Olenka | Дата: Четвер, 10.03.2016, 20:33 | Повідомлення # 1 |
| Коли ти зустрічаєшся з ким-то, в ідеалі, ви повинні відчувати, що можете бути чесними з ними весь час. На жаль, це не завжди так, особливо коли ти в нових відносинах, чи це ваш перший хлопець. Бути чесним стосовно певних речей може бути важко, особливо коли це стосується ваших почуттів і емоцій, тому що це робить вас уразливими.
Сувора правда полягає в тому, що насправді завжди краще бути чесним. Чесність і спілкування настільки важливо, і якщо ти боїшся сказати ці речі своєму БФ, то тобі потрібно переосмислити вас як пару. Ось речі, про які ви повинні насправді казати своєму хлопцеві:
"Насправді я злюся, тому що..."
Іноді ми не любимо говорити що ми злі по одній з двох причин: або ми не хочемо визнати, що нам боляче тому що ми боїмося, або ми відчуваємо, що вони повинні в змозі з'ясувати це самостійно. Так що, замість щоб казати що все "чудово" ви робите проблему гірше.
"У мене місячні, і вони просто змушують мене почувати себе жахливо"
Чому ти не можеш сказати своєму хлопцеві у тебе місячні?
"Мене не влаштовує, що ти робиш."
"Іноді я просто хотіла мати час для себе."
Перебуваючи у відносинах не означає, що ви повинні бути разом 24/7. Якщо твій хлопець з тих, хто хоче бачити тебе або говорити з тобою кожен день, кожну хвилину, і ти не така, не прикидайся. Ти отримаєш це швидко набридло і він може в кінцевому підсумку губить відносини.
Як інтроверт, я знаю, що це правда. Це нормально, щоб сказати, “Гей, не заперечуєш, якщо я залишуся вдома? Мені просто потрібно мені трохи часу." Якщо він не може зрозуміти, пояснити. Якщо він до цих пір не можу дістати його, тоді я не знаю... він може знадобитися, щоб вирости.
"Я бачу наші відносини в цьому напрямку".
Це так важливо бути чесним про те, чого ви хочете від відносин
"Я турбуюся, що ти робиш щось за моєю спиною."
"Насправді, ні, в мене не було оргазму."
Я знаю, це звучить жорстко, але чесно, навіщо брехати про оргазм якщо його не було? Це частина того, щоб бути чесним про те, що змушує вас почувати себе добре в сексуальному плані.
"Я люблю тебе".
Хто сказав, що ти не можеш сказати це першим?
|
|
| |