MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Свята, традиції, обряди » Скоро Різдво
Скоро Різдво
OlenkaДата: Пятниця, 06.01.2017, 03:11 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285

СКОРО СВЯТО!
В дусі останніх тенденцій щодо створення усіляких пізнавальних та десь може корисних дописів, напередодні зимових свят представляю невеличкий збірник, котрий, сподіваюсь, допоможе вам не розгубитись у тому питанні, котре заганяє багато кого в глухий кут кожного року: який кому зробити подарунок????

Щоразу у переддень свят ми ламаємо голову над тим, кому потрібно чи не потрібно робити новорічні подарунки: охопиш увагою усіх – залишишся на свята з порожніми кишенями, але якщо забудеш кого-небудь – образяться на весь рік. Проте, на Новий рік не соромно дарувати щось недороге й чисто символічне. Головне, щоб усім вистачило. Європейці напевно спеціально придумали традиційно ховати різдвяні подарунки в шкарпетки: оригінально й економно. “Мерседес” у шкарпетку не покладеш (ну хоча… ключі і документи на той самий мерс в шкарпетку влазять за милу душу))))).

Подарунок — це своєрідний меседж, за допомогою якого ви повідомляєте людині про свої почуття, тому подарунки, як і почуття можуть бути якнайрізноманітнішими.

Перед тим, як комусь щось подарувати, вирішіть для себе, що саме ви хочете подарувати — щось таке, що сподобається вам, чи таке, що припаде до душі адресату подарунка. Простіше за все, звісно ж, прямо запитати, що йому хотілося б отримати, але навряд чи людина зможе дати вам: а) швидку, б) конкретну відповідь на таке запитання, окрім того втрачається елемент несподіванки та сюрпризу (а, як на мене, саме несподіваність подарунка і є його основною частиною, котра приносить не менше 70% моральної сатисфакції від усього процесу дарування та отримання). Отже, якщо ви прагнете приємно здивувати близьку людину, як варіант можна звернутися за порадою до її родичів та друзів, або ж, пильно поспостерігавши за нею певний час, вивчити захоплення та коло інтересів.

Таким чином, приблизне визначення “хорошого подарунка” — це індивідуальність. Хороший подарунок — це річ, яку людина сама б собі навряд чи купила (ну але це зовсім не значить, що треба купити другові-музиканту посібник “300 порад для штукатура-самоучки” або ж коханій дівчині “Як грамотно замінити ремінь ГРМ у вашому авто”).
Ви певне вже починаєте думати: “Скільки можна розводитись про те, чого дарувати не слід???? Ближче до діла! Мені ж завтра он треба мамі щось під подушку пхнути!!!” Тому від теорії — до практики))).

Новий рік тим гарний, що подарунки можуть бути недорогими, але приємними й корисними, що називається – в тему.

Почнімо із подарунків не надто близьким друзям, але людям, яких хочеться не оминути увагою на свята. Для такого випадку пасуватимуть набір з ялинкових прикрас фігурні чи гелеві свічки. Усілякі символічні кошики й віночки зі штучних ялинових гілок, прикрашених новорічною мішурою – непогана ідея для подарунка. Для любителів флори підійдуть оригінальні вазони із цікавими рослинами (непогано було б підібрати такі, що будуть саме в цвіту на Новий Рік)

Якщо у вас і ваших товаришів усе в порядку з почуттям гумору, Новий рік – найкращий привід “відірватися”. Можна зробити невелику газету формату А4, присвячену другові або цілій компанії. Так її й назвіть – “Бульвар Макса” або “Жовті сторінки універу”. Напишіть гумористичні вірші, придумайте листа читачів з вихвалянням і подяками, пару приємних пліток і т.п. (головне не перестаратись і не зіпсути друзям новорічний настрій новинами, котрими вони із вами поділились по великому секрету) Такі подарунки, як правило, приймають з особливою вдячністю й зберігають усе життя.

Щодо напоїв, то дарувати дорогий коньяк – не кращий варіант. Справа в тому, що за правилами етикету пляшку необхідно одразу відкрити й почастувати її вмістом всіх присутніх, включаючи дарувальника. Питання: кому ви подарували цей колекційний коньяк? Втім, умовності етикету можна обійти, якщо ви піднесете пляшку в гарній запечатаній коробці із приміткою: “Розкрити уранці 1 січня!” (хі-хі, хоча уранці 1 січня котрий припадає десь так годинку на 2-3 дня, інтерес викликатиме скорше не колекційний коньяк, а мінералочка або пивечко).

Що ж до кола родичів та близьких друзів, тут уже простір для фантазії значно збільшується: набір пухнастих рушників, теплий халат для мами чи дівчини, котра ось уже другий тиждень жаліється, що ніяк не може зігрітись (ну хоча тут вам, якщо ви хлопець треба буде з’ясувати що ж вона хоче сказати оцим своїм “я так замерзла, що капець! ”. Може дівчині просто хочеться, щоб ви її пригорнули до себе і загріли самі, а при вигляді норкової шуби вона тільки зневажливо пирхне )

Ще можна подарувати ексклюзивний компакт-диск. Звісно ж із появою безлімітного Інтернету мало не у кожній хаті це поняття починає втрачати свій сенс, але, якщо ви підберете та запишете улюблені композиції близької людини, гарно оформите упакування — то повірте, ваш подарунок набуде особливої цінності, бо означатиме, що ви уважні та добре знаєтеся на смаках друга.

Купіть кошичок та наповніть його різними корисними речами: косметикою для мами чи подруги, солодощами для ласунів (або ж придбайте цукерковий букет).

Гарним презентом буде подарунковий сертифікат в салон краси, чи фітнес-клуб або масажний салон, для того щоб побалувати дорогу вам людину, зробити їй приємне і дозволити оновити свою зовнішність у переддень Нового Року.

Одне слово, варіантів безліч. Скільки людей, стільки й подарунків. Пам’ятайте, що дорогий подарунок — не завжди найкращий подарунок. Головне — це та часточка душі та тепла, яку ви вкладаєте в упаковку разом із обраним презентом, і яку не замінить жоден перстень з діамантом.

Тож фантазуйте, будьте креативними, тоді я для вас вашим близьким захочеться подарувати щось особливе)))

Всім гарного Миколая (сподіваюся спільнотчани були чемними і їхні кімнати вранці наповняться ароматом мандаринок та шелестом пакуночків) !!!
Прикріплення: 4534703.jpg (85.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Свята, традиції, обряди » Скоро Різдво
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом