MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Речі, які про Ви повинні насправді сказати своєму хлопцеві
Речі, які про Ви повинні насправді сказати своєму хлопцеві
OlenkaДата: Четвер, 10.03.2016, 20:33 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Коли ти зустрічаєшся з ким-то, в ідеалі, ви повинні відчувати, що можете бути чесними з ними весь час. На жаль, це не завжди так, особливо коли ти в нових відносинах, чи це ваш перший хлопець. Бути чесним стосовно певних речей може бути важко, особливо коли це стосується ваших почуттів і емоцій, тому що це робить вас уразливими.

Сувора правда полягає в тому, що насправді завжди краще бути чесним.
Чесність і спілкування настільки важливо, і якщо ти боїшся сказати ці речі своєму БФ, то тобі потрібно переосмислити вас як пару. Ось речі, про які ви повинні насправді казати своєму хлопцеві:


"Насправді я злюся, тому що..."



Іноді ми не любимо говорити що ми злі по одній з двох причин: або ми не хочемо визнати, що нам боляче тому що ми боїмося, або ми відчуваємо, що вони повинні в змозі з'ясувати це самостійно. Так що, замість щоб казати що все "чудово" ви робите проблему гірше.

"У мене місячні, і вони просто змушують мене почувати себе жахливо"



Чому ти не можеш сказати своєму хлопцеві у тебе місячні?

"Мене не влаштовує, що ти робиш."


"Іноді я просто хотіла мати час для себе."

Перебуваючи у відносинах не означає, що ви повинні бути разом 24/7. Якщо твій хлопець з тих, хто хоче бачити тебе або говорити з тобою кожен день, кожну хвилину, і ти не така, не прикидайся. Ти отримаєш це швидко набридло і він може в кінцевому підсумку губить відносини.

Як інтроверт, я знаю, що це правда. Це нормально, щоб сказати, “Гей, не заперечуєш, якщо я залишуся вдома? Мені просто потрібно мені трохи часу." Якщо він не може зрозуміти, пояснити. Якщо він до цих пір не можу дістати його, тоді я не знаю... він може знадобитися, щоб вирости.

"Я бачу наші відносини в цьому напрямку".

Це так важливо бути чесним про те, чого ви хочете від відносин

"Я турбуюся, що ти робиш щось за моєю спиною."


"Насправді, ні, в мене не було оргазму."

Я знаю, це звучить жорстко, але чесно, навіщо брехати про оргазм якщо його не було? Це частина того, щоб бути чесним про те, що змушує вас почувати себе добре в сексуальному плані.

"Я люблю тебе".

Хто сказав, що ти не можеш сказати це першим?
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Речі, які про Ви повинні насправді сказати своєму хлопцеві
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом