MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Свята, традиції, обряди » Таємні вечірки
Таємні вечірки
OlenochkaДата: Субота, 26.05.2018, 23:06 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4504
Багато хто вважає, що нинішнє століття - якийсь особливий. Століття великих ілюзій та віртуальних спокус, Голлівуду, телебачення, інтернету. Комп'ютерних еротичних ігор ... Секс-послуг по телефону ...



Наївні, вони не жили в Середні віки. Ось де було торжество таємних бажань. Шабаш любовних спокус! Багаття неприборканих сексуальних фантазій! Середньовічний людина жила в зовсім ілюзорному світі. Оскільки реальний світ був немисленно бідний і жорстокий, а життєвий простір дуже мало. Чоловік був обмежений і в засобах існування, і в свободі пересування. У замках царювали Дами. Практично одні, без всяких там мамок, подружок і покоївок. При постійному нестачі їжі зайві роти нікому були не потрібні.

Життя Прекрасної Дами скрашували чоловіки, вірні васали, день і ніч, охороняли кріпосні стіни. Вони мучилися від неробства, відсутності розваг, нестачі жінок ... Головна ж біда - відсутність вражень, просто тотальна відсутність. День вчорашній як дві краплі води схожий на день сьогоднішній! Здавалося б - жахлива нудьга. Ан ні! Середньовічному людині нудьгувати було ніколи. Його огортав постійний страх. Страх перед нападом людей або диких звірів. Страх перед лютими хворобами, що вражають в ті часи Європу.


Все це засмучувало і без того не дуже міцний розум, будило найжахливіші фантазії. Особливо це стосувалося жінок. У чоловіків ще залишався простір для діяльності. Воїни могли побитися, зробити набіг, спалити найближчу село. Жінки ж буквально перебували під замком. І в самотньої, холодної постелі. Чоловік частенько відсутній. А за перелюб покладалася жахлива кара. Причому не тільки земна, а й небесна. Смертний гріх, як-не ...

І ось украй засмучений розум жінки починає малювати собі присутність в будинку живої істоти, з якими можна говорити, фліртувати. У нічний напівдрімоті Він ніби пестить її, вдень скрізь супроводжує Даму, щось нашіптує їй на вухо. Жінка намагається вдатися до ліків, звертається до знахарів. І це аж ніяк не сприяє проясненню розуму. Оскільки в ті часи медицина знала лише один спосіб лікування - за допомогою галюциногенів з сімейства пасльонових. Люди пили приворотні і отворотние зілля, їли зілля - і все з рівним успіхом. Оскільки всі процеси відбувалися в їх головах. Не допомагали й молитви. Захоплений пристрастями люди, обмежені у своїх бажаннях, всюди бачили присутність спокусника. Він приходив до них на побачення, затеівал любовні ігри, спокушав ...

... І середньовічні жінки, не витримавши, йшли назустріч своїм бажанням, віддавалися під владу диявольського спокусника. І організовували, як зараз би сказали, модні клубні вечірки знайомств. Тільки, на відміну від нинішніх невинних розваг, ці побачення були аж ніяк не безпечні. Оскільки проходили у вигляді Чорної Меси. І називалися шабашем! За який покладалася болісна смерть на вогнищі.

Ці "зустрічі для знайомства" зазвичай траплялися в нічні години. На них обов'язково приходили парами. Жінка приводила чоловіка. Як правило, родича або близького знайомого. Вела Месу місцева знахарка, відьма. Все по черзі пили з її рук любовний напій, що викликав сильне збудження і галюцинації. Ставали спиною один до одного і починаючи танцювати, кружляти. Потім, доведені до несамовитості, брали участь в самій Мессе. Вівтарем в ній служило оголене тіло самої відьми. На ньому приносили жертви Князю світу цього. "Пекли" любовний пиріг, куштували сатанинського причастя. І - любили один одного.

Тут, на шабаші, знімалися будь-які заборони. Дівчата позбавлялися невинності, місцеві жителі займалися сексом з чужинцями, з родичами. Цікаво, що хоча найбільшим прокляттям в той час були позашлюбні діти, вважалося, що завагітніти під час Чорної Меси неможливо.

Ці шабаші стали воістину прокляттям для церкви. У них брали участь не тільки прості люди, а й знатні сеньйори. У 1460 г декан міста Арраса спалив за участь в Чорної Мессе декількох лицарів і одного риторика. Шабаші справлялися навіть при дворі Людовика XIV. Особливо ж вони були поширені в Німеччині і країні басків - там, де заборони були найбільш міцні, а звичаї - жорстокі.


Найцікавіше, що сьогоднішні вечірки, клуби знайомств, всілякі party - йдуть звідти! Від середньовічних зборищ одержимих еротичними фантазіями диявольськи спокушених людей!
Прикріплення: 4155362.jpg (132.2 Kb)
 
planetakinolinkyДата: Вівторок, 29.05.2018, 13:13 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 5
Цікава стаття та думка.
 
Поради для Підлітків » Форум » Теревенька » Свята, традиції, обряди » Таємні вечірки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом