своєму. Багато людей очікують цей день із нетерпінням, бо це для них радісне свято, день привітань, гарних подарунків, сюрпризів і несподіванок. Для багатьох це можливість запросити друзів, рідних, і просто знайомих, а також зібрати за одним столом усіх, кого давно не бачили. Без сумнівів, для особистості цей додатковий рік вагоміша подія, ніж щорічний «Новий рік».

Для інших цей день має не більше значення аніж день взяття Бастилії, день агронома, чи міжнародний день туризму. Такі люди як правило не заморочуються святкуваннями та прийомом гостей, не організовують вечірок. Вони сухо приймають вітання, і ґречно дякують усім, хто не забув. Але таких людей, насправді, дуже мало. Більшість або ж ставиться до цього дня позитивно, або ж не може собі позволити не святкувати.

«До мого дня народження ще місяць, а я вже в паніці!» – такі слова можна часто почути від людей, які таки святкують цей день, але не дуже то від нього в захваті. Переважно це через те, що вони не знають як святкувати, де святкувати, і кого ж запросити. Питання досить непрості навіть для тих, у кого більш-менш сформовані традиції святкування. Адже із роками міняються як можливості, так і коло спілкування. Науковці підрахували, що ми змінюємо друзів приблизно кожних 7 років. І навіть якщо ви 5 років поспіль святкували свій день народження у тій самій компанії, то не факт, що на 6-ий рік не доведеться міняти склад.

По суті, цей день нічого не міняє, ми стаємо старші не на рік, а лиш на день. Хоча, саме в цей день ми задумуємось про свій вік більше аніж протягом всього року. А ще й усі навколо ніби навмисне помагають. То хлопцям кажуть тост «Тобі вже не 16, пора уже знайти своє покликання», або дівчатам «Тобі вже 22, бажаємо аби по швидше заміж вийшла». Як день народження у когось із подружжя, то обов’язково буде щось на кшталт «Вже такий вік… бажаємо щоб наступного року нас за столом було на одного більше». А кращий друг просто подзвонить і скаже: «Ну що, старий пердун, ти став ще старшим! Вітаю!».

Але на моє переконання, нам рівно стільки років, на скільки ми себе відчуваєм. І ні роком більше. Тому, в цей день слід веселитись і забути про всі проблеми. Адже це свято саме для кожного з нас!

Всіх вітаю з Днем народження!
Прикріплення: 0550749.png (184.7 Kb)
 
OlenkaДата: Понеділок, 23.01.2017, 22:00 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
!БУДЬ ЛАСКА! Вибач,що турбую,а ти не знаєш: де можна бюджетно відсвяткувати день народження у Львові(4 особи)? Або де +- нормальні ціни?
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Свята, традиції, обряди » День Народження - Свято подарунків та компліментів? (Радісні клопоти? Зайвий геморой?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом