MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Нездорові Відносини (Те що ви говорите руйнує ваші стосунки. любовні поради,)
Нездорові Відносини
OlenkaДата: Середа, 12.10.2016, 21:53 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Є одна приказка: "палиці і камені можуть зламати мої кістки, але слова ніколи не заподіють мені болю." Але це твердження є помилковим, тому що насправді, слова мають силу шкодити і емоційно наносити шрами людям. І, на жаль, багато людей які перебувають у відносинах , як правило, забувають про це.

Зрештою, ми тільки люди. Під час сварки , ми захищаємося , і будемо це робити . Так що я все розумію. Але у ці напружені хвилини, стільки образливих і поблажливих фраз прослизнуть, і ми навіть не знаємо, на скільки насправді це шкодить нашим партнерам. Деякі люди вважають, що важливо бути прямим і чесним, але якщо це робити не беручи до уваги вашого партнера його почуття та характер тоді, ти насправді робиш багато помилок.
Так що якщо ви хочете зберегти романтичні стосунки, важливо знати, що не слід казати своєму хлопцеві чи дівчині.


Я в порядку,Норм,Все ок
Це, здавалося б, прості і зрозумілі фраза, фактично перетворилися на попереджувальні знаки, що щось не так. Вони, як правило, наповнені дуже глибоким змістом, який може бути в діапазоні від "просто залиш мене в спокої" до "Я такий злий, я можу вибухнути прямо зараз". Якщо ви часто використовуєте цю фразу, особливо в спробі уникнути сварок, тоді ви тільки тримаєте свій гнів і розчарування закритими. Не бійтеся просто відкритись і виговорити все що ви дійсно відчуваєте.



Ти Мене Слухаєш?Ауу?Еее?
Якщо ви помітили, що ви постійно конкуруєте аби добитися уваги вашого партнера, або якщо ви бачите, що він або вона майже не слухає вас, коли ви говорите щось, то це дуже поганий знак. Якщо люди дійсно мають почуття, вони як правило дбають про те, щоб дати можливість вам сказати, і ви ніколи не повинні помічати необхідність попрацювати над тим, щоб утримати увагу людини.


Що З Тобою?
Подібного роду фрази, типу "ти здурів?" або "ти збожеволів?" Якщо ви зрозуміли, що ви використовуєте ці фрази досить часто, то ви повинні припинити це прямо зараз. Тому що це тільки зашкодить вашим партнерам і змусить їх відчувати себе пригніченим, тому краще спробувати без цих фраз і бути більше співчутливим. Якщо ти занадто злий, щоб говорити в цей момент, то потрібно заспокоїтися, перш ніж ви наближаєтеся до свого партнера.


Без Образ.
Я ненавиджу цю фразу. Я маю на увазі, коли кажуть: "без образ" це вже підказує мені, що ви збираєтеся сказати щось образливе, тоді який сенс? Також, якщо ви знаєте, що ваш коментар не зробить нічого, щоб реально допомогти цій людині, або відносинам, то тримайте це в собі!


Остинь. Ти перебільшуєш.
Говорити вашому партнерві "заспокойся" або "розслабся", коли він дуже злий означає завжди дратувати їх ще більше. Просто подумайте, як би ви себе почували, якщо б хтось намагався сказати вам так. Швидше за все, людина просто не розуміє причини своєї злості. Тому краще сказати своєму партнерові, що він занадто близько сприймає до серця, постарайся бути більш втішною.

Ти не мій Начальник.
Якщо ви помітили, що ваш партнер ставить дуже багато вимог, що він стає трохи схожим на ваших батьків, тоді явно щось не так. Я не можу говорити за всі пари, але коли ці слова використовуються, це зазвичай означає, що хтось дуже владний і вимогливий. Кращий спосіб боротьби з цим-це просто сісти і більше спілкуватися. Знайти спосіб, щоб бути на рівних, так що Ви не почували себе, як неслухняна дитина.

Ти Нагадуєш Мені Мою Колишню.
І чому ніхто не думав що згадуючи своїх колишніх, у випадку коли вони не мають абсолютно нічого спільного з теперішніми речам? Я маю на увазі, якщо колишній на думці, то швидше за все, ви ймовірно ще не відійшли від цієї людини. І плюс, порівнюючи свого партнера з колишнім може змусити його відчувати, що він не відповідає вашим стандартам, і це просто не справедливо.


Вам Потрібно Схуднути
Не секрет, що більшість людей не соромлять свого тіла. Тому, коли ви робите зауваження на тему ваги, або стосовно вигляду чи вказуючи на їх недоліки, це насправді позбавляє їх впевненості і змушує їх відчувати, що вони не достатньо привабливі для вас. Тому замість того, щоб засуджувати когось будьте більш щирими, уважнішими і люблячими.

Яке з них тебе найбільше здивувала? Ви багато говорите ці речі, що каже Ваша половинка? Розкажіть нам в коментарях нижче!
Прикріплення: 3413501.jpg (21.3 Kb) · 0866979.jpg (23.5 Kb) · 9273769.jpg (26.0 Kb) · 9168465.jpg (17.8 Kb) · 0828846.jpg (15.3 Kb) · 0182052.jpg (21.2 Kb) · 8687289.jpg (16.3 Kb) · 0294946.jpg (22.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 18.03.2018, 15:07 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
6 речей, яких ти не повинна робити для хлопця

Переконайся в тому, що ні в якому разі не робиш це для хлопця!

Ти закохана? Це чудово! Але це не означає, що ти повинна робити для свого коханого все, що він тільки мріє. Звичайно, ніколи не варто погоджуватися на те, чого не хочеться. У цьому пості ми представимо Вам кілька таких речей.



#1. Прибирати за ним 
Немає нічого поганого в тому щоб допомоги в домашніх обов'язках, за умови, ящо це взаємно. Якщо ти завжди без слів будеш прибирати розкиданий за ним одяг та брудні тарілки, то він швидко до цього звикне і перестане взагалі старатися. Краще поговори відверто зі своїм хлопцем і поясни йому, що він повинен намагатися підтримувати порядок, щоб Вам обом жилося краще.

#2. Робити за нього домашнє завдання
Можливо, твій хлопець не любить вчитися, за це в Тебе це добре виходить. Звичайно, в цьому немає нічого поганого, але подумай про те, що домашнє завдання і навчання має якийсь сенс. Якщо Ваш хлопець повністю закине школу, в майбутньому не отримає хорошу роботу і буде не в змозі зберегти сім'ю.

#3. Лягати з ним в ліжко, якщо ти не готова
Насправді цей пункт повинен бути на самому верху. Іноді трапляється так, що хлопець, щоб умовити дівчину на секс, намагається на неї тиснути, вимагаючи від неї доказів любові. Ти ніколи не повинна на це погоджуватися, і робити це тільки тому, що ти відчуваєш тиск з його боку. Погоджуючись, ти можеш потім дуже шкодувати.

#4. Змінитися для нього
Є речі, які ми можемо (і повинні) в собі змінити. Ніхто з нас не ідеальний, і якщо ти будеш намагатися працювати над собою, то в цьому немає нічого поганого. Гірше, якщо ваш хлопець віддає перевагу блондинкам з великими грудьми, а ти є брюнеткою з невеликий бюстом. Якщо він чинить тиск та вмовляє на втручання у свою зовнішність, то ні в якому разі не повинна погоджуватися на щось подібне.

#5. Давати йому гроші
Заплатити за хлопця, час від часу не є чимось поганим, але якщо це стає нормою, це вже гірше. Навіть якщо він має менше грошей, ніж Ти, то в момент, коли ви закінчите школу, він повинен почати заробляти гроші. Якщо ти будеш його спонсорувати", він може звикнути до такого стану речей і не мати мотивації, щоб щось змінити. Є друга можливість – багатьом хлопцям було б незручно, якби дівчина за них платила, і скоріше б вони розлучилися, ніж прийняли таке положення речей.

#6. Міняти заради нього свої плани
Все звичайно залежить від ситуації, але якщо він не поважає Твоїх планів, а Тобі потрібно кидати все спеціально заради нього, то щось не так. Якщо у мене призначена зустріч з подругою, а він дзвонить, що у нього є вільний час, то виставлення подруги не є гарною ідеєю.

Чого ще не слід робити для хлопця? Пишіть в коментарях!
Прикріплення: 2432344.jpg (47.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 10.12.2018, 23:04 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
"Характер" чи дівчина дура? 

Проблема:

Приклад сьогодні: - (вона)Приїжджай до мене! - (я) Навіщо мені їхати до тебе, якщо нам все одно треба їхати в моєму напрямку, я поки заїду в магазин. - (вона) Ну, як хочеш! Значить не приїду! - (я) Що значить не приїдеш? Я чекаю тебе через 30 хвилин (кладу трубку) Через годину її немає, два теж, вона сидить вдома і відповідає: "я ж сказала не поїду", доводиться їхати за нею. У чому сенс? Ситуацій таких багато, сьогодні приїхав до неї, трахнув її так, що аж сльози потекли і відразу ж нормальна стала, посміхалася весь день і все нормально. P. S Справа не в сексі, без цього їй добре. Характер такий, вона По-житті така, всі її подруги роблять так, як вона скаже і друзі теж. Вона лідер в компанії її і хоче мене також, я не даюся, а як без конфліктів все вирулити - не знаю.

Порада:
Це неприродна поведінка, впертість з твого боку, ти не можеш спокійно тримати фрейм, намагаєшся довести що ти крутіший, але ти ніколи не виграєш так:
- (вона)Приїжджай до мене!
- (Я) Виходь поки з дому я тебе зустріч "там ТО"
- (вона) Я не можу тири пири приїдь краще ти
- (я) ти що прикалуєшся?(Щире здивування з підтекстом ти що дура?Або мені тут треба то-то і то-то а ти якраз підійдеш) і відразу з'їжджаємо з теми що б не буцатися з дівчиною. Кажеш - тобі 20 хвилин вистачить?

Ти намагаєшся бути як альфа, але альфа завжди спокійний тому що в його реальності немає таких речей як маніпулювання ним, і інших речей які ти намагаєшся уникати і боротися з ними потрібно робити так, як ніби їх немає, або вони не істотні або тиснути обрубанням уваги паралельно з озвучуванням її помилки що б вона могла виправитися.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Нездорові Відносини (Те що ви говорите руйнує ваші стосунки. любовні поради,)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом