MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Заради чистого експерименту: Стаємо подругами... з мамою!
Заради чистого експерименту: Стаємо подругами... з мамою!
OlenkaДата: Понеділок, 31.10.2016, 00:47 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Чи думала ти коли-небудь про те, щоб подружитися з мамою? Дивне запитання, думаєш ти, адже у тебе є купа друзів-товаришів, подружок, з якими ти себе відчуваєш ну просто відмінно. А мама, вона і є мама...

Правда ось зараз друзів поруч немає, усі роз'їхалися на літо, а ти удвох з мамою відпочиваєш на далекому заморському курорті. Ну що ж, схоже на те, що настав момент для нового досвіду. Заради чистого експерименту спробуй подружитися з мамою.

Просити про допомогу не соромно!

Головний плюс  мами-подруги  -  це її знання, досвід і бажання допомогти. Твоїм ровесницям інколи може просто не вистачати життєвої мудрості, щоб дати необхідну пораду в потрібний час. І часто, як би тобі не  здавалося, що мама живе в іншому часі, вона вже пережила все те, що зараз переживаєш ти. Ти посварилася з найближчою подругою? Попроси у неї поради. Можливо, вона поводила себе у твоєму віці таким же чином  і знає «універсальний спосіб подолання конфліктів». Адже, дивися, вона зі своїми шкільними друзями спілкується до цих пір! Адже тобі нічого не варто запитати її?! Або порадься, яку спідницю надіти на побачення. І замість полеміки на тему чи «варто взагалі йти на це побачення», розмова перетече в приємніше русло, а саме «в  чому на нього піти».  У  крайньому випадку ти завжди можеш переодягнутися  у подружки. Головне, щоб мама бачила твою щиру зацікавленість і увагу до її слів. І взагалі, не соромся просити її про допомогу. Вона зробить все без вагання, аби захистити свою улюблену дочечку від проблем і труднощів. У тебе трійка з математики  за рік? Замість того, щоб лаятися з цього приводу  і доводити, що математик до тебе упереджено ставиться, попроси маму позайматися з тобою.  У будь-якому випадку результат не змусить себе чекати:  або твої знання покращають, або не минути лиха тій училці, яка чіпляється до тебе на кожному занятті. Головне  переконай маму, що дійсно знаєш предмет краще і горе твоєму математикові!  А вже як мами уміють зберігати секрети! Обнародування таємниці тобі не загрожує ні за яких обставин. Хоча твої подружки теж бережуть твої таємниці? Ага, звичайно, лише групами, людей по 15-20!

Такі різні! Ну то й що?

Ти і твоя мама - абсолютно різні люди. Цього цілком достатньо, щоб не погоджуватися одна  з одною.  А якщо врахувати різницю у віці, крузі спілкування та життєвому досвіді, то і говорити нема про що. У вас немає нічого спільного!  Але чи так це насправді? Дістань альбом з маминими фотографіями.  Дивися, тут їй 15 років! Нікого тобі не нагадує ця дівчинка в екстравагантному модному прикиді? Зрозуміло, сьогодні вона критикує тебе за подібний одяг, але раніше вона точно так, як і ти любила виділятися. Та й ти, якщо пригадати, зовсім недавно в пух і прах рознесла її нову елегантну стрижку, якою вона була так задоволена. Загалом, доведеться вам, дівчатка, домовлятися. Покажи мамі пару модних журналів, розкажи про сучасні тенденції, щоб вона не відчувала, що відстає від сучасної моди, і тоді вона спокійніше віднесеться до твоєї чергової безшабашної кофтини. Але і  ти з повагою стався до її вибору, адже у неї  теж є право на власну думку, чи не так?

Спільний  час

Ти не любиш кішок? Ти просто не умієш їх готувати! Це ж правило працює в тому випадку, якщо ти вважаєш, що пара вихідних на дачі удвох з мамою – це катастрофа. Просто потрібно знайти пару речей, які були б цікаві вам обом. Разом ви могли б жартома приготувати екзотичний обід – ти б показала мамі, що кисло-солодкий соус це дійсно смачно, а вона б навчила тебе вирізати витіюваті прикраси з лимонної шкірки. Або ж ви могли б переглянути пару хороших фільмів, і ти б, нарешті, зрозуміла, чим же їй все-таки подобається Річард Гір, а вона б визнала Роберта Паттінсона чарівним. Крім того, завжди можна проїхатися наввипередки на велосипеді  та влаштувати швидкісний заплив на тістечко в найближчій річці. Дай мамі невелику фору, принаймні, вона зробить саме так! І взагалі, у вас значно більше спільнго, ніж тобі здається на перший погляд. Ви дуже схожі. Знаєш, у дитинстві, кожна з нас обіцяє собі не повторювати маминих помилок у вихованні своєї маленької дочки, і...  робить все теж саме!////
Прикріплення: 7163640.gif (698.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Заради чистого експерименту: Стаємо подругами... з мамою!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом