MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Як перестати бути поседреднім
Як перестати бути поседреднім
OlenkaДата: Четвер, 11.05.2017, 10:05 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Багато із нас надають перевагу бути посередніми, просто сидіти собі у куточку тихесенько так, щоб ніхто і не помітив. Мабуть, це ще із молоком матері до нас приходить уявлення, що нам не потрібно вирізнятись, будьмо такі, як усі. Скоріш за все це також нашіптує нам наш інстинкт самозбереження, бо ті, що відрізняються від інших, часто підлягають негативній реакцій зі сторони стада. Якщо ваша ціль у житті бути абсолютно нормальними, то мабуть ця стаття не для вас, але якщо ви хоча б трішки бажаєте щось поміняти, то давайте пробувати



Я вичитав у інтернеті, що є таке новітнє віяння у психології, що називається позитивістька психологія. Ця наука вивчає не звичайних середньо статистичних людей, а лише тих, хто досягнув успіху, тих, хто якісно відрізняється від інших. І це надзвичайно цікаво, вивчаючи повадки відомих людей, ми тим самим дізнаємось про методи, за допомогою яких вони досягли цього.

Отож, чим же успішні люди відрізняються від решти:

Наполегливість Вийняткові люди надзвичайно цілеспрямовані та наполегливі, вони весь час намагаються дійти до цілі, не зважаючи на те, що життя пхає їм шприхи в колеса.

Творчість Вийняткові люди творчі. Вони слухають, задають багато запитань, а потім поєднують те, що здається на перший погляд не сполучуваним, і створюють із цього великі ідеї.

Віддача Вийняткові люди багато що віддають людству та природі, адже вони памятають закон збереження енергії і точно знають, що це все повернеться їм сторицею.

Концентрація Вийняткові люди сконцентровані. Вони люблять те, що вони роблять і не мають часу, щоб відволікатись.

Пристрасть Вийняткові люди пристрасні у всьому, на роботі, вдома. І це приносить плоди.

Практика Вийняткові люди практикуються весь час. Більшість людей тренуються роками, щоб бути найкращими у якійсь галузі чи сфері.

Ну і, звісно, найголовніше вийняткові люди не бояться бути вийнятковими.

Задумайтесь над цим, можливо, варто щось поміняти у нашому житті.
Прикріплення: 5439407.jpg (21.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Як перестати бути поседреднім
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом