MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Фотографії на сайті знайомств
Фотографії на сайті знайомств
OlenochkaДата: Понеділок, 28.05.2018, 21:26 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Анкета без фотографії на сайті знайомств практично нікого не зацікавить. Як вибрати фотографію, щоб зацікавити саме тих людей, які вам підходять? У першу чергу потрібно вирішити з якою метою ви знайомитеся. Якщо, наприклад, ви хочете створити сім'ю, то еротична фотографія буде недоречна. Фотографій, в будь-якому випадку, повинно бути багато, і вони повинні бути різноманітні. Також вони обов'язково повинні бути якісними. Фотографія поганої якості здатна значно зіпсувати вашу зовнішність.

Коли ви розміщуєте на сайті багато фотографій, то вони з більшим ступенем імовірності комусь сподобаються. Добре, якщо вам порадять ваші друзі, на яких саме знімках ви краще вийшли, так як ваше суб'єктивна думка може не відображати дійсності. Вибирайте різні ракурси, одяг, обстановку. Якщо є можливість оплатити професійну фотосесію, то такі знімки будуть дуже корисні.



Неякісні фотографії покажуть вам недбалим, незацікавленим у знайомстві людиною. Коли ваше фото буде стояти в одному ряду з іншими якісними знімками, воно не повинно виглядати гірше за інших. Темне і розмите фото викличе лише негативні емоції, роздратування.

На головну фотографію краще всього вибрати той знімок, де добре видно ваше обличчя. Можна додати інтригу, вибравши кадр, де ви частково приховані тінню, або видно лише частину обличчя. Якщо композиція фотографії добре продумана, то це викличе бажання переглянути вашу анкету та інші знімки.

Дуже добре, якщо серед викладених на сайті фотографій буде та, де добре видно ваше обличчя, і та, де ви видно в повний зріст. Особа - великим планом, усміхнене. Фото в повний зріст у купальнику (або взагалі без нічого) - це не кращий варіант. Хоча якщо ви шукаєте партнера виключно для сексу, фото еротичного змісту допоможе вам у цьому. Тільки переконаєтеся попередньо в тому, що адміністрація сайту лояльно ставиться до відвертих фотографій. Зазвичай це вказується в правилах сайту.

Строката одяг на зменшених фотографіях рідко виглядає привабливо, краще вибирати однотонну одяг. Добре виглядають фотографії на тлі моря, зелені, неба. Якщо ви вирішили влаштувати фото сесію з друзями на природі, зробіть легку укладку, не яскравий макіяж. Корисно використовувати в таких випадках тональний крем або пудру, для того щоб уникнути неприємних відблисків на обличчі. Втім, з такими неприємностями легко справляється фотошоп. Так само цей графічний редактор допомагає зробити цветокоррекцию фотографії, прибрати дефекти шкіри, підправити макіяж і загальний фон. Таким чином, вдалий знімок легко перетворити в ідеальний. Але не варто забувати, що ви повинні виглядати натурально.

Слід уникати банальних кадрів, а так само тих, де ви сумні, напружені. Фотографія повинна відображати ваш внутрішній світ. Не прагніть виглядати «модельно». Ненатуральність і нещирість фотографії відчувається відразу, і зазвичай викликає негативні емоції. В ідеалі, після віртуального спілкування піде реальна зустріч. Якщо навіть на знімку ви прекрасні, але не впізнати, така зустріч може закінчиться розчаруванням.


Фон на фотографії не повинен зливатися з одягом. На темному тлі допустимо фотографуватися тільки блондинкам в світлому одязі. Якщо фон занадто яскравий - ви втратите, на таку фотографію увагу звернути можуть, але приверне це увагу саме фон, а не ви.

Не вибирайте фотографії, на яких «відрізана» частина зачіски або ноги. Це псує пропорції, і ви будете виглядати безглуздо. Не варто розміщувати фотографії, на якій крім вас зображені інші люди. Це нерідко дратує. Та й вам не доведеться гадати хто саме зацікавив вашого нового знайомого: ви, або хтось з ваших друзів на фото.
Прикріплення: 9947441.jpg (17.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Фотографії на сайті знайомств
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом