MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Флірт по телефону Флірт по телефону досить не погана можливі
Флірт по телефону Флірт по телефону досить не погана можливі
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 20:15 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Флірт по телефону
Флірт по телефону досить не погана можливість сподобатися представникові сильної статі. Телефонний флірт давно і часто є стартом для цікавого знайомства і спілкування. Завданням такого флірту є створення в його уяві звабливого образу, з яким захочеться зустрітися і спілкуватися в реальності. Віра в свою мрію і надію дуже сильна, з цієї причини телефонний флірт може закрутити голову будь-якому чоловікові. Але як фліртувати з чоловіком по телефону?

Для того щоб спілкування по телефону перейшло в щось більше, для початок хоча б на реальну зустріч, потрібно пам'ятати про деякі правила.

Потрібно бути ввічливою і доброзичливою, посміхайтеся під час бесіди. Розмовляти можна перед дзеркалом - кокетує самі з собою, будуйте оченята. Пам'ятайте про те, що інтонація, тембр голосу - є основним інструментом флірту при розмові по телефону, саме з їх допомогою можна посилити бажання чоловіка зустрітися з вами.

 
Якщо ви є самі ініціатором телефонного знайомства - варто бути активною і енергійною. Багатьом представникам сильної статі подобаються ініціативні дівчата, які здатні своєю активністю і енергією заражати інших.

Але у випадку, коли ви чуєте що ваш співрозмовник на іншому кінці дроту млявий, сумний і не розташований до флірту, то не варто надто проявляти активність, намагаючись пробудити його ентузіазм до знайомства. Спробуйте підлаштуватися під його інтонацію і темп мови - так буде легше сподобатися вашому співрозмовнику.

Якщо чоловік подзвонив вам сам, щоб познайомитися, слід звертатися до нього по імені, це зменшить дистанцію між вами, і розташує до вас вашого співрозмовника. Власне ім'я - це найкраще що пестить слух. Флірт без вказівки імені буде не настільки ефективним. Називаючи співрозмовника по імені, ви встановлюєте найбільш інтимний контакт, стає набагато легше спілкуватися далі.

Під час розмови по телефону називайте ім'я правильно. Якщо при знайомстві молодий чоловік представився, скажімо «Анатолієм» - це означає, що він бажає, щоб до нього зверталися саме таким чином. Не варто його називати «Толіком» це може дратувати або навіть розсердити вашого співрозмовника. Ну і звичайно не варто повторювати ім'я співрозмовника через кожне слово, якщо воно буде звучати так часто, то це буде вже не так приємно.

Однією з найважливіших частин флірту є інтонація голосу. Для представників сильної статі надзвичайно важливою є плавність дамського голоси, вона приваблює, розслабляє і підсилює прагнення до знайомства і подальшого спілкування.

Слід вживати різну інтонацію: нейтральну інтонацію можна вжити при розмові про дрібниці, події в місті, про погоду, більше ніжну, збудливу інтонацію можна вжити для сексапільного флірту, зваби і спокушання.
Якщо ініціатором дзвінка є ви, то потрібно неодмінно дізнатися, чи комфортно вашому співрозмовнику розмовляти на справжній момент.

Набагато краще буде, якщо ви передзвоніть, ніж спробуєте фліртувати з чоловіком, коли в нього абсолютно немає часу на це або можливості. Раз вже вашою метою є знайомство, флірт, то найкраще телефонувати у вечірні години.

Для того щоб розташувати до себе цікавить вас співрозмовника розмовляти з ним потрібно люб'язно. Тут варто згадати Д. Карнегі: будь віддасть перевагу розмовляти про себе самого. Це означає, що при розмові з молодою людиною потрібно продемонструвати свою щиру симпатію і ентузіазм. Для цього можна ставити співбесідникові різні питання: про роботу, його захоплення, звички, при всьому при цьому не забувайте про такт і коректність.

Пам'ятайте про те, що тонка лестощі доречна завжди. У кожному з нас десь глибоко всередині ховається боязкий і боязкий немовля. І у випадку якщо представнику сильної статі кажуть, що він цікавий співрозмовник, у нього виразні очі або дуже красивий краватка (костюм, стрижка та інше ...), та й взагалі він чарівний і симпатичний - це буде бальзамом на душу для будь-якого чоловіка.

Фліртуючи по телефону, будьте грайливі, але пам'ятайте, що чоловіки цінують у жінках природність. Крім того, не забувайте про імпровізацію, згадайте, як в школі вчителька з російської мови задавали вам "сочинение на свободную тему"

Підіб'ємо підсумки всього вище сказаного:

1. Якщо вам хочеться і людина для вас цікавий, сміливо фліртуйте з ним по телефону. Часи, коли це могло здатися обурливим і непристойним давно пройшли.

2. Вибирайте для дзвінків зручний час, не коштувати турбувати чоловіка в той час, коли він знаходиться на роботі.

3. Якщо вам є що розповісти вашому співрозмовнику - сміливо робіть це, намагайтеся розповідати що-небудь цікаве. Якщо чоловік сам про щось дуже захоплено розповідає, ні в якому не разі не переривайте його.

4. Коли зацікавив вас об'єкт подзвонить вам сам, тепло привітайте його, назвавши обов'язково по імені. Дайте йому зрозуміти, що ви раді чути його голос.

Вдалого вам і плідної флірту!
 
OlenkaДата: Неділя, 22.01.2017, 20:01 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
ТОП програми для телефону 
 1)"Viber"-це програма в якій можна говорити дзвонити та переписуватися. 
 2)"instagramm"-це програма в якій можна викладати фото та короткі відео.
 3)"Vk"-це програма в якій можна викладати фото, відео, створювати свої групи, переписуватися та багато чого іншого.
 4)"Spersy"-ця програма копія "instagramm",але вона дуже скоро набрала популярність.
 5)"Twitter"-це програма в якій можна писати свої пости, викладати фото, відео, коментувати та "робити ретвіт" записів інших людей.
 6)"YouTube"-це програма в якій можна загружати свої відео та переглядати інших ТОП-блогерів.
 7)"WhatsApp"-це програма в якій можна переписуватись (здається також і телефонувати).
 
OlenochkaДата: Середа, 24.01.2018, 10:25 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Така ситуація моя дівчина інколи хоче щоб я її заводив по телефону типу сексу по телефону а я реально в тому не шарю народ допоможіть з чого почати і що говорити ?



Просто ти говори ті речі які її зводять в реальності. От наприклад: уяви як я зараз цілую твою шию, твої губи, ніжно покусуючи. Уяви зараз що я біля тебе і Трогаю твої груди, спускаючись до талії, Хочеш так? Вона каже да. І продовжуєш все пошліше і пошліше.Питаєш в неї як вона хоче і знов ти.Наприклад ще: уяви як я тебе ложу на живіт і глибоко, ривками вхожу в тебе, і тим часом шепочу на вушко як я тебе хочу.
Просто включи фантазію і воно тебе заведе а її тимпаче, чим більше збудження тим більше розповідай як ти хочеш її трахати, вона теж розказуватиме як хоче чи мріє. Ну і тайво... Мастурбуєте собі обоє. 
Прикріплення: 7501029.jpg (48.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 30.04.2021, 09:52 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Займався з дівчиною віртуальним сексом на сайті. Після цього отримав неймовірний, незрівняний оргазм. Порно, і дрочка це не те.
А чи отримуєте ви такий оргазм від віртуального сексу, чи отримували хоч раз такий оргазм від віртуального сексу?
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Флірт по телефону Флірт по телефону досить не погана можливі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом